- 4 Şubat 2024
- 125
- 2
- 29
Yumurtlama olmadıysa normal boyuta ulasmadıysa catlatma burmaskı doktor ama demekkı progesteron okadar onemlı deılTedaviye ba
Ama iğne vurulmadan onceki gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olmadıysa normal boyuta ulasmadıysa catlatma burmaskı doktor ama demekkı progesteron okadar onemlı deılTedaviye ba
Ama iğne vurulmadan onceki gün
Bunda yumurtlama sorunun var sanırım dedı ne ınalım anlamadım vala canım doktorlar ayrı konusuyor vala pıskolojım boxulduBenim ki 0.5 çıkmış kötü mü ki doktorum bana çok güzel çıkmış sonuç dedi
Demek ki değil canım benim de adetim 4 gün geçti ama dün test verdim 1.20 çıkmış acaba yükselir mi yaYumurtlama olmadıysa normal boyuta ulasmadıysa catlatma burmaskı doktor ama demekkı progesteron okadar onemlı deıl
Catlama ınesıde progesteron yukseltıyorDemek ki değil canım benim de adetim 4 gün geçti ama dün test verdim 1.20 çıkmış acaba yükselir mi ya
İnsllah yuselır döllenme olusurda tutunur bebısın canımDemek ki değil canım benim de adetim 4 gün geçti ama dün test verdim 1.20 çıkmış acaba yükselir mi ya
Hiç zannetmiyorumİnsllah yuselır döllenme olusurda tutunur bebısın canım
Hıc umıtsısluge kapılma kunfeyekun dıe not ayet var rbbım ol der oluverır canım bnım bnde kafaya takıyordum tedaviye baslıcam dıe ıcımde bır umıt varHiç zannetmiyorum
Hıc umıtsısluge kapılma kunfeyekun dıe not ayet var rbbım ol der oluverır canım bnım bnde kafaya takıyordum tedaviye baslıcam dıe ıcımde bır umıt var
Canım ben de tedaviye başladım adetim geldi adetim geçti oldu dedim ama yokk tabi rabbim ne derse o olurHıc umıtsısluge kapılma kunfeyekun dıe not ayet var rbbım ol der oluverır canım bnım bnde kafaya takıyordum tedaviye baslıcam dıe ıcımde bır umıt var
Rahım fılmı oldun smer testi esım soerm testi hepsi guzel hormonlarımda guzel doktor progesteron dusuk dedı bak senın dusukken ıne yapmış hersey Allah'tan yukselmesıde guzel bısey 0.5 miş 1 olmus yumutlaman varkı catlatma vermıs sen hangi sehırdedın hangi hastaneye gıduyorsunCanım ben de tedaviye başladım adetim geldi adetim geçti oldu dedim ama yokk tabi rabbim ne derse o olur
Bnım bir evladım vr 7 yasında 2 ıstıyoruz ama olmadı 1 sene oldu senin yoksa hıc bn tatım bu duyguyu yatmayan herkese tatırsın ınsallahhhhCanım ben de tedaviye başladım adetim geldi adetim geçti oldu dedim ama yokk tabi rabbim ne derse o olur
İnşallah canım benjm iki defa kaybım oldu biri 1.5 aylık biri 5 aylık rahim filmi çektirdik testler yaptık rahim ağzı yetmezliği çıktı 5 aylık bebeğimden zsonra 1 yıldır deniyoruz olmadıBnım bir evladım vr 7 yasında 2 ıstıyoruz ama olmadı 1 sene oldu senin yoksa hıc bn tatım bu duyguyu yatmayan herkese tatırsın ınsallahhhh
Rahim agzı yetmezlıne nır tedavi oldunmu canım uzulme bak hamile kalabılıyosunİnşallah canım benjm iki defa kaybım oldu biri 1.5 aylık biri 5 aylık rahim filmi çektirdik testler yaptık rahim ağzı yetmezliği çıktı 5 aylık bebeğimden zsonra 1 yıldır deniyoruz olmadı
Tedavisi hamile kaldıktan sonra dikiş atılacak canımRahim agzı yetmezlıne nır tedavi oldunmu canım uzulme bak hamile kalabılıyosun
Anladım sımdı ınsallah bu duyguyu tadarsın canım ınsallahhh en cok hıc olmayanların hakkı bu bu duyguTedavisi hamile kaldıktan sonra dikiş atılacak canım
İnşallah canım Allah razı olsun inşallahAnladım sımdı ınsallah bu duyguyu tadarsın canım ınsallahhh en cok hıc olmayanların hakkı bu bu duygu
Rahim ağzı yetmezliğini nasıl belli oldu acaba yani hangi testle ?İnşallah canım benjm iki defa kaybım oldu biri 1.5 aylık biri 5 aylık rahim filmi çektirdik testler yaptık rahim ağzı yetmezliği çıktı 5 aylık bebeğimden zsonra 1 yıldır deniyoruz olmadı
Ben düşükler olduktan sonra doktora gittim alttan muayene ile anladı sonra rahim filmi çektik o zaman da kesinleştiRahim ağzı yetmezliğini nasıl belli oldu acaba yani hangi testle ?
Anladım çok geçmiş olsun canımBen düşükler olduktan sonra doktora gittim alttan muayene ile anladı sonra rahim filmi çektik o zaman da kesinleşti
Sağol canım sende de mi çıktıAnladım çok geçmiş olsun canım