- 6 Aralık 2022
- 171
- 28
- 25
Saat 2 de canımBenim de öyle. Bakalım ne görcez. Kaçta doktor randevun?
Tamam yavrum haber et bana mutlaka merak ederimSaat 2 de canım
Ederim inşallah tabi sen de haber ver bana adet olmayana kadar umudumuzu kaybetmemeye karar verelim miTamam yavrum haber et bana mutlaka merak ederim
Verelim tabi kirmizilar gelene kadar umut hep var ama ummak da çok yorucu.Ederim inşallah tabi sen de haber ver bana adet olmayana kadar umudumuzu kaybetmemeye karar verelim mi
Tamam yavrum haber et bana mutlaka merak ederim
Ben galiba olacağım amaVerelim tabi kirmizilar gelene kadar umut hep var ama ummak da çok yorucu.Dün akşam kasıklarım başladı ara ara goguslerimde sizi oldu ilk gebeligimde de bu belirtilerle suphelenmistim. Yine vardır diye umutlandim sabaheczaneye gittim koşa koşa. Ama yine olmadı. Bakalım dedign gibi adet olana kadar kaybetmeyelim umudumuzu
Galiba ben deBen galiba olacağım ama
Ayni o ağrı çünkü biliyorum bu hissiGaliba ben de
Valla pazar gununden beri modum çok düşük dün de hasta oldum grip gibi .kolum kanadım kalkmadı. Hep psikolojik bunlar. Canım hiç bişey yapmak istemiyoAyni o ağrı çünkü biliyorum bu hissi
Hiç bilmiyorum ben 11. Gün test yaptım silik pozitifti 13. Gün sabah yaptım negatifti ama hayal meyal bir gölge vardı bir daha 16. Gün akşam yaptım pozitif çıktıYaa benim de bugün 14. Gün iki gün önce kan verdim 1.20 çıktı 10.gunde 3.20 çıkmıştı yükselir mi ki
Valla ben de öyle eşim de görevde arkadaşımda kalıyorum kaç gündürValla pazar gununden beri modum çok düşük dün de hasta oldum grip gibi .kolum kanadım kalkmadı. Hep psikolojik bunlar. Canım hiç bişey yapmak istemiyo
Ben adet olfum canımValla pazar gununden beri modum çok düşük dün de hasta oldum grip gibi .kolum kanadım kalkmadı. Hep psikolojik bunlar. Canım hiç bişey yapmak istemiyo
Aaaaaa neyse yavrum yaaa önümüzdeki ay şansımız biraz daha artacak galiba . Bu sefer kafaya takmamaya çalışarak devam ederiz olur Allah'ın izniyle. Bizim seninle iğne günü aramız 1 gündü galiba ?Ben adet olfum canım
10 Mayıs'ta iğne oldum benAaaaaa neyse yavrum yaaa önümüzdeki ay şansımız biraz daha artacak galiba . Bu sefer kafaya takmamaya çalışarak devam ederiz olur Allah'ın izniyle. Bizim seninle iğne günü aramız 1 gündü galiba ?
Ben de 7 Mayıs'ta iğne oldum canım ben burada okumuştum sütün geldiği zaman vücut kendini bir dahaki ay gebeliğe hazırlıyor Muş bakalım umutlar tükenmesin10 Mayıs'ta iğne oldum ben
3 gün varmış aramızda. Benim de zaten adetime 3-4 gün var. İğne sonrası 14. Gün de iğne günü hariç ayın 24 üne denk geliyo. Yani ben de 2-3 güne adet olurum. Evet olabilir vücut hazirlarmis kendini bı de bu ikinci iğne denemesinde başarı oranı daha yüksek oluyormuş . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama benim yaşım da var umarım fazla beklemeyizBen de 7 Mayıs'ta iğne oldum canım ben burada okumuştum sütün geldiği zaman vücut kendini bir dahaki ay gebeliğe hazırlıyor Muş bakalım umutlar tükenmesin
Aynen canım koparmayalim valla bana çok iyi geliyor bu dönemde biriyle konuşmak insan herkesle konuşamıyor birbirini anlamak çok önemli inşallah dediğin gibi olurda bir dahaki ay bebis haberi veririz birbirimize senin yaşın kaç sorması ayıptır3 gün varmış aramızda. Benim de zaten adetime 3-4 gün var. İğne sonrası 14. Gün de iğne günü hariç ayın 24 üne denk geliyo. Yani ben de 2-3 güne adet olurum. Evet olabilir vücut hazirlarmis kendini bı de bu ikinci iğne denemesinde başarı oranı daha yüksek oluyormuş . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama benim yaşım da var umarım fazla beklemeyizsen doktora gidecekmisin bugün yine de? İrtibatta olalım yine koparmayalim bağları
Bugunde tek cızgı sanırım yumurtladımİnşallah canım Allah razı olsun inşallah
Canım ben de aynı durumdaydim bugün öğrendim ki kist oluşmuşEki Görüntüle 3431024 Dayanamadım yine yaptım yine aynı sonucu aldım. 3 gün gecikme oldu hala da gelen giden yok diye heveslendim iğnemin de tam 14.günü gerçekten aşırı üzgünüm
Doktorunuz mu kontrol etti? Nasıl anladınız ve nasıl geçiyor kist?Canım ben de aynı durumdaydim bugün öğrendim ki kist oluşmuş