-
- Konu Sahibi balkopugu26
Bu yorumu anlarım. Saygı da duyarım. Ama çok çirkinleşen üyeler vardı. Sana bakmaz sen de o aura yok bana bakar diyen üyelere de kıskançlıktan başka bir şey diyemem.Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Burada yorum yazan birçok kadın meslek sahibi. Birçoğu da evli. Bunların içinde ben de dahilim. Evliyim. Bahsettiği profil hiçbir şekilde umrumda değil. Bana da hitap etmiyor zaten. Neden kıskanayım ? Haa şunu derim 4 dil biliyor. İyi bir sirkette çalışıyor konu sahibi. Takdir ederim. Çünkü bir kadın olarak bu seviyeye çıkmış. İyi de adam karşısinda kendini niye aşağılara atmış. Onlarca yorum yazıldı şurada adamı bu kadar gözünde büyütme diye.Evli bir insanla bekar bir insanın bakış açısı aynı olmaz. Çünkü biri o yollardan geçmiş ve evliliğin ne olduğunu biliyor.
Adamın kariyeri de zerre umrumda değil. Evlilikte karakter önemlidir. Kariyer sadece imkan sağlar. Karakteri olmayan bir adamın kariyeri olsa ne yazar.
Bekar kafası ile evli kafasının ilişkilere bakışı aynı olmaz. Bunu evlenirse anlar. Ama şu an biz ne dersek ya kıskanç oluruz ya da eleştirenler olarak yaftalanırız.
Yine diyorum. Yine diyeceğim. Erkekler için kadınların adım atmasına gerek yok. Zaten onlar içten dürtülü canlılar. Kendileri isterse adım atarlar. Erkekler için hiçbir şey bahane olmaz. Yeter ki o kadınla birlikte olmak istesin.
1.5 yıl bir erkek sizi umursamadı ise beklentiye girmemek lazım.Konu sahibinin isteği hayal kırıklığına dönecektir. Burada mesele adam değil konu sahibinin üzülmesini kimse istemediği için herkes realist davranmış.
Ya adam gelmiş bilmem kaç yaşına. Yani bu adam için şans bile denenmez. Aynı ortamdasın seni görüyor ediyor. Normal bir erkek yani aklı başında erkek böyle kadın tongasına düşmez. Düşenler de kadınlara fazlaca ilgisi olan , bir kadin görünce hemen erkeksi duyguları öne çıkanlar düşer. Bu adam bu zokayi yutmaz yani.Yüzde 10 ihtimal varsa da şansını denemekten ne zarar çıkar.
Cherry bu ne ya?! Yataktan düşüyodumSongül Karlı taklidi yap
Mesela adamın her şeyine kadar öğrenmiş ben bunları duysam korkarım diyenler var. Korkulacak bir şey yok. Birilerinin hakkında bilgi sahibi olmak o kişiyi rahatsız etmediği sürece bu kadar abartılı şekilde ben korkarım demek de bana saçma geliyor. Artık birilerinin hakkında bilgi sahibi olmak öyle zor değil. Sosyal medya var,iş dedikodusu var. Sohbet arası muhabbetler var. Var da var yani. Mesele bu da değil.
Haa bazı üyelerin konu sahibi için 1.5 yıl elde edememişsin ya da adım atmamissin eleştirisi var. Olabilir herkes aynı değil. Ben mesela gururumdan ölsem adım atmam. Çünkü benim mantığıma ters olan bir şeyi ben yapamam. Mantığım koymaz ki yapayım. (Erkeklerde bu mantıktan çıkıyor. Kendisinin farkında olan erkek bu toplara girme gereği duymaz) Cesaret edememiştir. Kendince platonik hayranlık yaşamıştır. Mesele bu da değil.
Mesele karşındakinin de alt üstü bir insan olduğu,en nihayetinde bir erkek olduğu,kimsenin kimseden çok da aman aman bir farkının olmadığını unutan bir konu sahibi var.
