- 6 Aralık 2022
- 171
- 28
- 25
Evet bugün doktora gittim o söyledi gebelik olmadığı için kist oluşmuşDoktorunuz mu kontrol etti? Nasıl anladınız ve nasıl geçiyor kist?
Atılması için ne önerdi. Benim doktorum direkt adet olduğunda gel bakalım aşılamaya geçelim dedi. Progestan 200 fitil kullanıyordum bırakabilirsin dediEvet bugün doktora gittim o söyledi gebelik olmadığı için kist oluşmuş
Benim sütüm de geldiği için test yaptı prolaktin değerime bakmak için sonuç ta yarın göstereceğim o zaman net konuşalım dedi yarın sabah gideceğimAtılması için ne önerdi. Benim doktorum direkt adet olduğunda gel bakalım aşılamaya geçelim dedi. Progestan 200 fitil kullanıyordum bırakabilirsin dedi
Geçmiş olsun. Bana söylenilen test tarihi 24 Mayıs. O zamanı bekleyip olmazsam kan tahlili mi yaptırsam acaba? O da negatif gelirse duphaston içerim diye düşündüm ya da doktora görünürüm.Benim sütüm de geldiği için test yaptı prolaktin değerime bakmak için sonuç ta yarın göstereceğim o zaman net konuşalım dedi yarın sabah gideceğim
Duphaston ben de yan etki yapmıştı halsizlik kusma falan onuda bıraktık o yüzden aynen siz kanda çıkarsa bilirsiniz ki gebelik var ama yoksa genelde kist oluyormuş zatenGeçmiş olsun. Bana söylenilen test tarihi 24 Mayıs. O zamanı bekleyip olmazsam kan tahlili mi yaptırsam acaba? O da negatif gelirse duphaston içerim diye düşündüm ya da doktora görünürüm.
Yarın devlet hastanesi infertilite bölümüne randevu aldım bakalım doktora anlatacağım durumu o yönlendirir sanırım hiç bu konuda devlet hastanesine gitmemiştim belki daha faydalı olur doktorumu çok seviyorum tüp bebek doktoru aslında ama hemen tedavi önermiyor farklı bir görüş almak iyi olabilir diye düşündüm bakalım hayırlısı benim de göğüslerim taş gibiDuphaston ben de yan etki yapmıştı halsizlik kusma falan onuda bıraktık o yüzden aynen siz kanda çıkarsa bilirsiniz ki gebelik var ama yoksa genelde kist oluyormuş zaten
Yaa ben özele gidiyorum bakalım oda yarın ne diyecek inşallah güzel haberler alırsınız ben umudumu kaybettimYarın devlet hastanesi infertilite bölümüne randevu aldım bakalım doktora anlatacağım durumu o yönlendirir sanırım hiç bu konuda devlet hastanesine gitmemiştim belki daha faydalı olur doktorumu çok seviyorum tüp bebek doktoru aslında ama hemen tedavi önermiyor farklı bir görüş almak iyi olabilir diye düşündüm bakalım hayırlısı benim de göğüslerim taş gibi
Ben de tek çizgiyi gördüğüm her an kaybediyorum ağlıyorum ama umut etmedikçe olacağını da sanmıyorum çünkü uzun bir süre olmayacağına inandığım için adet olduğum günler şaşırmıyordum sonra neden böyle düşünüyorsun dedim kendime tüplerim açık amh 3,45 eşimin sperm sorunu yok sadece ileri hareket bir tık düşük fakat Emre Bakırcıoğlu hiç dert etmedi bu durumu hatta bana kızdı adamı germe falan dediYaa ben özele gidiyorum bakalım oda yarın ne diyecek inşallah güzel haberler alırsınız ben umudumu kaybettim
