Teşekkür ederim yorumunuz ic8nOnun hakkında bir bilgim yok ama tahmin yurutursek gebelik oluyor sonuç olacak yumurtan çatlıyor. Ve spermle buluşuyor. Bu yöntemi kullanacağını sanmıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yorumunuz ic8nOnun hakkında bir bilgim yok ama tahmin yurutursek gebelik oluyor sonuç olacak yumurtan çatlıyor. Ve spermle buluşuyor. Bu yöntemi kullanacağını sanmıyorum.
İğneden sonra 36 saat catlama diyorlar genelde ve ilişki saatini ona göre belirliyorlar ama kimi insanin geç catlayabiliyormus forumda okumustum. Kimisi ogne gunu ve sonraki 2 3 gunu hep değerlendiriyor. İnsandan insana değişirKızlar 5 gün Femara kullandım. Amh biraz yüksek benim. Yumurta takibi yapıldı. Bugün kontrol e gittiğimde doktor rahmin muntazam tek yumurtan olmuşmuş 18mm dedi. Çatlatma iğnesi yapabiliriz dedi. 20 mm olmasını beklemeyelim mi dedim. bekleyebilirdik ama rahmin şuan iğneye hazır ve yumurtan çok güzel büyümüş dedi. İğneyi vurduk. Merak ettiğim iğneden sonra süreç nasıl ilerliyor? İğne vurulduğu anda çatlama olmaz diye düşünüyorum.
Doktor bugünü değilde yarın gece olmak üzere 3 gün değerlendirme. 3 günden sonrada 1 hafta iki günde bir değerlendirin dediİğneden sonra 36 saat catlama diyorlar genelde ve ilişki saatini ona göre belirliyorlar ama kimi insanin geç catlayabiliyormus forumda okumustum. Kimisi ogne gunu ve sonraki 2 3 gunu hep değerlendiriyor. İnsandan insana değişir
14. Güne kadar zaman var. Umudunuzu kaybetmeyinKızlar reglime dört gün kaldı iğneden sonraki 10ncu günüm bugün ama evde yaptığım test negatif çıktı döner mi sizce
Merhabalar nasılsınız? Merak ettik aşılamadan sonra ne zaman test yapacaksınız :)Eve geldim şimdi işlem yapıldı. Bir tık acı hissettim ama dayanılmayacak gibi değil o an kendimi kasmış da olabilirim bilemiyorum ayyy çok heyecanlıyım bakalım sperm sonucu da çok iyi doktor inş kavuşurum bebeğime
İdrar testi yaptım negatif kan testi yaptırmayı düşünmüyorum çok gecikirse yaptıracağım sadece hiçbir belirtim yok. 4 5 gün öncesine kadar sol kasıkta batma ve göğüslerde hassasiyet şişme vardı hepsi yok olduMerhabalar nasılsınız? Merak ettik aşılamadan sonra ne zaman test yapacaksınız :)
Bir de bu ay astım atağı geçirdim full öksürmekle ve nefes almaya çalışmakta geçti üstüne gastroenterit oldum 3 gündür kusma ve ishal yaşıyorum galiba bu ay bebek gelmesin diye tüm talihsizlikler yaşandıMerhabalar nasılsınız? Merak ettik aşılamadan sonra ne zaman test yapacaksınız :)
14 gün boyunca hissedeceğin her şey iğne etkisi. 14 günden sonra hala hissediyorsan pozitif olabilir ama şu anki belirtilerin tamamen ovitrelle den kaynaklıKızlar bitanecik 20 mm yumurtam vardi salı günü iğne oldum çok halsizim sıcak ekstra basıyor her gün kontrol edicem bugün 5. İnci günüm belirtiler neler akıntım çok az göğüslerim ağrısı yanlardan bugün başladı
Peki bişey sorucam iğnenin 5. Günü az önce ovulasyon yaptım niye bu kadar köyü cikiyor bilginiz varmı14 gün boyunca hissedeceğin her şey iğne etkisi. 14 günden sonra hala hissediyorsan pozitif olabilir ama şu anki belirtilerin tamamen ovitrelle den kaynaklı
Çünkü vücudunda yoğun bir hcg hormonu var iğnenin içeriğinden dolayı 14 gün boyunca yapılan ovulasyon ya da gebelik testinde pozitif sonuç alırsın bazıları 12.günde falan atıyor vücutlarından ama genel olarak 14 gün boyunca bu tarz testler yanıltır.Peki bişey sorucam iğnenin 5. Günü az önce ovulasyon yaptım niye bu kadar köyü cikiyor bilginiz varmı
Peki çok teşekkürler ben yinede devam ediyim en azından tam silindiğini takip ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı bayramlar dilerimÇünkü vücudunda yoğun bir hcg hormonu var iğnenin içeriğinden dolayı 14 gün boyunca yapılan ovulasyon ya da gebelik testinde pozitif sonuç alırsın bazıları 12.günde falan atıyor vücutlarından ama genel olarak 14 gün boyunca bu tarz testler yanıltır.
Amin Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin hayırlı bayramlarPeki çok teşekkürler ben yinede devam ediyim en azından tam silindiğini takip ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı bayramlar dilerim
Hadi ya çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun inşallah yine de haber verin merak ederim :)Bir de bu ay astım atağı geçirdim full öksürmekle ve nefes almaya çalışmakta geçti üstüne gastroenterit oldum 3 gündür kusma ve ishal yaşıyorum galiba bu ay bebek gelmesin diye tüm talihsizlikler yaşandı
Sabaha karşı adet oldum canımHadi ya çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun inşallah yine de haber verin merak ederim :)
Yaa hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende oldum maalesef bu ay gitmedim artıkSabaha karşı adet oldum canım