-
- Konu Sahibi balkopugu26
ay buraya konu açmakta ne var siz de sanki para verip profesyonel destek alıyor. 1.5 yıldır asılma yok 1.5 yıldır hoşlanma var. konu sahibi dahil herkes herşeyi bi yerinden okuyor dellendim burada. konu sahibi de çarşamba konuşalım lafını çarşamba yiyelim diye okuyor siz 1.5 yıldır ilgimi çeken lafını 1.5 yıldır amnsız stalklama hergün yazıp taciz etme olarak okuyorsunuz. herkes kendi hayal dünyasında.
Ne kadar ayıp bir kadına bunları yazmanız, filtresiz fotolar atıyor ona rağmen çok güzel.
Burda flitreli foto atıp sonra filtresiz fotosu ortaya çıkınca çirkefleşen üyeler var.
Daha güzel olduğunu iddia eden filtresiz foto atsın yorumlayalım kim daha güzel diye.
Ya da gayO zaman farklı bir alanda bilgin varmış gibi ona kitap hediye et. Mesela nöroloji.
38 yaşında erkek, itü gibi birçok sosyal etkinliği okulu bitirip, hala gözlerini kaçırıyorsa aseksüel olabilir.
Ne demek istediniz anlamadımYoo öyle bir şey dememişim
Ay biz siz mantıklı yazmışsınız gerçekten.
Siz naptınız pardon da konu sahibi kadın değil mi zorbaladıkça zorbaladınız. Asistanım diyor sekreter diye aşağılamaya çalışıyosunuz. Kadını görmeden o sana bakmaz etmez vs aynen övdüğünüz üyeye benzer bence o üyeye de dayılar bakar. Muhalif olacam diye konuyu sabote ettiniz. Konu sahibi banlanana kadar kadını kıskanan üyeler banlansaydı.
Konu sahibi banınız bitince gelin yazın sizi kıskanan kadınları da okumayın. Resmen o adam sana bakmaz diye ne yapacaklarını şaşırdılar
Bibiyi pek tanımıyorum ama kendisinden aldığım vibe sizin yazdığınızın tam tersi. Ne istediğini, kendini, sınırlarını bilen bir kadın bence.Ayy okurken çatladım.
Bazıları o kadar çok gitmiş ki konu sahibinin üzerine. Ve kankaları da beğeni yağmuruna tutmuş. Evet abla profil resmindeki senden o adam sana bakmaz ben de destekleyim
Burada evlenmek istiyorum ama evlenemiyorun diyenlere sen adım at diyorsunuz ee kadın da adım atmış o seni beğenmiyor, beğense adım atardı, iye peşinden koşuyorsun vs vs demiş konu sahibinin adamın bana ilgisi var diye iddiası da olmamış belli ki özgüvenli birisi de olmazsa da kafaya takmaz gibi gözüküyor. Adım atsın olmazsa olmaz.
Adamın yurtdışı borsa hisselerine kadar bilmesi, eski sevgililerini bilmesi, Instagram kullanmayan adamın Kuzey isiklarini izlemek için Norveçe kısa bir tatile gittiğini bilmesi vs çok normal di mi? Hepsi basit bir hoşlantıdan kaynaklı.Her adımını takip ediyor demek konu sahibine haksızlık olur. Yazdıklarımı okuyunca ikna oldum şahsen...ay buraya konu açmakta ne var siz de sanki para verip profesyonel destek alıyor. 1.5 yıldır asılma yok 1.5 yıldır hoşlanma var. konu sahibi dahil herkes herşeyi bi yerinden okuyor dellendim burada. konu sahibi de çarşamba konuşalım lafını çarşamba yiyelim diye okuyor siz 1.5 yıldır ilgimi çeken lafını 1.5 yıldır amnsız stalklama hergün yazıp taciz etme olarak okuyorsunuz. herkes kendi hayal dünyasında.
