22 Nisan çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi leey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leey

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
122
25
13
27
Merhabalar hanımlar ben bu akşam çatlatma iğnesi yaptıracağım. Duphaston ilaç da kullanacağım. Pcos hastasıyım ve ilk çatlatma iğnem olacak. Bu süreçte benimle ilerlemek ister misiniz. Birlikte takip edelim

IMG_7634.webp

İlk defa çatlatma iğnesi sayesinde pik gördüm inşallah tutar

Çatlatma iğnesinin etkisi sebebiyle çatlamayı takip etmedim. Ama iğneyi yaptığım gün etki gösterdi mi bakmak için gebelik ve ovulasyon testi yaptım ikisi de pozitifin nirvanasıydı😁. 8. Günden itibaren iğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip etmek için gebelik testi yapmaya başlayacağım. Daha önceki çatlatma iğnelerinde etlisini erken atmıştım bu sefer nasıll olacak bilmiyorum takip edeceğim

Çatlatma iğnesinin etkisi sebebiyle çatlamayı takip etmedim. Ama iğneyi yaptığım gün etki gösterdi mi bakmak için gebelik ve ovulasyon testi yaptım ikisi de pozitifin nirvanasıydı😁. 8. Günden itibaren iğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip etmek için gebelik testi yapmaya başlayacağım. Daha önceki çatlatma iğnelerinde etlisini erken atmıştım bu sefer nasıll olacak bilmiyorum takip edeceğim
Benimde dün ve bugün pilti ovülasyon testi çatlama olduğunda silikleşmeye başlıyor mu yoksa yine pik olarak devam ediyor mu acaba

Benimde dün ve bugün pilti ovülasyon testi çatlama olduğunda silikleşmeye başlıyor mu yoksa yine pik olarak devam ediyor mu acaba
belirtileriniz neydi acaba benim şuan sağ kaşığıma hafif batma oluyor bide göbek çevremde ara sıra yanma hissediyorum

Back
X