Bu ay femera ve çatlatma iğnesi kullananlar toplanın birlikte takip edelim süreci

Canım ben de tedaviye başladım adetim geldi adetim geçti oldu dedim ama yokk tabi rabbim ne derse o olur
Rahım fılmı oldun smer testi esım soerm testi hepsi guzel hormonlarımda guzel doktor progesteron dusuk dedı bak senın dusukken ıne yapmış hersey Allah'tan yukselmesıde guzel bısey 0.5 miş 1 olmus yumutlaman varkı catlatma vermıs sen hangi sehırdedın hangi hastaneye gıduyorsun

Bnım bir evladım vr 7 yasında 2 ıstıyoruz ama olmadı 1 sene oldu senin yoksa hıc bn tatım bu duyguyu yatmayan herkese tatırsın ınsallahhhh
İnşallah canım benjm iki defa kaybım oldu biri 1.5 aylık biri 5 aylık rahim filmi çektirdik testler yaptık rahim ağzı yetmezliği çıktı 5 aylık bebeğimden zsonra 1 yıldır deniyoruz olmadı

İnşallah canım benjm iki defa kaybım oldu biri 1.5 aylık biri 5 aylık rahim filmi çektirdik testler yaptık rahim ağzı yetmezliği çıktı 5 aylık bebeğimden zsonra 1 yıldır deniyoruz olmadı
Rahim agzı yetmezlıne nır tedavi oldunmu canım uzulme bak hamile kalabılıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…