İngiltere veliaht prensimi yahu adam, neden tırnaklarını yesin insanlar?Konu sahibi o adamla olursa burda tırnaklarını yiyecek en az 50 kadın bekliyorsisterhoodun canı cehenneme
Adamın yurtdışı borsa hisselerine kadar bilmesi, eski sevgililerini bilmesi, Instagram kullanmayan adamın Kuzey isiklarini izlemek için Norveçe kısa bir tatile gittiğini bilmesi vs çok normal di mi? Hepsi basit bir hoşlantıdan kaynaklı.Her adımını takip ediyor demek konu sahibine haksızlık olur. Yazdıklarımı okuyunca ikna oldum şahsen...
Konu sahibinin ilgisini çeken arkadaşla aynı ofiste çalıştığını sanmıyorumEvet bana normal geliyor. Insanlar işteyken sohbet fln ederler kahve aradi sigara molasi vs vs. Is yeri acik ofis tarzi bir yerse 3 masa otede konusulanlar ya da fotokopi makinasi yaninda konusulanlar gayet duyulur. Arada is yerinde calisanlar topluca yemege cikar vs. Kisaca insanlar konusur. Araya bir de dedikodulari ekleyin... garip hic bir sey yok.
-tatilde naaptin abi? Biz bir karadeniz turi yaptik?
-Ben de norvece gittim yaa...
**
- abi gecen biriyle tanistim iyi gidiyor gibi bakalim. Ama sanki biraz paragoz gibi
- hii cok var oyle kadin benim ex de oyleydi...
Vs vs... hic garip degil. Borsa, yatirim konulari da konusulur tabii. Benim trende hic tanimadigim adamdan yatirim dersi almisligim varbi adam da (bunu taniyordum) cat diye banka hesabini acip parasini gostermisti. Hic sormamama ragmen. Hayatimin soku
Ya mühendis değilim ama adamı gözünde fazla büyütmüyor mu? Yok ondan üstü ceo ya da yönetim kurulu üyesiymiş. En yakınlarımdan biri büyük bir şirkette yazılım mühendisi bu işlerin astı üstü pek önemli değil diye biliyorum. Kendini ne kadar güncellersen o kadar iyisindir ona göre şirketlerden bu adamlar talep görüp maaş almıyorlar mı?İngiltere veliaht prensimi yahu adam, neden tırnaklarını yesin insanlar?Konuya yazan bende dahil çoğu evli barkli kadınlar, tecrübelerine dayanarak yazdı herkes. Adam konu sahibinin ilgisinin farkında ama kendisi konu sahibi ile ilgilenmiyor. 1.5 yil birbirinden hoşlanan 30 yaş üstü insan için çok uzun bir zaman, gerçekçi olalım.
Tecrübeniz arttıkça pozisyonunuz yükselir ve kazancınız artar ya da işinizde çok iyisinizdir daha iyi şirketlerde yüksek maaşlara çalışırsınız.Ya mühendis değilim ama adamı gözünde fazla büyütmüyor mu? Yok ondan üstü ceo ya da yönetim kurulu üyesiymiş. En yakınlarımdan biri büyük bir şirkette yazılım mühendisi bu işlerin astı üstü pek önemli değil diye biliyorum. Kendini ne kadar güncellersen o kadar iyisindir ona göre şirketlerden bu adamlar talep görüp maaş almıyorlar mı?
Yani benim kardeş yazılım kısmında asosyal olduğu için ofise bazen girip çıkıyor evden çalışıyor. Kuzen yönetici ama o da sanmıyorum herkesi birebir tanısın. Bu nasıl bir yer ki herkes herkesin her şeyini biliyor. Ben adamın yerinde olsam korkardım heralde. Yatırımlarına, yaptığı tatillere, dinlediği müziklere, kazancının ne kadarını harcadığına kadar öğrenmiş.Tecrübeniz arttıkça pozisyonunuz yükselir ve kazancınız artar ya da işinizde çok iyisinizdir daha iyi şirketlerde yüksek maaşlara çalışırsınız.
Benim varsayimim adam üst kademe olduğu için, yazılım kısmında değil yönetim kısmında olduğu, projeleri yönetiyor diye düşünüyorum. İlk işim havacılık sektöründeydi, üst düzey müdürleri pek görmüyorduk bile. Burda maşallah eski sevgilileri de dahil herkes herşeyi biliyorbirde şirket kaç kişi merak ettim, küçük bir organizasyon falan mı acaba?
