Bu ay femera ve çatlatma iğnesi kullananlar toplanın birlikte takip edelim süreci

Ederim inşallah tabi sen de haber ver bana adet olmayana kadar umudumuzu kaybetmemeye karar verelim mi😔
Verelim tabi kirmizilar gelene kadar umut hep var ama ummak da çok yorucu.😔 Dün akşam kasıklarım başladı ara ara goguslerimde sizi oldu ilk gebeligimde de bu belirtilerle suphelenmistim. Yine vardır diye umutlandim sabaheczaneye gittim koşa koşa. Ama yine olmadı. Bakalım dedign gibi adet olana kadar kaybetmeyelim umudumuzu🌸

Tamam yavrum haber et bana mutlaka merak ederim

Verelim tabi kirmizilar gelene kadar umut hep var ama ummak da çok yorucu.😔 Dün akşam kasıklarım başladı ara ara goguslerimde sizi oldu ilk gebeligimde de bu belirtilerle suphelenmistim. Yine vardır diye umutlandim sabaheczaneye gittim koşa koşa. Ama yine olmadı. Bakalım dedign gibi adet olana kadar kaybetmeyelim umudumuzu🌸
Ben galiba olacağım ama😔😔

Yaa benim de bugün 14. Gün iki gün önce kan verdim 1.20 çıktı 10.gunde 3.20 çıkmıştı yükselir mi ki
Hiç bilmiyorum ben 11. Gün test yaptım silik pozitifti 13. Gün sabah yaptım negatifti ama hayal meyal bir gölge vardı bir daha 16. Gün akşam yaptım pozitif çıktı

Ben de 7 Mayıs'ta iğne oldum canım ben burada okumuştum sütün geldiği zaman vücut kendini bir dahaki ay gebeliğe hazırlıyor Muş bakalım umutlar tükenmesin 😔😔
3 gün varmış aramızda. Benim de zaten adetime 3-4 gün var. İğne sonrası 14. Gün de iğne günü hariç ayın 24 üne denk geliyo. Yani ben de 2-3 güne adet olurum. Evet olabilir vücut hazirlarmis kendini bı de bu ikinci iğne denemesinde başarı oranı daha yüksek oluyormuş . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama benim yaşım da var umarım fazla beklemeyiz 😔 sen doktora gidecekmisin bugün yine de? İrtibatta olalım yine koparmayalim bağları🌸

3 gün varmış aramızda. Benim de zaten adetime 3-4 gün var. İğne sonrası 14. Gün de iğne günü hariç ayın 24 üne denk geliyo. Yani ben de 2-3 güne adet olurum. Evet olabilir vücut hazirlarmis kendini bı de bu ikinci iğne denemesinde başarı oranı daha yüksek oluyormuş . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama benim yaşım da var umarım fazla beklemeyiz 😔 sen doktora gidecekmisin bugün yine de? İrtibatta olalım yine koparmayalim bağları🌸
Aynen canım koparmayalim valla bana çok iyi geliyor bu dönemde biriyle konuşmak insan herkesle konuşamıyor birbirini anlamak çok önemli inşallah dediğin gibi olurda bir dahaki ay bebis haberi veririz birbirimize senin yaşın kaç sorması ayıptır

Eklentiler

• IMG-20240522-WA0010.jpeg
    IMG-20240522-WA0010.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 30
IMG_4220.jpeg
Dayanamadım yine yaptım yine aynı sonucu aldım. 3 gün gecikme oldu hala da gelen giden yok diye heveslendim iğnemin de tam 14.günü gerçekten aşırı üzgünüm

X