Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya konu açacak kadar da takmış sana yara çevrende bir kadına biri böyle 1.5 yıldır asılsa ıncığını cıncığını araştırsa mesajlar atsa soluğu karakolda alırdın davulun sesi uzaktan hoş geliyor.
ay buraya konu açmakta ne var siz de sanki para verip profesyonel destek alıyor. 1.5 yıldır asılma yok 1.5 yıldır hoşlanma var. konu sahibi dahil herkes herşeyi bi yerinden okuyor dellendim burada. konu sahibi de çarşamba konuşalım lafını çarşamba yiyelim diye okuyor siz 1.5 yıldır ilgimi çeken lafını 1.5 yıldır amnsız stalklama hergün yazıp taciz etme olarak okuyorsunuz. herkes kendi hayal dünyasında.

Ama kızın niyeti temiz evlenmek istiyor adamla kötü bir amacı yok

E ne yapacaktı yatağa mı atacaktı pis emellerine mi alet edecekti. Kadın 36 yaşında evlenmek isteyecek tabi. Maddi durumunu da kariyerini de araştırmış tek gecelik mi takılsın kapağı atacak birini arıyor.

Anlatiminiz cok tatli geldi. Konunun sonlarini okumadim. Sadece bu is olmazsa diye hatırlatmak istiyorum ki hayirlisi kismet diyin. Bir isyerinde çok sevilen çok tatlı bulunan filan insanlar illa özel yaşamlarında süper olmuyor. Eski isyerimde benim neredeyse heykelimi dikeceklerdi o kadar tatlı ve sirin bulunan bir insandım o ortamda asiri popülerdim. Melek gibi kız cok komik filan diyorlardı arkamdan. Öyle bir imaj ciziyordum. Özel yaşamımda ise çoğu zaman iğrenç taraflarım var sevgilime Allah sabır versin. Bazen insanlar disardan göründükleri gibi olmayabiliyorlar. Sizi de muhtemelen isyerinde farkli taniyorlardir siz ise bambaska birisinizdir kendinizden yola cikin. Kimseyi çok da tanımadan idealize edip gözünüzde büyütmeyin derim gerek yok.

Yani konuyu çok saçma sapan yerlere çekiyorsunuz. Cevap vermeyeyim Çarşamba gününü bekleyeyim diyorum ama bazı yorumlar gerçekten aşırı saçma.

Şimdi bazıları demiş ki, adamı öve öve bitirememiş, işte adam aslında mükemmel değil ama kendisi mükemmel gösteriyor falan.

Arkadaşlar hepimiz çok iyi biliriz ki, kadınların hisleri gayet iyidir ve gözlemleri de gayet iyidir. Biz erkekler gibi birşeye odaklanıp o doğrultuda yönelmeyiz. Sonuç olarak 35 yaşında bir kadınım. Gözlem yeteneğimde gayet iyidir.
İster abartıyor diyin, ister kendisi mükemmelleştiriyor diyin ne derseniz diyin ama bu adam eminim ki bir çok kadının elde etmek isteyeceği bir adam. Burada açılan konuları görüyoruz. Benim kocam şöyle hödük benim sevgilim böyle kalas bilmem ne böyle bir dönemde böyle bir adam benim için ve eminim buradaki bir çok kişi için mükemmeldir.
Altında yüzlerce personel çalışıp en ufak egosu olmayan, Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde kazanıp bir gram egosu olmayan, çaycısından tutun, temizlik personeline kadar herkesle şakalaşabilecek kadar mütevazı, çocuk parkına girip çocuklarla top oynayıp, eğlenecek kadar eğlenceli bir adamdan bahsediyoruz.
Bu adam sabah işe gelirken yolda kimi görürse görsün arabasına alıp işe getiren adamdır. Temizlik personeli ya da üst düzey yönetici ayrımı yapmaksızın.

Burada bir çok ayrımtıyı yazmadım. Çünkü istediğim bu ayrıntıların bilinmesi değil, benim ne yapabileceğimi öğrenmekti.

Yani yiğidi öldür ama hakkını ver demişler. Ben bu adamla bir yola çıksam da çıkmasam da, bu adamın hakkını yemem.

