• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama takılan madem ki hamile değilim neden bütün bu belirtileri yaşıyorum?

Arkadas ne insanlar var yaa bir dr diye kıçını yırtıyo terbiyesiz insanlar dolmus ortalik allahım sen böylellerinden

Eski konularıma.bakıp beni neden rahatsız ediyosun acaba ya senin alıntılarına bile cevap vermedim senin sağlık sprunların olabilir bence bir doktora çık lutfen benimle de samimi olmayın .
Yooo bana gelip bilim insanı gibi konuşuyorsun Dr uzak eğitim almış diyorsun ben çok tecrübeliyim biliyorum 3 çocuğum bir düşüğüm var diyorsun sonra kanamam var acaba hamilemiyim test e benim gördüğümü görüyor musunuz diyorsun benim için Dr a gidip soruyorsun ama kendin için sormuyorsun falan ya hani o yüzden bana 3 çocuğunun olduğunu söyleyip sonra oğluna kardeş istediğini söylemen falan tuhaf sadece

Arladaslar butün konularımı geziyor sanırım bu hesap fake rica etsem sikayet eder misiniz gercekten rahatsız oluyorum yanitlarina da cevap vermiyorum sizden ama.bu u gorenler sizden.ricam.sikayet edin fake hesap olabilir
Hesap fake değil ama senin hesabın daha 10 günlük şikayet edilmesi gereken hesap seninki hakaret eden de sensin beni tehdit eden de neden bazı şeyler orata çıkınca sinirleniyorsun

Kendim.icinde sordum ve hamielik yok dedi qma sen resmen ruh hastasısın burdan kalkipta bir insanin gecmis konjlarına bakmak hic normal degil sen fake hesap olabilirsin ayrica bu da sana yazdigim son yorumum cunku senin gibi saglik sorunu olan birisi samimi olmak istemiyorum cunku sen saglikli degilsin bu net ortada

Evet arkadaşlar burada bana ah kam kesip laf söyleyip özelden yazıyor bende kendi konularını görünce kanamam varken hamile kalabilir miyim demiş normalde bana gelince bu kadar tecrübeli olup hakaret edip tehdit eden birinin gerçekte te öyle olması lazım ama görüyorsunuz işte bu ay 10 günlük falan bir hesap benim de konularıma ve cevaplarıma bakabilirsiniz bu zamana kadar kimse ile bir problemim olmadı bun da bu hanım efendi çok zorladı git diyorum sus karışma diyorum hayır ben biliyorum diyor

Kendim.icinde sordum ve hamielik yok dedi qma sen resmen ruh hastasısın burdan kalkipta bir insanin gecmis konjlarına bakmak hic normal degil sen fake hesap olabilirsin ayrica bu da sana yazdigim son yorumum cunku senin gibi saglik sorunu olan birisi samimi olmak istemiyorum cunku sen saglikli degilsin bu net ortada
👏👏👏👏👏 çok şükür inşallah yazmazsın sen çok tecrübeli ve sağlıklısın tebrikler birini özelden tehdit etmek tam bir sağlık göstergesi bende senin fake olduğunu düşünüyorum nasıl olacak bu 10 günlük bir hesapsın

Konularımda profilimde gezen sensin beni.heryerden rahatsız edende sensin bu nornql mi sence gercekten cok bayatsın muhattap.olmak.istemiyorum

Konularımda profilimde gezen sensin beni.heryerden rahatsız edende sensin bu nornql mi sence gercekten cok bayatsın muhattap.olmak.istemiyorum
Senin yaptığın normal mi? Önce bir ona karar verelim özelden tehdit etmek mesala sana senin yaptıkların normal mi geliyor 😂😂😂

Sen hala prda mısın 2 gün onceki konuda gercekten saglikli drgilsin aradan 2 gun gecmis hala brni rahatsiz ediyosun profilimde geziyosun konularımda dolasiyosun. Acıyorum sana

Sen hala prda mısın 2 gün onceki konuda gercekten saglikli drgilsin aradan 2 gun gecmis hala brni rahatsiz ediyosun profilimde geziyosun konularımda dolasiyosun. Acıyorum sana
Bende sana 2 gün geçmiş diyorsun ama sürdürüyorsun susmuyorsun tecrübeli hanımefendi ama kendine gelince 0 tecrübe kapat istersen konuyu burası benim konum ya hani yazmanı istemiyorum daha fazla 😂😂😂 ama şunu söyleyim önce sana gerçekten sinirlendim ama çok komikmişsin ya aslında sadece başkalarının işlerine karışan

Eklentiler

• IMG_5760.png
    IMG_5760.png
    147 KB · Görüntüleme: 12
Seni sikayet ettim canım ondam girdim sana bayıldığimxan degil ruh hastası 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😄😂😂😂😂😂😄😄😂😄

Eklentiler

• Screenshot_20250218-104836_Chrome.jpg
    Screenshot_20250218-104836_Chrome.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 12
Arkadaşlar merhaba benim bugün regl gecikmemin 4. Günü ve gecikmeden önce de olan belirtilerimi yazıyorum regl gününe 6 gün varken test yaptım ikinci çizgi çok silik daha sonra 2 gün arayla denedim negatif bugün de erken gebelik testi negatif ama bir kaç gündür ara ara olan baş dönmesi kasık ağrısı karın ağrısı sürekli gaz yorgunluk meme hassasiyeti yoğun şişkinlik koku hassasiyeti var ve bir kaç gün boyunca baş ağrısı hafif şiddette bir kere şiddetli oldu acile gittin sonra hep hafif çok hafif kafama takılan madem ki hamile değilim neden bütün bu belirtileri yaşıyorum
Bu belirtilerin çoğu regl döngüsünde de yaşanıyor ve yanıltıyor bizleri malesef :/

Back