Aşık Veysel ne demiş. Sen kalemsin de ben uç muyum? Yani kişileri abartmayın kardeşim. Neydim yani Norveç 'de kuzey ışıkları izlemişse ben de Memleketimin gün batimlarini izliyorum
Kıskançlıklarınızla başbaşa bırakıyorum alıntılamayın ben
Konularını okursan neden olaya laps diye atladığını anlar ve benim gibi ciddiye almaz ve artık yazmazsın :) ama hala benim hakkımda yazmaktan vazgecmiyor neymiş bana anca dayılar bakarmış keşke sana da baksa da bu kadar çırpınmasan sevilmiyorum diyeBeni ilk sen alıntıladın cevap hakkı doğunca da alıntılama beni diyorsun
Kıskanç sensin sözlerim ağır gelmiş komplekslerin uyandı.
Benimle muhattap olma hiç bir şekilde.
Ya bu saçma sapan çocuk dizisini kendi yaşamış gibi buraya yazan apla değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?Konularını okursan neden olaya laps diye atladığını anlar ve benim gibi ciddiye almaz ve artık yazmazsın :) ama hala benim hakkımda yazmaktan vazgecmiyor neymiş bana anca dayılar bakarmış keşke sana da baksa da bu kadar çırpınmasan sevilmiyorum diyedayılar bakar dediğin kadının kocası bile kendinden 5 yaş küçük annem sen 28 yaşında ağlamaya devam et bana taş atana ekmek atmam füze atarım istediğini yazan istemediğini işitir
Ben de hatırlıyom öyle bişey sihirli annem miydi neydi?Ya bu saçma sapan çocuk dizisini kendi yaşamış gibi buraya yazan apla değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bilmem kendisini hiç tanımıyorum canım öylemiymiş :)Ya bu saçma sapan çocuk dizisini kendi yaşamış gibi buraya yazan apla değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Heh evet. O konudan beri ciddiye almıyorum kendisiniBen de hatırlıyom öyle bişey sihirli annem miydi neydi?
Baktım oymuş. Fikirlerinin pek önemi yok bence.Bilmem kendisini hiç tanımıyorum canım öylemiymiş :)
Hahaha ben ciddiye almadımda o beni baya ciddiye aldı ağzı durmuyor bibi diye ölecekHeh evet. O konudan beri ciddiye almıyorum kendisini
Baktım oymuş. Fikirlerinin pek önemi yok bence.
Allah şifa versin okudumHeh evet. O konudan beri ciddiye almıyorum kendisini
Baktım oymuş. Fikirlerinin pek önemi yok bence.
Konularını okursan neden olaya laps diye atladığını anlar ve benim gibi ciddiye almaz ve artık yazmazsın :) ama hala benim hakkımda yazmaktan vazgecmiyor neymiş bana anca dayılar bakarmış keşke sana da baksa da bu kadar çırpınmasan sevilmiyorum diyedayılar bakar dediğin kadının kocası bile kendinden 5 yaş küçük annem sen 28 yaşında ağlamaya devam et bana taş atana ekmek atmam füze atarım istediğini yazan istemediğini işitir
Bebeğim gelmişsin 35 yaşına sana bakmaz bu adam. Daha güzelinin, çıtırının peşine düşer. Paraya karşılık güzellik. Denklem budur yani.
Not: kadın düşmanı değilim. Konu sahibesinin anlayacağı dilden yazdım.
Zaten şöyle bir durum var, Ocak ayı itibariyle yurt dışındaki ofise geçiş yapacağım :) 1 Ocak itibariyle oradaki ofiste görev alıyorum. Dediğim gibi artık çarşamba gün dananın kuyruğu kopmuş olur :)
konu sahibi ben de senin adam gibi issiz yerde kamp yapmayi seven biriyim. gece gece gelen "yarin gezi yapmak istiyorum öneri yapsana" benzeri sorular bana da cok gelir. adim gibi emin olurum ki o kisi gitmeyecek. çünkü böyle seylere son saniye karar verilmez. hele pazara hic sıkıştırilmaz. ve beni yorup tavsiye alip gitmeyen isnanlara eksi puan veririmSenin mesajınla gaza geldim az önce WP'den yazdım :)
"O kadar gezip tozuyorsun, gittiğin yerlerden öneriler sunsana yarın gezi yapmak istiyorum"
şeklinde
Öyle güzel anlatmışsın ki bence gerçekten de gitsin benim bile gidesim geldikonu sahibi ben de senin adam gibi issiz yerde kamp yapmayi seven biriyim. gece gece gelen "yarin gezi yapmak istiyorum öneri yapsana" benzeri sorular bana da cok gelir. adim gibi emin olurum ki o kisi gitmeyecek. çünkü böyle seylere son saniye karar verilmez. hele pazara hic sıkıştırilmaz. ve beni yorup tavsiye alip gitmeyen isnanlara eksi puan veririm
o da muhtemelen gitmeyecegini oylesine attığını düşünüyordur.
