Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ay biz siz mantıklı yazmışsınız gerçekten.

Siz naptınız pardon da konu sahibi kadın değil mi zorbaladıkça zorbaladınız. Asistanım diyor sekreter diye aşağılamaya çalışıyosunuz. Kadını görmeden o sana bakmaz etmez vs aynen övdüğünüz üyeye benzer bence o üyeye de dayılar bakar. Muhalif olacam diye konuyu sabote ettiniz. Konu sahibi banlanana kadar kadını kıskanan üyeler banlansaydı.

Konu sahibi banınız bitince gelin yazın sizi kıskanan kadınları da okumayın. Resmen o adam sana bakmaz diye ne yapacaklarını şaşırdılar

Tanımadığım etmediğim üyeyi kıskanmak sizde olan duygular.

Yaptığı taciz sizde onu destekleyen aynı ahlakta birisiniz .

Allah sizin gibilerden masum insanları korusun.

Tüm mesajlarıma eskiden de şimdi de eksi atmışsınız takıntılı birisiniz. Benden uzak durun ama durmazsınız huyunuz bu. ( sizi göz ardı etmiştim eskiden kim ne yazmış diye açınca sataşmanızı gördüm )

Konu sahibi gibisiniz.

Bibiyi pek tanımıyorum ama kendisinden aldığım vibe sizin yazdığınızın tam tersi. Ne istediğini, kendini, sınırlarını bilen bir kadın bence.

Adama gelince, burada o kadar anlatıldı adam, meslektaşım olması dışında ilgimi çeken bir özelliği yok. Türkü sevmesi, kamp sevmesi vs hiç benlik değil. Kuzey isiklarini izlemek için Norveçe gitmesi, yurtdışı seyahatleri eh işte. Belki borsa hisseleri de ilgimi çekebilir

Konu sahibine gelince, hiçte özgüvenli biri değil...özgüvenli olsa 1.5 yıl adamı stalklamak yerine çoktan adım atmış olurdu. Sanki 30 lu yaşlarda, iş hayatına atılmış, 4 dil bilen birisi değilde lisedeki halim gibi...gerçi ben o zamanda 1.5 sene harcamadim kimse için

Son düzenleme:
Adamın yurtdışı borsa hisselerine kadar bilmesi, eski sevgililerini bilmesi, Instagram kullanmayan adamın Kuzey isiklarini izlemek için Norveçe kısa bir tatile gittiğini bilmesi vs çok normal di mi? Hepsi basit bir hoşlantıdan kaynaklı.Her adımını takip ediyor demek konu sahibine haksızlık olur. Yazdıklarımı okuyunca ikna oldum şahsen...

Konu sahibi o adamla olursa burda tırnaklarını yiyecek en az 50 kadın bekliyor sisterhoodun canı cehenneme
İngiltere veliaht prensimi yahu adam, neden tırnaklarını yesin insanlar? Konuya yazan bende dahil çoğu evli barkli kadınlar, tecrübelerine dayanarak yazdı herkes. Adam konu sahibinin ilgisinin farkında ama kendisi konu sahibi ile ilgilenmiyor. 1.5 yil birbirinden hoşlanan 30 yaş üstü insan için çok uzun bir zaman, gerçekçi olalım.

Evet bana normal geliyor. Insanlar işteyken sohbet fln ederler kahve aradi sigara molasi vs vs. Is yeri acik ofis tarzi bir yerse 3 masa otede konusulanlar ya da fotokopi makinasi yaninda konusulanlar gayet duyulur. Arada is yerinde calisanlar topluca yemege cikar vs. Kisaca insanlar konusur. Araya bir de dedikodulari ekleyin... garip hic bir sey yok.

-tatilde naaptin abi? Biz bir karadeniz turi yaptik?
-Ben de norvece gittim yaa...

**
  • abi gecen biriyle tanistim iyi gidiyor gibi bakalim. Ama sanki biraz paragoz gibi
  • hii cok var oyle kadin benim ex de oyleydi...

Vs vs... hic garip degil. Borsa, yatirim konulari da konusulur tabii. Benim trende hic tanimadigim adamdan yatirim dersi almisligim var bi adam da (bunu taniyordum) cat diye banka hesabini acip parasini gostermisti. Hic sormamama ragmen. Hayatimin soku

Konu sahibinin ilgisini çeken arkadaşla aynı ofiste çalıştığını sanmıyorum ayrı ofislerin insanlari bence ikisi

Ya mühendis değilim ama adamı gözünde fazla büyütmüyor mu? Yok ondan üstü ceo ya da yönetim kurulu üyesiymiş. En yakınlarımdan biri büyük bir şirkette yazılım mühendisi bu işlerin astı üstü pek önemli değil diye biliyorum. Kendini ne kadar güncellersen o kadar iyisindir ona göre şirketlerden bu adamlar talep görüp maaş almıyorlar mı?

