Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacım sende hiç güzel görmedin herhal

Ne kadar ayıp bir kadına bunları yazmanız, filtresiz fotolar atıyor ona rağmen çok güzel.

Burda flitreli foto atıp sonra filtresiz fotosu ortaya çıkınca çirkefleşen üyeler var.

Daha güzel olduğunu iddia eden filtresiz foto atsın yorumlayalım kim daha güzel diye.

Ne kadar ayıp bir kadına bunları yazmanız, filtresiz fotolar atıyor ona rağmen çok güzel. Burda flitreli foto atıp sonra filtresiz fotosu ortaya çıkınca çirkefleşen üyeler var.

Daha güzel olduğunu iddia eden filtresiz foto atsın yorumlayalım kim daha güzel diye.
Yahu neden cevap veriyorsun beni kimse beğensin diye bir derdim yok iddam da hiç olmadı olamazda öyle derdim olsa her halimi buraya atmam direk yataktan kalkmiş halimi bile salla :)

Ne kadar ayıp bir kadına bunları yazmanız, filtresiz fotolar atıyor ona rağmen çok güzel.

Burda flitreli foto atıp sonra filtresiz fotosu ortaya çıkınca çirkefleşen üyeler var.

Niye ayıp olsun.bence ayıp olan konu sahibine herkes saldırmış kadını dellendirmis.burda çoğu kişiye yapılıyor bu sanırım özelde görüşen insanlar gruplasmis ve birbirlerini eyleyip duruyorlar.

Niye ayıp olsun.bence ayıp olan konu sahibine herkes saldırmış kadını dellendirmis.burda çoğu kişiye yapılıyor bu sanırım özelde görüşen insanlar gruplasmis ve birbirlerini eyleyip duruyorlar.
Yav yazmim diyorum zorla yazdırıyorsun kimseyle özelden görüşmüyorum çünkü kimseden korkum yok ne istersem dümdüz açık açik heryerde yazar banlanırım aynen aynen özelden konuşup geliyoruz grup olarak 🤣 gerçekten bu hayal alemine nasıl ulaşiyorsunuz

Burda kimseyle özelde görüşmedim. Bence siz muhalefet olanlar özel görüşüyorsunuz.

Sizin başınıza çevrenizin başına böyle takıntı biri musallat olsa bu kadar sakin olmazdınız.

Güzel güzel olmaz demişler rahat bırak demişler ama konu sahibi anlamamış.

Başlık git gide aşırı utanç verici bir hale gelmeye başladı. Kocasının mesleği ile övünenler, yok fotoğrafını at da seni de görelim diyenler😳
konuyu nasil oralara bagladilar anlamis bile degilim. Hos konu sahibinin neden linc yedigini de anlamadim. millet ne kadar tramvasi varsa tetiklenip konu sahibine kusmus.

Bacım sende hiç güzel görmedin herhal
güzellik çirkinlikten ziyade bibi'yi burada tanıdığımız için, karakteri hakkında fikir sahibi olduğumuz için
girişkenliğiyle, özgüveniyle, konuşmasıyla adamı elde ederdi, evet
olay sadece fiziksel değil.
ha kendisi evli barklı, başkalarıyla işi olmaz ama tanıdığımız kadarıyla bu çıkarımı yapabiliyoruz sonuçta.

Başlık git gide aşırı utanç verici bir hale gelmeye başladı. Kocasının mesleği ile övünenler, yok fotoğrafını at da seni de görelim diyenler😳
Eşimin mesleğini sordu, hatta çok merak ediyorum yazın dediği için yazdım. Açıkçası yazdığım için de pişman oldum ama keşke demenin anlamı yok. 18 yaşından beri babasından bile harçlık almamış, hem çalışmış hem okumuş biriyim. Maddiyat benim için ikinci sırada, tersi yanlışı olursa adamı kapının önüne de koyarım hiç çekinmem. Üye sektörün içindeyim yazdı ama belli oldu ki hiç alakası yokmuş. Yalan yazıyormuşum gibi zan altında kalmaktan hiç hoşlanmam. Gizlisi saklısı olan biri değilim bu yüzden de ifşa mifşa umursamam. Ne buradan kimseyi tanıyorum ne de özel görüşüyorum. Sapığın biri dadandığı için profilim özel mesajlara kapalı.

Lütfen işinize gelen mesajlara yoğunlaşmayın, cımbızla çekmeyin. Üyeye akıl veren yol gösteren yorumlar da yapıldı, bazı tutarsızlıklar farkedildi, onları sorunca hepimiz embesil sürüsü oluverdik. Siz bilmezsiniz siz anlamazsınız, sizin kocalarınız şöyle böyle ondan kıskanıyorsunuz olduk. Borsadaki parasını yatırımlarını bile araştıran bir kadının farkında olmaması mümkün değil, kendinizi küçük düşürmeyin yazdık ama embesil olduk. Önce adamın maddi bilgilerini okuduk. Maaşının %1'ini harcıyormuş mesela. Gezdiği yerler tatiller kaldığı oteller bungalowları okuduk. Çok süper paralar kazanıyormuş. Kaç sayfa sonra insanlığı kibarlığı mütevaziliği aklına geldi de yazdı.

Önce çok ciddiyetle konu açılıyor, yorumlar hoşa gitmezse atar yapılıyor en sonunda da hakaret geliyor. Ne yapalım düşündüğümüzü fikrimizi yazmayalım mı, pohpohlayalım mı? Canım inşallah yaa diye gaz mı verelim? İsteği dışında birinin maddi bilgilerine, yatırımlarına mahremiyetine girmek suç değil mi? Bence de bunlar utanç verici ama demek ki size normal gelmiş.

Yav yazmim diyorum zorla yazdırıyorsun kimseyle özelden görüşmüyorum çünkü kimseden korkum yok ne istersem dümdüz açık açik heryerde yazar banlanırım aynen aynen özelden konuşup geliyoruz grup olarak 🤣 gerçekten bu hayal alemine nasıl ulaşiyorsunuz
Bibi kuzum kaç kere diyorum sana dikkat çekme artıkın kadın.
Arkanda çete var sanıyorlar habire hshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X