ayyyyy bn cok heycanlandim sizin adiniza insallah bol bol pozitifler gorusunuz canlarim beni sormayin bn yapmiycam kendimi hic hazir hissetmiyom cunkuEvet canımmmkorkuyorum ama yapacağım 1 tane diğerini doktorun dediği gibi 12 günün sabahı
Boşver hazır değilsen yapma . Bende bakarsın sabah vazgeçerimayyyyy bn cok heycanlandim sizin adiniza insallah bol bol pozitifler gorusunuz canlarim beni sormayin bn yapmiycam kendimi hic hazir hissetmiyom cunku
nasil istiyosan oyle yap cnm bana soracak olursan yap derimBoşver hazır değilsen yapma . Bende bakarsın sabah vazgeçerim
kraliiceeeemcesaret kraliçesi olarak yarın ve salı günü ilk idrarla testin basindayim ay negatif ya da pozitif bi sonuç alalım artık da yolumuza bakalım bekle bekle bekle ben sistim
kiz seni de cok merak ediyoz valla yarin mutlaka bizide haberdar etBende yarın son kez sabah test yapıcam halen daha pozitifse direk kan vermeye gidice . Bugun gidemedim hastaneler çok acil olmadıgı sürece kan almıyorlar. Labora gitmrm lazım ama pazar kapalı
Kuzum benim test günüm salı kan testiniye sali geliyomus duyuyomusun Emine Rabia karar degistirmis galiba yarin yapmiycakmiydi testi
AynenHastaneye salı mı gidecekti acaba
haaa tm balım anladim 4 kisi test yapacak yarin Allah yardimciniz olsunKuzum benim test günüm salı kan testiyoksa kaçmaz yarın o test yapılacak
Aynen
bnce sen hamilesinBana doktor pazartesi yap dedi ben 1 gün önceden yaptım ama halen daha umutlanmak istemiyorum
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımBende yarın son kez sabah test yapıcam halen daha pozitifse direk kan vermeye gidice . Bugun gidemedim hastaneler çok acil olmadıgı sürece kan almıyorlar. Labora gitmrm lazım ama pazar kapalı
22 temmuz canım hiç unutur muyum
Kız anam umutlanmak istemiyom ne yaaa en çok sen umutlan yawwww hamilesin bence senBana doktor pazartesi yap dedi ben 1 gün önceden yaptım ama halen daha umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?