Yani demek istedim ki konu sahibinin kariyerini beğenmeyen yok. Kendisi adam karşısında kendisini ofsayta düşürüyor. Adamı tepelere koymuş aşağıdan izliyor. Olmaz efendim olmaz. Kendine haksızlık ediyor.Ne demek istediniz anlamadım
Öylesi adamlar seni beğense zaten canım gelir bulır seni. Bence uğraşma. Yani gerek yok . İşinde güzel. Bıde adamdan çok saygınlıgına fln bakmışın. Borsa hıssesıne fln. Mal varlıgına fln. Sevgı zerresı goremedım benkızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.
Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?
Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz
Bibiyi pek tanımıyorum ama kendisinden aldığım vibe sizin yazdığınızın tam tersi. Ne istediğini, kendini, sınırlarını bilen bir kadın bence.
Adama gelince, burada o kadar anlatıldı adam, meslektaşım olması dışında ilgimi çeken bir özelliği yok. Türkü sevmesi, kamp sevmesi vs hiç benlik değil. Kuzey isiklarini izlemek için Norveçe gitmesi, yurtdışı seyahatleri eh işte. Belki borsa hisseleri de ilgimi çekebilir
Konu sahibine gelince, hiçte özgüvenli biri değil...özgüvenli olsa 1.5 yıl adamı stalklamak yerine çoktan adım atmış olurdu. Sanki 30 lu yaşlarda, iş hayatına atılmış, 4 dil bilen birisi değilde lisedeki halim gibi...gerçi ben o zamanda 1.5 sene harcamadim kimse için
Hiç sizin gibi değilim konuyu baştan beri okuyorum sizin gibi saçmalayan tüm üyelere eksiyi bastım siz sonlara doğru çoşmuşsunuz yorum üzerine yorum başkalarına yaranmaya çalışmışsınız (o kadar hayatsızsınız sanırım) ben de eksilemişim.Tanımadığım etmediğim üyeyi kıskanmak sizde olan duygular.
Yaptığı taciz sizde onu destekleyen aynı ahlakta birisiniz .
Allah sizin gibilerden masum insanları korusun.
Tüm mesajlarıma eskiden de şimdi de eksi atmışsınız takıntılı birisiniz. Benden uzak durun ama durmazsınız huyunuz bu. ( sizi göz ardı etmiştim eskiden kim ne yazmış diye açınca sataşmanızı gördüm )
Konu sahibi gibisiniz.
Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Burada yorum yazan birçok kadın meslek sahibi. Birçoğu da evli. Bunların içinde ben de dahilim. Evliyim. Bahsettiği profil hiçbir şekilde umrumda değil. Bana da hitap etmiyor zaten. Neden kıskanayım ? Haa şunu derim 4 dil biliyor. İyi bir sirkette çalışıyor konu sahibi. Takdir ederim. Çünkü bir kadın olarak bu seviyeye çıkmış. İyi de adam karşısinda kendini niye aşağılara atmış. Onlarca yorum yazıldı şurada adamı bu kadar gözünde büyütme diye.Evli bir insanla bekar bir insanın bakış açısı aynı olmaz. Çünkü biri o yollardan geçmiş ve evliliğin ne olduğunu biliyor.Konu sahibi banınız bitince gelin yazın sizi kıskanan kadınları da okumayın. Resmen o adam sana bakmaz diye ne yapacaklarını şaşırdılar
Yani benim kardeş yazılım kısmında asosyal olduğu için ofise bazen girip çıkıyor evden çalışıyor. Kuzen yönetici ama o da sanmıyorum herkesi birebir tanısın. Bu nasıl bir yer ki herkes herkesin her şeyini biliyor. Ben adamın yerinde olsam korkardım heralde. Yatırımlarına, yaptığı tatillere, dinlediği müziklere, kazancının ne kadarını harcadığına kadar öğrenmiş.