Tecrübeniz arttıkça pozisyonunuz yükselir ve kazancınız artar ya da işinizde çok iyisinizdir daha iyi şirketlerde yüksek maaşlara çalışırsınız.

Benim varsayimim adam üst kademe olduğu için, yazılım kısmında değil yönetim kısmında olduğu, projeleri yönetiyor diye düşünüyorum. İlk işim havacılık sektöründeydi, üst düzey müdürleri pek görmüyorduk bile. Burda maşallah eski sevgilileri de dahil herkes herşeyi biliyor birde şirket kaç kişi merak ettim, küçük bir organizasyon falan mı acaba?

Yani benim kardeş yazılım kısmında asosyal olduğu için ofise bazen girip çıkıyor evden çalışıyor. Kuzen yönetici ama o da sanmıyorum herkesi birebir tanısın. Bu nasıl bir yer ki herkes herkesin her şeyini biliyor. Ben adamın yerinde olsam korkardım heralde. Yatırımlarına, yaptığı tatillere, dinlediği müziklere, kazancının ne kadarını harcadığına kadar öğrenmiş.

Öylesi adamlar seni beğense zaten canım gelir bulır seni. Bence uğraşma. Yani gerek yok . İşinde güzel. Bıde adamdan çok saygınlıgına fln bakmışın. Borsa hıssesıne fln. Mal varlıgına fln. Sevgı zerresı goremedım ben

Ya konu bibi denen üye mi? Birisi konu açıp sen şöylesin böylesin elde edemezsin ben elde ederim diyor komediii
Gerçekten kadınların birbirini çekemediği doğruymuş
Konu sahibi deli divane aşığım demedi 1.5 yıldır izliyor olabilir mantıklı da düşümüş olabilir kendine eş olarak uygun görnüş olabilir. O elde ettiği bilgileri instagramdan takip ederek elde edebilir. Borsada hissesi olduğunu da adam söylemiş zaten. Adamın ilgisi 0 olabilir ama kadın fark ettirip kendine bağlayabilir. Böyle ilişkiler var

Hiç sizin gibi değilim konuyu baştan beri okuyorum sizin gibi saçmalayan tüm üyelere eksiyi bastım siz sonlara doğru çoşmuşsunuz yorum üzerine yorum başkalarına yaranmaya çalışmışsınız (o kadar hayatsızsınız sanırım) ben de eksilemişim.
Aynen siz çok ahlaklısınız. Sen elde edemezsin bibi elde eder diyip duruyorsunuz. Djdjjd
Kıskançlıklarınızla başbaşa bırakıyorum alıntılamayın beni

Son düzenleme:
Konu sahibi banınız bitince gelin yazın sizi kıskanan kadınları da okumayın. Resmen o adam sana bakmaz diye ne yapacaklarını şaşırdılar
Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Burada yorum yazan birçok kadın meslek sahibi. Birçoğu da evli. Bunların içinde ben de dahilim. Evliyim. Bahsettiği profil hiçbir şekilde umrumda değil. Bana da hitap etmiyor zaten. Neden kıskanayım ? Haa şunu derim 4 dil biliyor. İyi bir sirkette çalışıyor konu sahibi. Takdir ederim. Çünkü bir kadın olarak bu seviyeye çıkmış. İyi de adam karşısinda kendini niye aşağılara atmış. Onlarca yorum yazıldı şurada adamı bu kadar gözünde büyütme diye.Evli bir insanla bekar bir insanın bakış açısı aynı olmaz. Çünkü biri o yollardan geçmiş ve evliliğin ne olduğunu biliyor.
Adamın kariyeri de zerre umrumda değil. Evlilikte karakter önemlidir. Kariyer sadece imkan sağlar. Karakteri olmayan bir adamın kariyeri olsa ne yazar.
Bekar kafası ile evli kafasının ilişkilere bakışı aynı olmaz. Bunu evlenirse anlar. Ama şu an biz ne dersek ya kıskanç oluruz ya da eleştirenler olarak yaftalanırız.
Yine diyorum. Yine diyeceğim. Erkekler için kadınların adım atmasına gerek yok. Zaten onlar içten dürtülü canlılar. Kendileri isterse adım atarlar. Erkekler için hiçbir şey bahane olmaz. Yeter ki o kadınla birlikte olmak istesin.
1.5 yıl bir erkek sizi umursamadı ise beklentiye girmemek lazım.Konu sahibinin isteği hayal kırıklığına dönecektir. Burada mesele adam değil konu sahibinin üzülmesini kimse istemediği için herkes realist davranmış.

Adamı instagramda takip ediyor storye norveçi koyuyor arkaya türkü bu devirde bunları öğrenmek nasıl zor olsun ya instada takip etmesi yeterli hele twitterı varsa düşünce yapısına siyasi görüşüne kadar öğrenir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…