Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm bn yarin oglen anca giderim almaya gelincede yaparimAslında eşim başladı bugün yap diye de yapmadım cuma yapacaktım da du bakalım bi sen yarın ilk idrarla mı yapcan
tm teklif var israr yok madem benim testi yorumlariz sabaha kadarBende cuma düşünüyorum yapmayı canım bakalim
tm cnmHimmm tamam canım sen yarın yap senin testi değerlendirelim yarın
Hic hatırlamıyorum canım bana doktor 2 kutu yazmıştı progestani bi de ovitrelle ile birlikte almıştım o yüzden ayrı fiyatını bilmiyorumkizlaaar progestan bir kutusu ne kadar acaba bilen varmii benim yetmiycek almam lazim ne kadar acaba sadece o
evet bnde toplu almistim ama yetmeyecek yarin onuda alayim bari 320 yaziyo internette bayada pahali kizHic hatırlamıyorum canım bana doktor 2 kutu yazmıştı progestani bi de ovitrelle ile birlikte almıştım o yüzden ayrı fiyatını bilmiyorum
Malesef artık hersey çok pahalı Yap bakalım yarın testi . Senle aynı değil miydik biz ya cuma günü yaptın sende değil mi ? Erken değil miii test için 5 gün olmuş dahaevet bnde toplu almistim ama yetmeyecek yarin onuda alayim bari 320 yaziyo internette bayada pahali kiz
Kız aile hekimine gidip yazdirabilirsin reçeteli bi ilaç o diğer türlü tabi pahali alirsinevet bnde toplu almistim ama yetmeyecek yarin onuda alayim bari 320 yaziyo internette bayada pahali kiz
bn ignenin etkisi gecmismi ona bakcam cnm Eminenin gecmisya merak ettim benimki ne durumda diye ona guldum baya bakmissin benimde gecmis oda bana guler yarinMalesef artık hersey çok pahalı Yap bakalım yarın testi . Senle aynı değil miydik biz ya cuma günü yaptın sende değil mi ? Erken değil miii test için 5 gün olmuş daha
Kankim benim izimden gidiyor iğne etkisini test edecek sanırım bakalım onda geçmiş miMalesef artık hersey çok pahalı Yap bakalım yarın testi . Senle aynı değil miydik biz ya cuma günü yaptın sende değil mi ? Erken değil miii test için 5 gün olmuş daha
receteli cnm zaten asilama sonrasi bir kutu var demistim hemsireye yetmez bir kutu daha yazayim demisti oyle uygunmu oluyoKız aile hekimine gidip yazdirabilirsin reçeteli bi ilaç o diğer türlü tabi pahali alirsin
hmm iyi bari testte alacam ya bnde baya para gidiyo diye hesaplama yapiyodum ama cnm kist icin yasmin diye bi kontrol ilaci yazmisti doktorum receteli oldugu hapde 300 tlye almistim o nasil oldukiEvet canım doktor yazmışsa fiyat düşüyor
bak onu bilemedim reçeteli öyleyse normali me kadardirkihmm iyi bari testte alacam ya bnde baya para gidiyo diye hesaplama yapiyodum ama cnm kist icin yasmin diye bi kontrol ilaci yazmisti doktorum receteli oldugu hapde 300 tlye almistim o nasil olduki