Yani ben bu adamdan 1 günde etkilenmedim arkadaşlar. Ya da parası malı mülkü itibarından etkilenmedim. Bu adamın İNSANLIĞINDAN mütevazı oluşundan, eğlenceli ve kimseye tepeden bakmayan huyundan etkilendim
Ben de abarttığınızı düşünenlerdenim, bu mesajınız da fikrimi değiştirmedi. Benim günlük hayatta çok sık karşılaştığım bir tip bu. İyi eğitimli, arkadaş canlısı, yardımsever vs.
Bahsettiğiniz diğer detaylar da bir insanın iş ortamında gösterdiği en iyi personası.
Kocam şöyle hödük diyenlerin de kocaları eminim dışarıya el iyisidir.
Neyse zaten daha yakından tanımadan bilemezsiniz iç yüzünü. İyiyken herkes iyidir, kötü koşullar altında tanımak lazım insanları.
Ben sizin bu insanı idealize ettiğinizi düşünüyorum, buna benzer bir durum ben de yaşamıştım bir yöneticime karşı. Bunda yanlış bir şey yok.
Hatta açılmıştım da, yıllar sonra gay olduğunu öğrendim adamın tesadüfi bir şekilde.
Benim bu yaşıma kadar edindiğim tecrübelerden öğrendiğim ilgilenen erkeğin her koşulda adım attığıdır. İsterseniz amuda da kalksanız o kişinin ilgisini çekemezsiniz.
Yanlış bir hareket yapmışsınız bu kadar açık açık yürüyerek. Zamanında bu hatayı ben yaptım siz yapmayın diye söylüyorum.
Bence o yemeğe gitmeyin, siz iptal edin ve bir daha konusunu açmayın. Belki bu şekilde biraz imajınızı toparlarsınız.

Küçümseyecek insanın kendi niye burdaymış bazıları dikkat çekicem diye boş muhabbet yapıyor sizi taktir ediyorum hiç uslup bozmadan güzel ezdiniz 😎 yoksa size neler denilmek istediği apaçık ortada siz sabırlısınız benim damarıma basılmaya başladı o yüzden daha yazmicam birbirlerini eylesinler banlanan ben oluyorum çünkü :KK66:
Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemek oluyor. Kardeş bak sen de iyisin, eğitimin lisanın mükemmel, yıllardır spor yapıyorsun taş gibisindir yazıyoruz, niye bu adamı bu kadar büyütüp kendini küçümsüyorsun diyoruz bir araba dolusu laf işitiyoruz. Sonra da kalkıp sizin yok diye kıskanıyorsunuz diye üslup bozuyor. Ben de hakikaten 4 dil bilen üst düzey biri sandım ona göre yorumlar yazmıştım. Kaç yaşında kadınım, kocasıyla hava atan buldumcuk yeni gelin gibi oldum. Ben de peşinizden çıkıyorum.

Hak verenlere sormak lazım; erkek iş arkadaşınız maaşınızdan banka hesabınıza borsadaki yatırımlarınıza kadar araştırsa, malınız mülkünüz geliriniz, nereye ne kadar harcıyorsunuz çetelesini tutsa, kapıdan çıktığınız anda gittiğiniz kaldığınız yerleri araştırsa bulsa korkmaz mısınız, rahatsız huzursuz olmaz mısınız?? Nolmuş canım araştırsın baksın diyenler, biriniz bunu kabul eder misiniz?

Bibi bu arada sen çok güzel bir kadınsın. Her gün profiline girip fotolarına bakıyorum diğer üyeler gibi.

Dediğin gibi bu adamla aynı şirkette olsan bu üyenin 1.5 yılda yapmadığı dikkat çekmeyi bir günde yapardın ☺️

Konu sahibi gelmiş 36 yaşına çökmüş demek ki bi türlü elde edemedi adamı hırsından saldırıya geçti 😁
Teşekkür ederim 🤗 ama cidden derdim o değilki dümdüz senle ilgilenmiyor diye yazdım bana birden değişik değişik yazmaya başladı cevap verme konusunda da çok iyiyimdir yanlış kişiyle boşuna uğraşiyor iyi niyetle yazmıştım ama kendisi baya avam şekilde cevaplar veriyor bana nasıl gelirse öylede cevabını alır kimseyi eğlemek pohpohlamak zorunda değilim olay güzellik çirkinlik değil anlatamadık kendisine

Teşekkür ederim 🤗 ama cidden derdim o değilki dümdüz senle ilgilenmiyor diye yazdım bana birden değişik değişik yazmaya başladı cevap verme konusunda da çok iyiyimdir yanlış kişiyle boşuna uğraşiyor iyi niyetle yazmıştım ama kendisi baya avam şekilde cevaplar veriyor bana nasıl gelirse öylede cevabını alır kimseyi eğlemek pohpohlamak zorunda değilim olay güzellik çirkinlik değil anlatamadık kendisine

Evet yani erkekler nettir. Çarşamba günü hüsran yaşayacak uyarmışsınız ama düşman ilan ediyorlar doğruları söyleyenleri😁

Gerçeği yazdım. Bana basit sıradan gelen olaylar size inanması zor gelebilir. Zuckerberg eşimin bacanağı olamaz çünkü ablam evli değil. Meta çok iyi şartlar sunmuyor, bize cazip gelmiyor.

