Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Normalde veriyorlar mı ki, benim kanamam yok değerim 40 tan 4 e düştü 2 günde, kimyasal olmuş dedi adet olunca yine gel dedi . Düşük bile sayılmıyor aslında ama gelsin bana sorsun bide
Progestan düşük için o ilaca başlatır doktor hemen eğer risk varsa kese falan görünmedi mi doktorun birşey dememesi şaşırttı beni

Amin inşallah

Canım sen ne tedavisi gördün, ben klomen kullandım bu ay sadece
1.ay klomen folik asit dupbaston sonuç negatif
2.ay klomen bu sefer yüksek doz folik asit devam dupbaston sonuç negatif
3.ay ovitrelle çatlatma iğnesi sonuç gene pozitif
4.ay rahim filmi sonuç gene negatif çok umutluydum dün adet oldum.Ve en çok dokunan eşim yurtdışına gitti 4 5 ay yok rahim filminden sonra ilk 2 ay yüksekti o sansimda negatif oldu artık

Ovitrelle sonuç gene negatif pozitif yazmışım

Progestan düşük için o ilaca başlatır doktor hemen eğer risk varsa kese falan görünmedi mi doktorun birşey dememesi şaşırttı beni
Yok canım kese için henüz çok erken..
yaaa olsun sen de bu süreçte dinlenirsin yapacak bişey yok, sizde sıkıntı var mıydı bende pcos var

Tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı ama yapacak birşey yok bu saatten sonra biraz ara verdik gjbi birşey oldu dinlenmek lazım arada yoruldum çünkü gerçekten yoruldum ağlamaktan yaş kalmadı.Allah büyüktür diyorum hep vardır bir planı daha güzeliyle karşılasiriz inşallah

Kızlar bende size sürecimi paylaşayım 5 yıldır isteyerek korunuyorduk bende de pcoslu görünüm sağ rahimde vardı sol iyiydi
2021 de polip ameliyatı oldum
2022 de pcos yatkınlığın var dikkat et dedi doktor spor yaptım kilo verdim dikkat ettim 2024 de kontrollerimde rahim filmi istendi çektiremedim enfeksiyon sebepli sonra randevu bulup yaptıramadım 2024 kasımda karar verdik aralıkta denedik olmadı bu ay oldu inşallah hayırlısıyla ilerler Allah herkese en kısa zamanda da nasip etsin
Tarihlerimi de vereyim fikir olsun 12-16 Ocak son adet dönemimdi 22/24/26/28 ocakta ilişkiler oldu sanırım 28-29 Ocak arası yumurtladım ateş ölçümü ve akıntı ile anladım. Ateşim 24-28 Ocak arası 35.5 civarındaydı. yumurtlamadan sonra 1 şubattan itibaren 36-36.7 arasında değişti bat 10 şubattı bugün 6 şubatta test yaptım pozitif (erken gebelik testi) bugünde ateşim 36.9 bu yöntemi de deneyebilirsiniz henüz doktora gidemedim ilk fırsatta gideceğim

Bence sizin yumurtlama zamanınız daha erken. Çünkü 8 günde idrara hcg geçmez hatta kana bile geçmez. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza versin

Bence sizin yumurtlama zamanınız daha erken. Çünkü 8 günde idrara hcg geçmez hatta kana bile geçmez. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza versin
Bu konuda bende şüpheliyim belki 14. Günde yumurtlamıştım ama belirtim olmadı o ara haklısınız bencede çok sağolsun Allah razı olsun darısı grupta olan isteyen herkesin başına amiinnn

Benim birtane var çok şükür ama kolay yollardan geçmedim bende çok iyi bilirim dediklerini 4 yılda neler çektiğimi Allah kimseyi evlat hasreti ve evladı ile sınamasın şimdi 4 yaşında Allah’a bin şükür ne beklıyorsunuz artık hadi olsun bitane diğerleri peş peşe doğurur daha sende yokmu ne beklıyorsunuz daha acımasız kelimeler bitmez şimdi kardeş icin başladık Klomen+çatlatma ile oldu ilk bu seferde ikinci olmuyordu yine bu ay klomene başladım ama hüsran artık hayırlısı gidicem cumartesi tekrar başlıcaz Allah bekleyen dileyen isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…