• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama takılan madem ki hamile değilim neden bütün bu belirtileri yaşıyorum?

Haklısınız kanda idrardan önce çıkıyor 1 haftalık gebelik bile kamda çıkıyor ve asla yanılmıyor arkadaşin ciktiği hekim uzaktan egıtımle dr oldu heralde 😃 gebelik kimyasalda olsa kanda cikiyor arkadasin söylediği saçma bence

Haklısınız kanda idrardan önce çıkıyor 1 haftalık gebelik bile kamda çıkıyor ve asla yanılmıyor arkadaşin ciktiği hekim uzaktan egıtımle dr oldu heralde 😃 gebelik kimyasalda olsa kanda cikiyor arkadasin söylediği saçma bence
Bende aynı şekilde anlatmaya çalıştım fakat benim söylediğim yanlış ve doğru olmadığını iddia ediyor 🤦
Kanda negatif görüp, idrarda pozitif görerek ultrason ile görmüşler bilim dışı🤦
Vakit ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim 🥰

Ne demek canım sen doğru olanı söylemissin. Kanda gorunmeyen hamileliğin ultrasonda gözüktüğünü ilk defa duydum

Evet kesinlikle uzaktan eğitim siz hangi fakülte mezunuydunuz? Branş ? sizlerde gittiğiniz bir Dr ile görüşün isterseniz birden fazla Dr ile görüştüm vajinal usg de göründüğü ama bu tavırlarını bence alıp kendinize saklayın umarım dilerim Allahtan bir gün başınıza gelir canı gönülden diliyorum bunu ve sizin karşınızda aynı sizin gibi söylediği saçma olan biri olur emin olun bunu çok çok büyük diliyorum bu kadar emin nasıl konuşup yargılayabiliyorsunuz siz hangi tıbbi lisans mezunusunuz? Yoksa bilginiz yada lisansınız saçma sapan konuşmayın bende sizin arkadaşınız değilim tekrar söylüyorum inşallah yaşarsın inşallah o gün de buraya yazarsın son olarak bu kadar bilgin var madem Dr u tiye alacak kadar ne işin var bu platform da hangi bilgiyi öğrenmeye çalışıyorsunuz 😂😂😂 yoksa buradan tıp mı öğreniyorsunuz 😂😂😂😂

Ne demek canım sen doğru olanı söylemissin. Kanda gorunmeyen hamileliğin ultrasonda gözüktüğünü ilk defa duydum
Teşekkürler bilim insanı 👏👏👏👏 doğru olanı söylediğiniz için galiba bence Dr falan da olamazsınız öğretim görevlisi olmasınız yoksa bu ne cüret onaylayıp yargı dağıtıp birde eğitimi yalanlamak fazla cüretkar….

Bende aynı şekilde anlatmaya çalıştım fakat benim söylediğim yanlış ve doğru olmadığını iddia ediyor 🤦
Kanda negatif görüp, idrarda pozitif görerek ultrason ile görmüşler bilim dışı🤦
Vakit ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim 🥰
Keşke burada ne olduğu belirsiz birinden onay almak yerinde alanında uzman birine sorsaydınız ki ben bir değil bir kaç Dr ile görüştüm hepsinin ortak söylediği (ki ben sana yalan söylüyorsun demedim) en son idrarda görünüyor doğru ama bizim tesadüfen denk geldiğimiz kısmı zaten 2 gün sonra idrar da bile denk gelemeyeceğim kısımmış sağlıksız oluşan bir gebelik olmuş ve henüz çok küçük en son betahcg molekülü idrar da görünür tutunamamışaa ordan da gider normal regl gibi düşünürsün genelde fark edilmez dedi tam o kısımda yakalamış umarım şimdi anlaşılmıştır şuan yanımda yok ama ben size foto atayım siz birine sorun benim sinirlendiğim kısmı direk yargılamak

Arkadasım madem burada insanların goruslerine saygı duymucaksın o zmn buraya yazipta kimseden fikir istemiceksin 3 tane cocugum var bir tane dusuk yaptim tabikide biliyoruz sen kaos seviyosun belli 😉

Ayrica bugün benim kadin dogum bolumunde kontrolum vardi ve dr ma anlattim bjr arakdasimin basina boyle bir durum geldi sizce mumkun mudur diye dr bey meslek hayatimda henuz boyle bir durumla karsilasmadim arkadasiniz bence baska hastaneye gitsin dedi kanda negatif olup ultrasonda gorulen bir hamilelik mumkun degil dedi 😇

Arkadasım madem burada insanların goruslerine saygı duymucaksın o zmn buraya yazipta kimseden fikir istemiceksin 3 tane cocugum var bir tane dusuk yaptim tabikide biliyoruz sen kaos seviyosun belli 😉
Kaos seven o kadar belli ki henüz doğru ifadelerle konuşmayı dahi beceremediğini düşünüyorum fikir belirtirsin ama senin yaptığın şey çok farklı benim böyle bir şey ile ilgili bilgim yok dersin kapatırsın yok uzaktan eğitim yok şu gerek var mı sence? Saygısızlık yapan da belli ben senden bir şey istedim mi sen ukalalığınla çıktın meydana çık git artık benim konum ile lütfen sen ilgilenme ve bu platform da aynı zamanda Google da ki Kıbrıs taki merkezlere kadar görüştüm bir tek ne hikmetse sen biliyorsun yeter ama ya gerçekten yeter sen Dr değilsin ya hani herkes herzaman herşeyi yaşamaz o yüzden lütfen artık çık benim konumdan ve yazma artık Allah seni bilmişliğinle sınasın inşallah seninde en büyük sınavların ukala , sivri dilin ve çok bilmişliğinden olsun görürsün bak başına geldiğinde hatırlarsın dilerim çocukların sana çekmez

