- 7 Haziran 2024
- 101
- 30
- 27
Bende 13 haziranda oldum beklemedeyim bat 28 haziran inşallah olur artık umutsuzluğa kapılıyorumMerhabaalr bende bugun catlatma ignemi oldum insallah hepimiz icin hayirlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 13 haziranda oldum beklemedeyim bat 28 haziran inşallah olur artık umutsuzluğa kapılıyorumMerhabaalr bende bugun catlatma ignemi oldum insallah hepimiz icin hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun inşallahMerhabaalr bende bugun catlatma ignemi oldum insallah hepimiz icin hayirlisi olsun
Bende 13 Haziran'da oldumBende 13 haziranda oldum beklemedeyim bat 28 haziran inşallah olur artık umutsuzluğa kapılıyorum
İlk ignenizmiydiBende 13 haziranda oldum beklemedeyim bat 28 haziran inşallah olur artık umutsuzluğa kapılıyorum
Birkaç yerde mesajlarınızı gördüm aynı gün iğne olmuşuz yakın hissettim kaçıncı iğne denemeniz, benim ikinci ama iğneden 3 gün sonra ilk kez pembe akıntım oldu estrofem başladım kesildi ama yine de pek umutlanamıyorumB
Bende 13 Haziran'da oldum
Yaa kuzumm İlk deneyimim benim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunBirkaç yerde mesajlarınızı gördüm aynı gün iğne olmuşuz yakın hissettim kaçıncı iğne denemeniz, benim ikinci ama iğneden 3 gün sonra ilk kez pembe akıntım oldu estrofem başladım kesildi ama yine de pek umutlanamıyorum
İnşallah her şey gönlümüzden geçtiği gibi olurYaa kuzumm İlk deneyimim benim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Eşinin toplam sperm sayısı kaç ve hızı kaç canımVar canım verdi
Beraber takip ederizB
Bende 13 Haziran'da oldum
Evet ilk denemem bakalım ne olacakİlk ignenizmiydi
Bende 31 mayısta klomen kullanmaya başladım benim doktorum yumurta takibi yapmadı 13 haziranda gel dedi 5 yumurtam vardı o gün 12.30 da çatlatma iğnesi yapıldı 14 ve 16 haziran ilişki dediMerhaba bende buradayım,
28 mayıs sat
31 mayıs femara başlangıç
4 haziran ilaç bitiş (5gün günde2tane)
6 haziran doktor (yumurta 12mm)
10 haziran tekrar doktor (yumurtalar çatlamak üzere)
10 haziran 13:40 ovitrelle iğne vuruldu
10 haziran iğnenin 12.saati ilişki
11 haziran iğnenin 36.saati ilişki
13 haziran ilişki
15 haziran ilişki
18-19 haziran ilişki
21 haziran sabah ilk idrarla kaset test (erken değil)
Sonuç: negatif
İğneden beri hiç bir belirtim yok , normalde acıması gereken göğüslerim bile acımıyor..
Regl döngümün 26.günündeyim. Bekliyorum bakalım hayırlısı
İğnenin 12. Günü biraz erken gini pozitife döner inşallah erken gebelik testi yapsaydın kaset yestler o kadar hassas değil umarım hamilesindirMerhaba bende buradayım,
28 mayıs sat
31 mayıs femara başlangıç
4 haziran ilaç bitiş (5gün günde2tane)
6 haziran doktor (yumurta 12mm)
10 haziran tekrar doktor (yumurtalar çatlamak üzere)
10 haziran 13:40 ovitrelle iğne vuruldu
10 haziran iğnenin 12.saati ilişki
11 haziran iğnenin 36.saati ilişki
13 haziran ilişki
15 haziran ilişki
18-19 haziran ilişki
21 haziran sabah ilk idrarla kaset test (erken değil)
Sonuç: negatif
İğneden beri hiç bir belirtim yok , normalde acıması gereken göğüslerim bile acımıyor..
Regl döngümün 26.günündeyim. Bekliyorum bakalım hayırlısı
Hiç bi belirtim yok dedim dedimmm bu gece başladı afedersin gaz ve hafiften göğüs acısı.. geliyor galibaİğnenin 12. Günü biraz erken gini pozitife döner inşallah erken gebelik testi yapsaydın kaset yestler o kadar hassas değil umarım hamilesindir
Olur canım. Benimde ilk deneyimim. Sizin yine maşallah 5 yumurta olmuş. Benim 1 taneBeraber takip ederiz
Olmaz benceArkadaslar bizim 34. Saatte iliski oldu bir sorun olur mu
Benim dun gece 2 de 36 saat doldu gece 2.40 ta cok agrim oldu catladigini anladim bugun ovulasyon testimde silikOlmaz bence
Olmaz bence