• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Bu arada dil altından ölçmek gerektiğini ben 3-4 gün sonra öğrendim koltuk altı ile arasında 0.4 derece fazla fark vardı sabah 7-8 arasında ölçtüm ben birde yatmadan önce benim geceleri ateş basıyor gerçekten de 36.5-37 leri gördüm normalde 35.5 di ordan düşünebilirsiniz

Her sabah kalkar kalkmaz ve aynı saatte kalkmaya özen göstererek hiç hareket etmeden konuşmadan ateş ölçümü yapıyorsun. Foliküler fazda ateş düşük oluyor, yumurtlama günü daha da düşük, sonrasında yani luteal fazda yüksek seyrediyor. Ateş adet olunacağı gün ya da bir gün öncesinde tekrar düşüyor. Yani her gün düzenli bir şekilde ölçerek döngünün hangi aşamasında olduğunu bilebiliyorsun.
Bazen mesela yattığımız odanın peteği hafif açık oluyor bazen kapalı bu vücut ısısını etkileyip yanıltabilir mi?

Herkese merhaba. Kasım ortasında ilk gebeliğim bebeğin 6.haftada kalbinin durması sebebiyle kürtajla sonlandı. Doktorum 2 ay bekledikten sonra deneyebileceğimizi söyledi ve öyle de yaptık. BAT'ım 4 ya da 5 şubat idi ve bundan 7-8 gün önce adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım başladı. Bu yüzden merakıma yenik düşüp 1şubatta kan verdim ve betam 25 çıktı. Birkaç gün sonra hafif ve açık kahve renginde akıntılarım olmaya başladı ara ara. Dün bat da geçtiği için tekrar kan verdim ve betam 471 çıktı. O akıntı hala hafifçe devam ediyor. Normalde haftaya doktora gitmeyi planlıyorum ancak tedirginim. Başına böyle bir durum gelen var mı? Bu arada 2 gün önce erken gebelik testi de yaptım ve direkt ikinci çizgi çıktı.
Canım betan yüksek cıkmis sen kesin hamilesin qrayi acmadan pazartesi gunu kadin doguma git bence hayirlis olsun bu arada 😇

Kızlar biz dün hariç her günü değerlendirdik. Benim çatlamam ne zaman olmuş oluyor. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor yine denemelere devam edeyim mi ?

Eklentiler

• IMG_7380.webp
    IMG_7380.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 33
Yani bilmiyorum ki simdi daha 3 gum gecmis ama 5 de dahi olsa cikardi o zmn kan testinde yaa cunku ne kadar gec dollenirse dollesnsinde yinede beta degerlerinde illa.bir oynama oluyo aslinda
Bende öyle düşünüyorum ama hayatımda ilk kez goguslerim sizliyo başka hiç bir belirti yok çok tuhaf

Bende öyle düşünüyorum ama hayatımda ilk kez goguslerim sizliyo başka hiç bir belirti yok çok tuhaf
Oğluma hamileliģimi ogrenmeden once benimde goğuslerim sisti ve sizladi kasıklsrımda adet olacakmis gibi agri hissediyordjm hatta hamile olacagim aklima bile gelmezdi reglim 2 gun gecikimce kaynanam test yapalim dedi normalde hic gecikmezdi cunku pozitif cikti yani henuz bebek bile dusunmuyordum o zmn ogrenince cok mutlu oldum yani ama su an 3 aydir ugrasiyorum yani bence psikolojikmende kalamiyor olabiliriz hafizamizda heo hamile kalma dusuncesi var ve buda hepimjzj etkiliyo aslimda rahat olmamiz lazim

Back
X