geciyo cnm geciyi mesela bana hic etkisi olmadi ignenin baksana hic belirti yok gogus agrisi disinda bu zaten adet onceside oluyodu bnde ignenin etkisi en fazla 10 gun en az 1 hafta suruyo cnmKızlar birşey sorcam iğnenin etkisiyle oluyor ya bu ağrılar peki hiç geçmiyor mu etkisi acaba
bnde yarin test alcam bacim bakim bklm ignenin etkisi gecmismiBen bugün yapmadım canım cumayı bekliyorum
Canım iğne etkisi olmayanda oluyo ama sanırım o yüzden sen canını sıkma ben de göğüslerim hiç agrimiyo diye bı kafaya takmıştım mesela tam tersi o en baba hamilelik belirtisiymis ben senden baya umutluyum vallageciyo cnm geciyi mesela bana hic etkisi olmadi ignenin baksana hic belirti yok gogus agrisi disinda bu zaten adet onceside oluyodu bnde ignenin etkisi en fazla 10 gun en az 1 hafta suruyo cnm
Canım o açılma belki bizdede oluyordur ben hiç dikkat etmedim de hiç umutsuz olma gerçekten hiç bişey belli olmuyo okuduguma görelemansq arkadasim saol cnm bnde ayni senin gibiyim biliyonmu suan guruldama var gogus agrim var baskada bi bisey yok ama bunlar bnde adet belirtisi hani dedinya benim gogus agrisi hamilelik belirtisi oliyoda seninki niye adet belirtisi oluyo diye bahsettimya hani rahimde aciklik hissi oldu bnde diye bu benim kesin adet belirtim oldugu icin adete yordum cnm kendimi yanlis anlattiysam ozur dilerim valla yoksa niye sana ayri kendime ayri konusayim cnm morelim ondan bozulmustu yani gogus agrisindan falan degil
Kız yok deli sana kendine ayrı bize ayrı konuşuyorsun derken kendi moralini bozma bize moral veren sensin kendini ihmal ediyorsun anlamında söyledim canım özür dilenecek hiçbir şey yoklemansq arkadasim saol cnm bnde ayni senin gibiyim biliyonmu suan guruldama var gogus agrim var baskada bi bisey yok ama bunlar bnde adet belirtisi hani dedinya benim gogus agrisi hamilelik belirtisi oliyoda seninki niye adet belirtisi oluyo diye bahsettimya hani rahimde aciklik hissi oldu bnde diye bu benim kesin adet belirtim oldugu icin adete yordum cnm kendimi yanlis anlattiysam ozur dilerim valla yoksa niye sana ayri kendime ayri konusayim cnm morelim ondan bozulmustu yani gogus agrisindan falan degil
gogus agrin yokmu cnm senin birde asilamaninmi 11.gunuCanım iğne etkisi olmayanda oluyo ama sanırım o yüzden sen canını sıkma ben de göğüslerim hiç agrimiyo diye bı kafaya takmıştım mesela tam tersi o en baba hamilelik belirtisiymis ben senden baya umutluyum vallabenim 11.gun ama ağrılar baya devam ediyo ama başka yumurtalar falanmi büyüdü diye düşüncem artık
Hiç yok canım başından beri zerre olmadıgogus agrin yokmu cnm senin birde asilamaninmi 11.gunu
tm cnmKız yok deli sana kendine ayrı bize ayrı konuşuyorsun derken kendi moralini bozma bize moral veren sensin kendini ihmal ediyorsun anlamında söyledim canım özür dilenecek hiçbir şey yok
Valla kafayı yedim ikidebir elleyip duruyorum ya nasıl hiç mi his yok diyeBenim de hiç göğüs ağrım olmadı bu zamana kadar
Ahaahahahhahaha bu iyiydiValla kafayı yedim ikidebir elleyip duruyorum ya nasıl hiç mi his yok diye
Allah senin iyiligini versin kiiiz benim arkadasim asilamayla hamile kaldi halâ gogus agrim yok diyo 3.5 aylik olduHiç yok canım başından beri zerre olmadınormalde adete yakın oluyo bendede ama geçen aya bakarsam adet 20 si önceki ay 15 i yani 20 si diyim adete daha var mesela bende düşünüyorum tutunsaydi göğüs hassasiyetim de olurdu diye
Kizz yine iyi benimki dolmadıda İnanki aynı durup duruyoAhaahahahhahaha bu iyiydişimdi baktım ben de bi dolgunluk var ama ağrı sızı bisi yok
Ay cidden miAllah senin iyiligini versin kiiiz benim arkadasim asilamayla hamile kaldi halâ gogus agrim yok diyo 3.5 aylik oldu
yok cnm yok gogus agrisi herkesde olmuyoki dur bklm al benim agriyo hamile kalcammiAy cidden mine biliym canım ya baya herkes yazınca az önce eşime dedim bizimki olmadı galiba benim goguslerde hiç acı yok diye
sen naptin balım test yapalimmi senle yarinArkadaşlarına kurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?