Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Kızlar ya. Bir şey sormak istiyorum size kafam çok karışık. Doktor çatlatma tedavisi uygulayalım dedi. Adet olunca gitmem gerek normalde. Ama tereddütlüyüm. Zaten kistlerle uğraşıyorum. Bir de femara bana kist yapar mı acaba? yapanlar varmış çünkü. Bir de sonuç alan çok mu sizce bu tedaviden yani çatlatmayla gebe kalma ihtimalim var mı?

Ne kistin var canım

5 gün önce erken olabilir tekrar test yapın. Gecikme için isterseniz muayene olup hormonlara baktırabilirsiniz ama zaten 2 ay önce doktora gitmişsiniz sanırım gerek yok daha çok yeni 6 ayda olmazsa tekrar gidersiniz. Bi de korunmasız ilişkiden sonra düzensizlikler olabiliyor siz 2.ayda olduğunuz için yavaş yavaş düzene girer

Doktor uygun gördüyse sorun olacağını sanmam ya. Kistler küçük mü? Kistleri atmak için ilaç veriyorlar bazen konuşuldu mu? Küçükse pek önemsenmiyor zaten. Yumurtalar çatlamadığı için kiste dönüştüğü için bence çatlatma iğnesi iyi olabilir. Siz bilirsiniz tabi doktorla detaylı konuşmakta fayda var böyle bi endişeniz olduğunu söyleyin ona göre bi tedavi düşünür

Zaten catlatmadan once kist tedavjsi oluyo ya da regl olursan kisti.atabikiyosun canım birde söyle birsey var benim tanidigim çatlatma ile hamile kaldi yani çatlatma ile çok hamile kalan insanlar var yani bence dene derim doktor bir sorun olsa soyler zaten sana

Evet doktor tabi ki doğrusunu bilir. Burada çok deneyen gördüm zaten ama pek olumlu sonuç alana denk gelmedim sanırım

Bi ilaç verdi bana onunla felaket bir regl dönemi geçirdim ağrılı sancılı. Ama atmış olabilirim doğru. Şimdi adet olmayı bekliyorum doktor çağırdı ilaca başlatacak. Letu ya da femara. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Sen test verecektin canım verdin mi?

Sen test verecektin canım verdin mi?
Ben dün nobetci eczaneden erken gebelik testi aldim yaptim canim test negatif çikti bende o.yuzden kan vermeye gitmedim yani çunju olaaydi dünkü testte cikardi yani anlicağin hamile degilim sanirim duphaston kulkandigim ucin baslamadi ilacim dun bitti ve 2 gundur goguslerim gerildi ve sızlıyo sanirim ilacın etkisinden dolayı böyle oldu

Evet benim de ilaçtan değerlerim oynadı sanırım. İnşallah diğer aylarda hayırlısıyla nasip olur

Merhaba bende bir kaç bişey sormak istiyorum bende letoya başladım ama 1 ay kullandım 1 ay kullanmadım doktorum öyle tavsiye etti adettim bitteli 19 gün oldu ve o süreçlerde adet olacakmış gibi sancılarım vardı ama ben okadar test yaptım ki diğer aylardada böyle o yüzden ümidim yoktu açıkcası hatta dişçiye gidecem diye yaptıyım test dedim tek çizgiydi 2. Testtim resmini çeksem atsam siz göremezsiniz ama ben net baktığımda görüyodum sonra dedim ondan ümit olmaz saçmala taki adettim bitti 19 . Günde iç çamaşırımda kahveleke ve çok az pempe ve akıntılı kahve lekelenme oldum şok oldum çünki adettime daha 7 gün var hani 3 gün falan kalsa adet sonrası gelen leke diycem ama 7 gün uzun bi süreç ve sonra adet olcam diye pet taktım pedim termeiz peçeteye sildiğimde beyaz akıntı içinde azcık pempe akıntı geldi daha sonrasında sadece beyaz azar azar peçeteyi sildiğimde geliyo ve hayla adet değilim ama adet sancılarım var aha oldum diyom gidiyom olmuyom bellim sırtım özellikle çok ağrıyor sizce gebelik yerleşme lekesi olabilirmi gördüğüm yarında kan vercem aslında adet günüp gelip olmazsam vermeyi düşünüyorum ama diş tedavim var o yüzden röntgen falan çekinirsem diye o riske girmek istemedim çıkarmı eğer gebelik varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…