Ya size çok mu hayal gibi geliyor bunlar? Sadece ve sadece çocuk parkına dalıp çocuklarla top oynayan sevdiğiniz mi yaşayabilir bu hayatı? Singapur'da yaşarken aynı binada Türk bir komşumuz vardı. Kadını tanısanız, pozisyonunu duysaydınız düşer bayılırdınız heralde. Asya Pasifik bölgenin tepe sorumlusuydu. En üst katta neredeyse bütün ülkeyi 360 derece gören Penthouse da kalıyordu. Hem kadın hem de Türk olarak çok gurur duymuştum kendisiyle. Çok var yurtdışında başarılı üst pozisyonda çalışan. Niye imkansız gibi şaşırdınız anlamadım.
Burada sıkıntı nerede biliyor musunuz? Konu sahibi ile siz olaya farklı açıdan bakıyorsunuz. Konu sahibine göre adam 35 yaşındaki, kurumsal alanda hala asistan pozisyonunda kalmış, yönetici vasfı alamamış konu sahibi için adam büyük ikramiye bir koca adayı o kadar. Ben gerçekten adama duyguları olduğunu ya da adamın hobileri ne saygı duyduğunu bile sanmıyorum. Olur da ciddi bir ilişki yaşasalar, o kadar paran imkanın var biz neden dağ bayır geziyoruz diye adamı darlayacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Kimse ciddi duygular hissettiği olan bir adamı birine anlatırken mali durumu hakkında yurt dışındaki finansal yatırımına kadar ayrıntılı mali döküm vermez mesela.
Burada konu sahibi adamı sadece gözüne kestirmiş, onunla sevgili olmayı, hatta eşi olmayı bir statü gibi görüyor. Bu da büyük ihtimal kendi iç durumunda hayatındaki ve kariyerindeki halinden çok da memnun olmadığı için bana kalırsa. Objektif olarak baktığında eğer doğa ve kamp yapmaya, bitki yetiştirmeye ilgin merakın yoksa, bekar hayatında böyle şeyler ile ilgilenmiyorsan böyle bir hayat arkadaşı eziyet gibi birşey. Zira bu hobiler ilgisi olmayana çok zor ama konu sahibinin umrunda değil hedefe kilitlenmiş, adamı koluna takıp hava atacak o kadar.
Sizin gurur duyduğunuz gibi kadın vatandaşımızın olduğu doğru, bende onlar ile onur duyuyorum. Ancak onların özelliği yatırımı kendilerine yapan, hayatlarına bir erkeğin hayatına girerek ona peri masalı yaşatmasını beklemeden, kendi peri masalını kendi yazan kadınlar.

Konunun başı ile sonu arasındaki farkı görmemek mümkün mü acaba?
Başta kadınların yüzüne bakmaktan utanan bir adam varken sonda herkesle harika geçinen, iletişim gurusu biri çıktı ortaya.
Konu sahibi 1 buçuk yıldır arkadaşlarıyla beraber adamı yakın markaja alıp her şeyini didik ederken birden 2 ay sonra ben gidiyorum zaten boşvermişliğine geçti.
Gelen yorumlarla baştaki yazılanlara uymayan şeyler eklendi. Kim ne kadarına inandı bilmiyorum ama biraz okuyanların akıllarıyla dalga geçme durumu olmuş bence.

Son düzenleme:
Konunun başı ile sonu arasındaki farkı görmemek mümkün mü acaba?
Başta kadınların yüzüne bakmaktan utanan bir adam varken sonda herkesle harika geçinen, iletişim gurusu bir adam çıktı ortaya.
Konu sahibi 1 buçuk yıldır arkadaşlarıyla beraber adamı yakın markaja alıp her şeyini didik ederken birden 2 ay sonra ben gidiyorum zaten boşvermişliğine geçti.
Gelen yorumlarla baştaki yazılanlara uymayan şeyler eklendi. Kim ne kadarına inandı bilmiyorum ama biraz okuyanların akıllarına dalga geçme durumu olduğu çok açık bence.

Önce asistanım dedi sonra 4 dil bilen uzman oldu o masal da güzeldi ☺️

O 4 dili say diyen olsaydı keşke Recep İvedik gibi bakalım ne diyecekti 😃

Konu sahibi adamı öyle bir ilahlaştırmış ki pat diye yere çakılması muhtemel. Benim de eşim it sektöründe havacılıkta üstelik bugün havadaki çoğu uçak eşim sayesinde havada, sizin rötar aldığınız çoğu uçuşu eşim sağlıyor mesela (hava şartları hariç), benim hastalığımdan önce her ay farklı bir ülkedeki havalimanını denetlerdi mesela yurtdışını da benim tedavim yüzünden eledik. Yani buradaki kadınların fikirleri yorumları boş değil, öyle gözünüzde büyüttüğünüz kadar da ulaşılamaz bir konumda değil adam yani.

Bibi bu arada sen çok güzel bir kadınsın. Her gün profiline girip fotolarına bakıyorum diğer üyeler gibi.

Dediğin gibi bu adamla aynı şirkette olsan bu üyenin 1.5 yılda yapmadığı dikkat çekmeyi bir günde yapardın ☺️

Konu sahibi gelmiş 36 yaşına çökmüş demek ki bi türlü elde edemedi adamı hırsından saldırıya geçti 😁
Bacım sende hiç güzel görmedin herhal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X