o yuzden sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle. cadirin ekipmanin yok o yuzden icinde hem cadir hem bungalov olan, hem tuvaleti banyosu temiz olan, hem istanbula uzak olmayan bir yer onereyim. buraya ben hep giderim.
paylasacagin bilgilerOrman Koza Bungalov | sahilkampistanbul
KOZA BUNGALOVÇadırda kamp yapmaya alışmış ancak farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz,…www.sahilkampistanbul.com
şilede
giris 2000 tl
orman koza ve deniz koza var. deniz olanlarin manzarasi daha güzel ama ruzgardan korkup ormani sectin
sessiz sakin huzurluydu. bir salıncak buldun sallandin kendinle basbasa kalmanin tadini çıkarttın
ormanda yürüyüş yaptin
sahil cok guzeldi ama hava denize girecek kadar guzel degildi
yunus gördün temiz bir deniz
gece tahtalardan soğuk geliyordu kiyafetlerinle kapattin ama yine de üşüdün.
bunlari söyle, mesajini is olsun diye degil gercekten bilgi almak icin attigini düşünür:) hem gozunde tek başına ormana gitmeyi seven biri olursun. hem de üşüdüğün icin dogru ekipman almak istedigini soylersin. belki beraber decatlona , nort face'e falan gidersiniz ya da kendi urunlerinin linkini atar arada muhabbet devam eder
Sırf adamı ikna etmek için bu kadar yalana gerek var mı? Dolandırıcılık bu resmen. Sevmediği, yapmak istemediği, daha önce yapmadığı hatta şu an da yapmadığı şeyi sırf bir adamın gözüne girmek için bu kadar yalanla bezeyerek anlatması hiç mantıklı değil. Seni severim ama bu kadarı çok fazla. Çok saçma.konu sahibi ben de senin adam gibi issiz yerde kamp yapmayi seven biriyim. gece gece gelen "yarin gezi yapmak istiyorum öneri yapsana" benzeri sorular bana da cok gelir. adim gibi emin olurum ki o kisi gitmeyecek. çünkü böyle seylere son saniye karar verilmez. hele pazara hic sıkıştırilmaz. ve beni yorup tavsiye alip gitmeyen isnanlara eksi puan veririm
o da muhtemelen gitmeyecegini oylesine attığını düşünüyordur.
o yuzden sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle. cadirin ekipmanin yok o yuzden icinde hem cadir hem bungalov olan, hem tuvaleti banyosu temiz olan, hem istanbula uzak olmayan bir yer onereyim. buraya ben hep giderim.
paylasacagin bilgilerOrman Koza Bungalov | sahilkampistanbul
KOZA BUNGALOVÇadırda kamp yapmaya alışmış ancak farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz,…www.sahilkampistanbul.com
şilede
giris 2000 tl
orman koza ve deniz koza var. deniz olanlarin manzarasi daha güzel ama ruzgardan korkup ormani sectin
sessiz sakin huzurluydu. bir salıncak buldun sallandin kendinle basbasa kalmanin tadini çıkarttın
ormanda yürüyüş yaptin
sahil cok guzeldi ama hava denize girecek kadar guzel degildi
yunus gördün temiz bir deniz
gece tahtalardan soğuk geliyordu kiyafetlerinle kapattin ama yine de üşüdün.
bunlari söyle, mesajini is olsun diye degil gercekten bilgi almak icin attigini düşünür:) hem gozunde tek başına ormana gitmeyi seven biri olursun. hem de üşüdüğün icin dogru ekipman almak istedigini soylersin. belki beraber decatlona , nort face'e falan gidersiniz ya da kendi urunlerinin linkini atar arada muhabbet devam eder