- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Progestan düşük için o ilaca başlatır doktor hemen eğer risk varsa kese falan görünmedi mi doktorun birşey dememesi şaşırttı beniNormalde veriyorlar mı ki, benim kanamam yok değerim 40 tan 4 e düştü 2 günde, kimyasal olmuş dedi adet olunca yine gel dedi . Düşük bile sayılmıyor aslında ama gelsin bana sorsun bide
Amin inşallahBen de 2 yıla yakındır deniyorum. Hiç pozitife dair bir ibare bile gormedim. Yani olsa kimyasala dönse falan en azından bilicem ki bir kıpırdanma var. Eşimde de sorun yok. Testi asla umursamadan yapıyorum yapınca aslında. Ama negatifi görünce aglamaya başlıyorum engel olamıyorum. Bu sefer ilk defa silik çizgi gördüm onda da yanlış çıkmış. Allahın elbet bir bildiği vardır. Doğru zamanda hayırlısiyla nasip etsin isteyen ve hak eden herkese
1.ay klomen folik asit dupbaston sonuç negatifCanım sen ne tedavisi gördün, ben klomen kullandım bu ay sadece
Yok canım kese için henüz çok erken..Progestan düşük için o ilaca başlatır doktor hemen eğer risk varsa kese falan görünmedi mi doktorun birşey dememesi şaşırttı beni
Ovitrelle sonuç gene negatif pozitif yazmışım1.ay klomen folik asit dupbaston sonuç negatif
2.ay klomen bu sefer yüksek doz folik asit devam dupbaston sonuç negatif
3.ay ovitrelle çatlatma iğnesi sonuç gene pozitif
4.ay rahim filmi sonuç gene negatif çok umutluydum dün adet oldum.Ve en çok dokunan eşim yurtdışına gitti 4 5 ay yok rahim filminden sonra ilk 2 ay yüksekti o sansimda negatif oldu artık
Aynen biliyorum benim eltimde kimyasal geçirdi doktoru söylemişti onun için dedimYok canım kese için henüz çok erken..
Yok canım kese için henüz çok erken..Progestan düşük için o ilaca başlatır doktor hemen eğer risk varsa kese falan görünmedi mi doktorun birşey dememesi şaşırttı beni
yaaa olsun sen de bu süreçte dinlenirsin yapacak bişey yok, sizde sıkıntı var mıydı bende pcos var1.ay klomen folik asit dupbaston sonuç negatif
2.ay klomen bu sefer yüksek doz folik asit devam dupbaston sonuç negatif
3.ay ovitrelle çatlatma iğnesi sonuç gene pozitif
4.ay rahim filmi sonuç gene negatif çok umutluydum dün adet oldum.Ve en çok dokunan eşim yurtdışına gitti 4 5 ay yok rahim filminden sonra ilk 2 ay yüksekti o sansimda negatif oldu artık
Bence sizin yumurtlama zamanınız daha erken. Çünkü 8 günde idrara hcg geçmez hatta kana bile geçmez. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza versinKızlar bende size sürecimi paylaşayım 5 yıldır isteyerek korunuyorduk bende de pcoslu görünüm sağ rahimde vardı sol iyiydi
2021 de polip ameliyatı oldum
2022 de pcos yatkınlığın var dikkat et dedi doktor spor yaptım kilo verdim dikkat ettim 2024 de kontrollerimde rahim filmi istendi çektiremedim enfeksiyon sebepli sonra randevu bulup yaptıramadım 2024 kasımda karar verdik aralıkta denedik olmadı bu ay oldu inşallah hayırlısıyla ilerler Allah herkese en kısa zamanda da nasip etsin
Tarihlerimi de vereyim fikir olsun 12-16 Ocak son adet dönemimdi 22/24/26/28 ocakta ilişkiler oldu sanırım 28-29 Ocak arası yumurtladım ateş ölçümü ve akıntı ile anladım. Ateşim 24-28 Ocak arası 35.5 civarındaydı. yumurtlamadan sonra 1 şubattan itibaren 36-36.7 arasında değişti bat 10 şubattı bugün 6 şubatta test yaptım pozitif (erken gebelik testi) bugünde ateşim 36.9 bu yöntemi de deneyebilirsiniz henüz doktora gidemedim ilk fırsatta gideceğim
Bu konuda bende şüpheliyim belki 14. Günde yumurtlamıştım ama belirtim olmadı o ara haklısınız bencede çok sağolsun Allah razı olsunBence sizin yumurtlama zamanınız daha erken. Çünkü 8 günde idrara hcg geçmez hatta kana bile geçmez. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza versin
AminnBu konuda bende şüpheliyim belki 14. Günde yumurtlamıştım ama belirtim olmadı o ara haklısınız bencede çok sağolsun Allah razı olsundarısı grupta olan isteyen herkesin başına amiinnn
Benim birtane var çok şükür ama kolay yollardan geçmedim bende çok iyi bilirim dediklerini 4 yılda neler çektiğimi Allah kimseyi evlat hasreti ve evladı ile sınamasın şimdi 4 yaşında Allah’a bin şükür ne beklıyorsunuz artık hadi olsun bitane diğerleri peş peşe doğurur daha sende yokmu ne beklıyorsunuz daha acımasız kelimeler bitmez şimdi kardeş icin başladık Klomen+çatlatma ile oldu ilk bu seferde ikinci olmuyordu yine bu ay klomene başladım ama hüsran artık hayırlısı gidicem cumartesi tekrar başlıcaz Allah bekleyen dileyen isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsinBen yoruldum gerçekten bu konudan. İnsanların düşüncesizce neyi bekliyosunuz çocuk sevmek istiyoruz diyişlerinden, durumu ucundan bilenlerinse falancanin 15 yıl çocuğu olmamış üzülme diye teselli edimlerinden çok sıkıldım. Teselli bile insanın canını acıtıyor. Hatta bazi insanların duası bile üzüyor beni. Çünkü dua etmeyi bile incitmeden beceremiyoruz. O kadar doluyum ki. Kimseyle de oturup konuşamıyorum valla çok daraldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?