• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Oğluma hamileliģimi ogrenmeden once benimde goğuslerim sisti ve sizladi kasıklsrımda adet olacakmis gibi agri hissediyordjm hatta hamile olacagim aklima bile gelmezdi reglim 2 gun gecikimce kaynanam test yapalim dedi normalde hic gecikmezdi cunku pozitif cikti yani henuz bebek bile dusunmuyordum o zmn ogrenince cok mutlu oldum yani ama su an 3 aydir ugrasiyorum yani bence psikolojikmende kalamiyor olabiliriz hafizamizda heo hamile kalma dusuncesi var ve buda hepimjzj etkiliyo aslimda rahat olmamiz lazim
Negatif cikti gecikmeden 2 gün sonra

Kızlar çıkmış ümit vadediyor mu sizce bugün 9. Günüm catlamadan sonraki . Ovulasyon takibi yapmistim , heyecanlandım cidden ne diyosunuz ?

Eklentiler

• IMG_4103.webp
    IMG_4103.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 44
onun için de kimse sperm testi bişi istemiyor ki sordum bi verse mi diye 3 doktor da gerek olmadığını olmasa çocuğunuz olmazdı hiç dediler..
Bana da ayni şeyi söylediler bende baktimasini istedim doktor gerek yok ona dedi

Yani bende öyle düşünüyorum çünkü böyle boşa kürek çekiyorum sanki , herkes bişi yok stres yapıyorsun diyip gönderiyor, stres var yok değil nasıl olmasın yaşadıklarım gerçekten zor şeyler. Bebeğimin odası öylece duruyo , ben hep başa sarıyorum..
Bende 4 5 aydır uğraşıyorum olmadı Klomen folik asit dupbaston çatlama iğnesi en son rahim filmi çekildim tüpler hafif tıkalı çıktı ilaçla açıldı 1 2 ay şans yüksek dedi doktor ama bugün adetimin 4.gunu yani gene olmadı esimde izindeydi gitti 4 5 ay yok kaldım böyle

sizin sorun ne ? ne kadardır olmuyor acaba
Benim 1 tane çocuğum var çok şükür 2.sini 2 yıl önce 22 haftalıkken kaybettim ondan sonra psikolojik korunduk istemedim 1 yıldır istiyorum korunmasız olmadı ama hiç doktora gitmedim bu 4 5 içinde doktora gittik Klomen folik asit dupbaston çatlama iğnesi uygulandı sonuç negatif en son rahim filmi istedi işte 15 ocakta yaptım tüpler hafif tıkalı çıktı ilaçla hemen açıldı 1 2 ay şans yuksek dedi doktor 5 Şubat'ta adet oldum esimde izindeydi gitti 4 5 ay yok geldiğinde ilk işim sperm testi verdirtmek olacak

4, 5 ay çok erken bu kadar stres yapmayın.. Hep ne oluyorsa stresten oluyor inanın.Bende de hiç bi sorun yok diyor doktorlar , kaybım olduğu için ve zaman geçtiği için çok istiyorum. Yaşta gidiyor bi yandan..

Akışına bırakın yapmanız gerekenleri yapın.
Ovulasyon testleri de kullanabilirsin.
İnşallah rabbim nasip eder en kısa zamanda..

4, 5 ay çok erken bu kadar stres yapmayın.. Hep ne oluyorsa stresten oluyor inanın.Bende de hiç bi sorun yok diyor doktorlar , kaybım olduğu için ve zaman geçtiği için çok istiyorum. Yaşta gidiyor bi yandan..

Akışına bırakın yapmanız gerekenleri yapın.
Ovulasyon testleri de kullanabilirsin.
İnşallah rabbim nasip eder en kısa zamanda..
Stresten zaten çevremde çok baskı var 2 gebeliğim doğal yolla oldu ama hiç takmadım bu sefer takınti haline geldi ee 2.ne zmn eşin geldi bu sefer uzun kaldı çocuk olmuyor mu bir tedavi olun diyenler yüzünden bu haldeyim esimde fazla kalmıyor uzadıkça uzuyor zaman

Kızlar çıkmış ümit vadediyor mu sizce bugün 9. Günüm catlamadan sonraki . Ovulasyon takibi yapmistim , heyecanlandım cidden ne diyosunuz ?
9. Gün için bence umut vadediyor. İnşallah sağlıklıdir kucağına alırsın 🤲😊

Stresten zaten çevremde çok baskı var 2 gebeliğim doğal yolla oldu ama hiç takmadım bu sefer takınti haline geldi ee 2.ne zmn eşin geldi bu sefer uzun kaldı çocuk olmuyor mu bir tedavi olun diyenler yüzünden bu haldeyim esimde fazla kalmıyor uzadıkça uzuyor zaman

zaten ne geliyorsa stresten geliyor. benimde önceki kayıplarım hemen oldu ama benimde şimdi olmuyor..

Kızlarr çatlamanın bugün 14. Günü. Adetim düzensiz olduğu için 33. Gün yumurtlama olmuştu. Pembe ve kahve akıntı geldi bugün akşam üstü ama yapısı daha yoğun sanki. Dün erken gebelik testi negatif çıkmıştı. Bugün yapmadım. Acilde gidip kan versem mi sizce bu kadar geç yerleşme kanaması olur mu?

Kızlarr çatlamanın bugün 14. Günü. Adetim düzensiz olduğu için 33. Gün yumurtlama olmuştu. Pembe ve kahve akıntı geldi bugün akşam üstü ama yapısı daha yoğun sanki. Dün erken gebelik testi negatif çıkmıştı. Bugün yapmadım. Acilde gidip kan versem mi sizce bu kadar geç yerleşme kanaması olur mu?
Yerleşme kanaması yoğun olmaz canım ara ara gelir ve peçeteye sildigin zaman gelir.

bugün doktora gittim ve beta 1043'e yükselmiş. doktor akıntı için progestan yazdı ve kısmetse çarşamba günü keseyi görmek için tekrar gideceğim. dua edin benim için de sağlıkla yerleştiğini ve sonrasında da sağlıklı bir büyümeyi görelim

Canım kan verdinmi nasıl haberler

Back
X