- 13 Temmuz 2022
- 571
- 163
Bugün kaçıncı gününüz?Bugün dayanamıycam gidicem test vermeye sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kaçıncı gününüz?Bugün dayanamıycam gidicem test vermeye sanırım
15. GünümBugün kaçıncı gününüz?
O zaman test yapabilirsiniz net sonuç çıkar15. Günüm
Kuzum testimi yaptım dün belirgin silik çıktı ve kan vermeye gittim 10,9 çıktı ama bugün varla yok arası idrar testimO zaman test yapabilirsiniz net sonuç çıkar
İnşaallah yükselmiştir dün yaptıysanız yarın kan verin daha netleşirKuzum testimi yaptım dün belirgin silik çıktı ve kan vermeye gittim 10,9 çıktı ama bugün varla yok arası idrar testim
Sağlık ocağındaki doktor yarın ver yani bugünden için istemişti canım yaİnşaallah yükselmiştir dün yaptıysanız yarın kan verin daha netleşir
Ver o zaman bende merak ettim şimdiSağlık ocağındaki doktor yarın ver yani bugünden için istemişti canım ya
Haber veririm canım ama hiç umudum yok bacak ağrılarım var hep adet olacağım zaman olan gibiVer o zaman bende merak ettim şimdi
Umutsuz olma yerleşirken ağrı oluyormuş, bebeğin seninleHaber veririm canım ama hiç umudum yok bacak ağrılarım var hep adet olacağım zaman olan gibi
Acillerde yapmıyorlarmış sağlık ocağında ya da hastanelerin aile hekimliğinde yapıyorlar şehir hastanelerinde aile hekimliği var. Ama için rahat olsun değer düşük olsa da önemli olan yükselmesiKan testi yapmayınca eve geldim tekrar başka bi markadan test yaptım şükür 2. Çizgiyi tekrardan gördüm çok koyu olmasa da soldaki kırmızılık neden acaba
Doctor days testini asla önermiyorum arkadaşlar o kadar moralimi bozdu ki sabah ilk idrarla yaptım asla çiği belirmedi başka bi markayla yaptım gün ortasında bu attığım şekildeydiAcillerde yapmıyorlarmış sağlık ocağında ya da hastanelerin aile hekimliğinde yapıyorlar şehir hastanelerinde aile hekimliği var. Ama için rahat olsun değer düşük olsa da önemli olan yükselmesi
Doctor days testini asla önermiyorum arkadaşlar o kadar moralimi bozdu ki sabah ilk idrarla yaptım asla çiği belirmedi başka bi markayla yaptım gün ortasında bu attığım şekildeydi
maşallah rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. benimde adetim 3gün gecikti test yapmaya korkuyorum 2 yıldır negatif görüyorum tedaviler de işe yaramadı. benim içinde dua et olur muEn son kan testi verdiğimde 230 çıktı canım
kötü şeyler asla düşünme. Sağlıkla kucağına alırsın inş 9 ay çok rahat geçer umarım :))Ederim canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun inşallah bende çok korkuyorum ona bi şey olucak beni burakıcak diye annelik duygusu nasıl bi duyguymuş daha doğmadan
İnşallah canımkötü şeyler asla düşünme. Sağlıkla kucağına alırsın inş 9 ay çok rahat geçer umarım :))