Neredeydi doktorunuz hangi şehirde aslında haklısınız ama umut edip olmadıkça insanın içi açıyor daha çok umutsuz oluyor ben bu ay çok inanmıştım ama olmadıBen de tek çizgiyi gördüğüm her an kaybediyorum ağlıyorum ama umut etmedikçe olacağını da sanmıyorum çünkü uzun bir süre olmayacağına inandığım için adet olduğum günler şaşırmıyordum sonra neden böyle düşünüyorsun dedim kendime tüplerim açık amh 3,45 eşimin sperm sorunu yok sadece ileri hareket bir tık düşük fakat Emre Bakırcıoğlu hiç dert etmedi bu durumu hatta bana kızdı adamı germe falan dediona rağmen ben ona proxeed plus kullandırıyorum. yarın gidip durumumu anlatacağım muayene olup kan vereceğim eğer negatif çıkarsa adet söktürücü isteyeceğim ki zaten kist olduysa önerir diye düşünüyorum
İstanbul’da medicalparkta doktorum. Biraz önce mfk yayınını izledim hatta takip ettim doktoru ama o konuşma şekli bilemiyorum bana o kadar hitap etmiyor ki. Hiç ısınamadığım doktorlardan da ilerleyemiyorum ben. Siz hangi şehirdesiniz? Ben de çok üzüldüm çünkü yarın 17.gün olacakmış tekrar saydım bugün 16.günmüş. Bu yüzden kanda da negatif gelecektir benim ama kontrol olmak istiyorum kist falan uğraşmak istemiyorumNeredeydi doktorunuz hangi şehirde aslında haklısınız ama umut edip olmadıkça insanın içi açıyor daha çok umutsuz oluyor ben bu ay çok inanmıştım ama olmadı
Ben de Tekirdağ dayım ya o doktor bilmiyorum bana da samimi gelmedi pek ben de hiç tahmin etmezdim kist olacağını ama olmuş.maalesef çok üzgünüm gerçektenİstanbul’da medicalparkta doktorum. Biraz önce mfk yayınını izledim hatta takip ettim doktoru ama o konuşma şekli bilemiyorum bana o kadar hitap etmiyor ki. Hiç ısınamadığım doktorlardan da ilerleyemiyorum ben. Siz hangi şehirdesiniz? Ben de çok üzüldüm çünkü yarın 17.gün olacakmış tekrar saydım bugün 16.günmüş. Bu yüzden kanda da negatif gelecektir benim ama kontrol olmak istiyorum kist falan uğraşmak istemiyorum
Ben biraz önce adet oldum bu yüzden randevuyu iptal ettim demek ki kist olmadı sadece tutunamadı diye düşünüyorum.Ben de Tekirdağ dayım ya o doktor bilmiyorum bana da samimi gelmedi pek ben de hiç tahmin etmezdim kist olacağını ama olmuş.maalesef çok üzgünüm gerçekten
Evet büyük ihtimalle öyle olmuştur bana da adetle atılır kist dedi az önce geldik bizdeBen biraz önce adet oldum bu yüzden randevuyu iptal ettim demek ki kist olmadı sadece tutunamadı diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun hepimize yeni ay yeni umut demek bakalım inşallah sağlıkla kolayca gelir bebişimizEvet büyük ihtimalle öyle olmuştur bana da adetle atılır kist dedi az önce geldik bizde
Amin inşallah Allah'ım hepimize nasip etsin sağlıkla hayırla inşallahGeçmiş olsun hepimize yeni ay yeni umut demek bakalım inşallah sağlıkla kolayca gelir bebişimiz
Ağrı normal ama iğnenin etkisi 6 günde geçmez canım benim 11 günde pozitif çıktı erken gebelik testinde var dedim kesin ama 15. Gün adet oldum henüz erken bekleyin derim sonra insan hayal kırıklığına uğruyorKızlar çatlatma iğnesinin 6.günündeyim ve gebelik testi bu şekilde negatife yakın çıktı belli belirsiz çizgi var sadece bu iğnenin etkisi geçmiş demek mi ?
Bir de kasık ağrılarım bel ağrım devam ediypr normal mi ?
Ağrı normal ama iğnenin etkisi 6 günde geçmez canım benim 11 günde pozitif çıktı erken gebelik testinde var dedim kesin ama 15. Gün adet oldum henüz erken bekleyin derim sonra insan hayal kırıklığına uğruyor
Yaa benim gibi olmuş çok geçmiş olsun ama üzülmeyin benim doktorum geçici kist dediEvet bugün doktora gittim o söyledi gebelik olmadığı için kist oluşmuş