Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

çok sağol canım. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın. Sende mi çatlatma yapmıştın bu ay ?

çok sağol canım. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın. Sende mi çatlatma yapmıştın bu ay ?
Çok sağol canım inşallah hepimiz alırız. Yok ben hiç yapmadım daha çatlatma. Doktor adet olunca gel yapalım dedi adet de olmadım. Öyle kaldım ortada

Çok sağol canım inşallah hepimiz alırız. Yok ben hiç yapmadım daha çatlatma. Doktor adet olunca gel yapalım dedi adet de olmadım. Öyle kaldım ortada

bilmiyorum ya çok umutluydum olucak bu kez dedim stres olmamak için test bile yapmadım kan ver dediği gün gittim kan verdim ama şimdi de yapalım dedi bilmiyorum kafam çok karışık direk aşılama mı yapsam diyorum. çünkü bunda şans yine az ve artık beklemekte çok stres yapıyo elimde değil..

Eşinde bir problem var mı peki?

onun için de kimse sperm testi bişi istemiyor ki sordum bi verse mi diye 3 doktor da gerek olmadığını olmasa çocuğunuz olmazdı hiç dediler..
Doktorlar tabi ki daha iyi bilir ama sayıda hızda vs düşme varsa şans yine azalır ne zararı olur ki baktırmanın

Doktorlar tabi ki daha iyi bilir ama sayıda hızda vs düşme varsa şans yine azalır ne zararı olur ki baktırmanın

Yani bende öyle düşünüyorum çünkü böyle boşa kürek çekiyorum sanki , herkes bişi yok stres yapıyorsun diyip gönderiyor, stres var yok değil nasıl olmasın yaşadıklarım gerçekten zor şeyler. Bebeğimin odası öylece duruyo , ben hep başa sarıyorum..

Bence kafandaki tüm tahlilleri yap. Rahim filmi sperm testi her şeye baktır için rahat etsin. Sonrasında da istersen kendine bir zaman ver. Doğal şeyler deneyerek zihnini boşaltarak sağlıklı beslenerek ilerle. Bir iki ay sadece zihnini boşaltıp denemeye çalış. Olmaz mı?

Doğru diyorsun çünkü hep acaba var kafamda. diğer testlerim yapıldı hormon, genetik vs. Bi bu kaldı. Zaman geçtikçe inan boşalmıyor zihin ama kabullendim artık. Ne diyelim vardır Rabbimin bir bildiği..

Doğru diyorsun çünkü hep acaba var kafamda. diğer testlerim yapıldı hormon, genetik vs. Bi bu kaldı. Zaman geçtikçe inan boşalmıyor zihin ama kabullendim artık. Ne diyelim vardır Rabbimin bir bildiği..
Kendini bir kendi haline bırak. Hep duyduğum hikayeler o kadar tedavi olduk şu oldu bu oldu en sonunda kendi kendime hamile kaldım. sanırım cidden zihninde bitirince oluyor. Stres nasıl etkilemesin. İnsanlar stresten kanser bile oluyor Allah korusun

evet , hep duyuyoruz artık düşünmeyi bıraktım oldu inşallah bi nebze de olsa düşünmeden kalırım bende.

Merhaba arkadaşlar yumurtalama günüm 30 ocaktı ogünden beri bel,kasık ağrısı ve akıntım var kasık ağrım bazen çok şiddetleniyo üç gündürde isalim regl günüm 14 şubat sizce belirtiler hamilelik belirtisi mi

Erken gebelik belirtileri adet öncesi belirtilere de çok benziyor maalesef anlamak pek mümkün değil, hiç böyle olmazdı dediğin bir şey varsa o belirti olabilir ama

ben de luteal faz takibi yapmak için ateşölçer aldım ayın ortasından ölçmeye başladım ama bir sonraki döngüde ilk günden düzenli başlarım, aslında en güvenilir yöntem de bu gibi. Hayırlı olsun bebeğin

Bana bunun detaylarını anlatır mısın? Ateş ölçüm sistemi nasıl oluyor? Çatlamayı da anlayabiliyor muyuz?

Herkese merhaba. Kasım ortasında ilk gebeliğim bebeğin 6.haftada kalbinin durması sebebiyle kürtajla sonlandı. Doktorum 2 ay bekledikten sonra deneyebileceğimizi söyledi ve öyle de yaptık. BAT'ım 4 ya da 5 şubat idi ve bundan 7-8 gün önce adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım başladı. Bu yüzden merakıma yenik düşüp 1şubatta kan verdim ve betam 25 çıktı. Birkaç gün sonra hafif ve açık kahve renginde akıntılarım olmaya başladı ara ara. Dün bat da geçtiği için tekrar kan verdim ve betam 471 çıktı. O akıntı hala hafifçe devam ediyor. Normalde haftaya doktora gitmeyi planlıyorum ancak tedirginim. Başına böyle bir durum gelen var mı? Bu arada 2 gün önce erken gebelik testi de yaptım ve direkt ikinci çizgi çıktı.

Bana bunun detaylarını anlatır mısın? Ateş ölçüm sistemi nasıl oluyor? Çatlamayı da anlayabiliyor muyuz?
Adetin son gününden itibaren sabah uyanıp yataktan çıkmadan dil altından ölçülüyormuş. Yumurtlama olduğu dönemde ısı artıyormuş. Adet dönemi yaklaştıkça da ısı eğer yüksek olursa gebelik, düşerse regl oluyormuş sanırım ben böyle anladım

Her sabah kalkar kalkmaz ve aynı saatte kalkmaya özen göstererek hiç hareket etmeden konuşmadan ateş ölçümü yapıyorsun. Foliküler fazda ateş düşük oluyor, yumurtlama günü daha da düşük, sonrasında yani luteal fazda yüksek seyrediyor. Ateş adet olunacağı gün ya da bir gün öncesinde tekrar düşüyor. Yani her gün düzenli bir şekilde ölçerek döngünün hangi aşamasında olduğunu bilebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…