Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence olay size patladı. Takip ettiğim, gözlemlediğim kadarıyla size karşı bir tutum yokken art arda gelen aşırı yüklenici yorumlar sonrası ihale size kaldı. Sizin gıyabınızda değil ama öyle hakaretvari yorumlar yazıldı ki konu sahibi patladı patlayacak dedim içimden. Hatta müdahale edip yorum yapayım dedim ama arkadaşlarla dışarıdaydım uğraşıp cevap veremem diye yazdım sildim alıntıladığım mesajları.

Aklı başında bir insansın.
Ben beğeniyorum.
Sorunum olsa yorum yapsan dikkate alacagım üyelerden birisin.

Genel olarak yazdım, iyi günler.

Eşimin mesleğini sordu, hatta çok merak ediyorum yazın dediği için yazdım.
Hatta eğer cevap verirseniz özür dileyeceğine de söyledi. Siz cevap verince özür dilemek yerine bu sefer yalan söylediğinizi söyledi.
İyi şirkette çalışmak iyi kişilik kazandırmıyor. Emin olun adamın dağ bayır gezmesi,kamp yapması falan sevmeyen biri için zulüm. Şahsen ben hiç sevmem kampı vs. Hatta eşime de dedin benim böyle bir tatil anlayışım yok. Allah'tan o da hoşlanmıyor.
Bunlar ufak tefek ayrıntı görünür. Göze hoş gelir ama yarın aynı eve girince adam kampa gitmek isteyince oflayıp poflayacak ben gelmek istemiyorum diyecek.
Her şey iyi şirket, kazanç değil ki.

Düz yorum yazdım, bana bile sinirlenip eksileyen falan olmuş. Şu konuda sinirlenecek, tartışacak ne var? Kürtaj konusu degil, kocam aldatsa da kocam konusu değil

Alıntı yapan uyeyi de severim, lütfen beni tartışmanıza çekmeyin. Şöyle bir konu için gerilemem, bu ülke bana gerilecek fazlaca şey veriyor zaten.

Güzel sallamışsınız. Zuckerberg de eşinizin bacanağıdır muhtemelen. Müsait olunca bende birazdan açayım bi biyografi yazayım buraya
İşte verdiği cevaplar..
Kimse üstüne gitmiyor. İbrahim Tatlıses bunun topuğuna sıkmadan bu kendi topuğuna sıkıyor

Kaçan kovalanır. Örümcek gibi ağlarını sarıp kaçmasına izin vermemeli. Azimle sı.... duvarı delermiş. Ben cesaretini taktir ettim.

Kaçan kovalanır. Örümcek gibi ağlarını sarıp kaçmasına izin vermemeli. Azimle sı.... duvarı delermiş. Ben cesaretini taktir ettim.
ben cesaretine birşey demiyorum. ama adam çok kibarca reddetmiş zaten. ısrarla yemek borcun var diye konu sahibi söyledi ve adam da buna net bir tamam dememiş. havada kapardı eğer birşey hissetseydi yada beğenseydi dikkatini çekseydi. bence adamın hayatında biri var.

Yorumlarin hepsini simdi okudum ben sok. Coğumuz demişiz ki aman adamı idealize etmeyin birkaç parametreden ne süper adam diyip göklere çıkarmayın. Tamam isli güçlü kibar sportif kampci bir bey olabilir ama bütün bunlar onun mükemmel erkek olduğu anlamına gelmez ki. Gözünüzde büyütmenin size hiçbir faydası da olmaz yani tasdik edildi onaylandı hatta filmi bile çekildi bakınız sex and the citydeki mr. Big karakteri.

Sanki adama küfrettik ayyy o da bisey mi bizim kocamiz kamp yapmak söyle dursun uzaya gidiyor dedik. Şahsen benimki şu aralar dizi izleyip PlayStation oynuyor ama benim ideal erkekim de o yani. Tamam böyle diyen üyeler de olmuş olabilir ama genel olarak iyi bisey demeye çalıştık çok da gözünde büyütme aşkın gözü kördür ama tanımadan aşık olma demeye çalıştık e yalan mı dedik?

Buradaki cogu kadın geçmiştir bu gözüne kestirme idealize etme takıntı yapma yolundan. Geçmeyen yoktur. Ama yanlış bir yol. Deneyimlerimizden biraz akıl vermeye çalışıyoruz kankam olsa konu sahibi yine aynısını yaparım. Negatif enerji yaymakla karıştırılmasın.

Daha bugün geldi biri siz haklıymışsınız diye ağlayarak. Adam resmen ilk buluşmada başından atmak için ben tek gecelik takılıyorum falan demiş. Saçma sapan davranmış. Nasıl gözlerinde büyütüyolarsa bişey deyince kıskanıyor oluyoruz hemen. O da havalı mesleği var, evlenmek istiyor falan diyodu.

Bu kadar olumsuz yorumu anlayamadım, üyeler toplanıp cullanmış resmen konu sahibesine o sana bakmaz o sana bakmazzzz diye hayırdır kardeşim neyin hırsı bu
Değil mi hiç kültürlü, zeki adam görmemiş gibi kadını yakıştıramadılar resmen.
Konu sahibi de yüksek lisansını yapmış dil bilen gayet eğitimli bir kadın yani.

Konunun başından beri konuya yazan bir kaç üye olarak, bu durumun ne kadar rahatsız edici olduğunu yazdık.

Ancak bazı üyeler ısrarla yazılanı anlamak istemiyorlar.

Bu arada konu sahibi adamı gözünde çok büyütmüşsün. Halbuki sen de donanımlı 4 dil bilen bir kadınsın. Ülkemizde kaç kişi 4 dil biliyor? 1 dili bile zor biliyorlar.
Yoo öyle bir şey dememişim

Ben bu tarz birini idealize edip stalklama kafaya takma tarzı hoşlanma veya heyecanların insanıyım hayatımda hep bunu yaptım yani ama hep de başarısız oldu hüsran oldu o tarz başlayan ilişkiler çünkü gerçek bir temeli yok ki bir taraf önceden çok yükseliyor ya hayal kırıklığına uğrayacak ya da kendini sabote edecek. Umarım bu konuda farklı olur tabi.

Bakın yine söylüyorum konudaki kadın önce sekreterdi, sonra adamın maddi özelliklerini sayınca 4 dil bilen uzman oldu.

İnanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…