Ayrica bugün benim kadin dogum bolumunde kontrolum vardi ve dr ma anlattim bjr arakdasimin basina boyle bir durum geldi sizce mumkun mudur diye dr bey meslek hayatimda henuz boyle bir durumla karsilasmadim arkadasiniz bence baska hastaneye gitsin dedi kanda negatif olup ultrasonda gorulen bir hamilelik mumkun degil dedi 😇
Benim yerime kendi Dr ile görüşmene hiç gerek yok bir ara da akıl sağlığın ile ilgili uygun bir Dr ile görüş seni neden bu kadar ilgilendirdi orası da ayrı tabi diğer yazan en azından bir hekim kimliği var sende o bile yok o yüzden susman daha iyi

Evet kesinlikle uzaktan eğitim siz hangi fakülte mezunuydunuz? Branş ? sizlerde gittiğiniz bir Dr ile görüşün isterseniz birden fazla Dr ile görüştüm vajinal usg de göründüğü ama bu tavırlarını bence alıp kendinize saklayın umarım dilerim Allahtan bir gün başınıza gelir canı gönülden diliyorum bunu ve sizin karşınızda aynı sizin gibi söylediği saçma olan biri olur emin olun bunu çok çok büyük diliyorum bu kadar emin nasıl konuşup yargılayabiliyorsunuz siz hangi tıbbi lisans mezunusunuz? Yoksa bilginiz yada lisansınız saçma sapan konuşmayın bende sizin arkadaşınız değilim tekrar söylüyorum inşallah yaşarsın inşallah o gün de buraya yazarsın son olarak bu kadar bilgin var madem Dr u tiye alacak kadar ne işin var bu platform da hangi bilgiyi öğrenmeye çalışıyorsunuz 😂😂😂 yoksa buradan tıp mı öğreniyorsunuz 😂😂😂😂
Senin bedduan kabul olmaz canım köpeğin duası kabul olsaydı havadan kemik yağardı 😄

Arkadas ne insanlar var yaa bir dr diye kıçını yırtıyo terbiyesiz insanlar dolmus ortalik allahım sen böylellerinden koru

Senin bedduan kabul olmaz canım köpeğin duası kabul olsaydı havadan kemik yağardı 😄
Senin zorun ne Allah aşkına yeter git artık senden bir şey isteyen oldu mu bu nasıl bir Ahlak anlayamadım senin gibi insanların en son başına neler geliyor biliyoruz senin duaların kabul olmuş ama fazlasıyla kemik yağmış sana devamı gelecek diye hala ağzın açık fazla yeme sende hazımsızlık yapıyor

Arkadas ne insanlar var yaa bir dr diye kıçını yırtıyo terbiyesiz insanlar dolmus ortalik allahım sen böylellerinden koru
Sen daha çok ben biliyorum diye kıçını yırtıyorsun ona ne olacak git korusun Allah seni ama git artık git ne gerizekalısın ya hala dediğim dedik

IMG_5759.png

Bence doktor rahimde kalınlaşma görüp kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz demiş olabilir. Yani sadece tahmini konuşmuşsa bunda bir problem yok ne çok büyütülmüş konu saçma sapan 🙄siz yanlış hatırlıyor olabilirsiniz ayrıca daha önce kanda negatif çıkıp ultrasonda hamile olanı duydum laborant hatasıyla tabii laborant yanlışlıkla değeri eksik giriyor. Hatta bununla ilgili doktorun konuşması var YouTube'da 🙈 Ha bir de gebelik belirtileri yaşıyorum demişsiniz onu her kadın yaşıyor bunun tek sorumlusu progesteron hormonu yumurtlama olduıktan sonra progesteron artar ve bütün belirtileri yapan progesterondur biz hamile çıktığımızda bu belirtilerini hamilelik belirtisi olduğunu sanırız ama aslında değil sadece tesadüf. Bir kızım var ve ona hamileyken tamamen aynı şeyler olmuştu sadece adete 2 kala göğüs ucu acıdı o kadar. Belirti bakmayın😌

Son düzenleme:
Eski konularıma.bakıp beni neden rahatsız ediyosun acaba ya senin alıntılarına bile cevap vermedim senin sağlık sprunların olabilir bence bir doktora çık lutfen benimle de samimi olmayın .

Eklentiler

• Screenshot_20250218-102346_Chrome.jpg
    Screenshot_20250218-102346_Chrome.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 8
Arladaslar butün konularımı geziyor sanırım bu hesap fake rica etsem sikayet eder misiniz gercekten rahatsız oluyorum yanitlarina da cevap vermiyorum sizden ama.bu u gorenler sizden.ricam.sikayet edin fake hesap olabilir

Eklentiler

• Screenshot_20250218-102643_Chrome.jpg
    Screenshot_20250218-102643_Chrome.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 6
Back