Yani konuyu çok saçma sapan yerlere çekiyorsunuz. Cevap vermeyeyim Çarşamba gününü bekleyeyim diyorum ama bazı yorumlar gerçekten aşırı saçma.
Şimdi bazıları demiş ki, adamı öve öve bitirememiş, işte adam aslında mükemmel değil ama kendisi mükemmel gösteriyor falan.
Arkadaşlar hepimiz çok iyi biliriz ki, kadınların hisleri gayet iyidir ve gözlemleri de gayet iyidir. Biz erkekler gibi birşeye odaklanıp o doğrultuda yönelmeyiz. Sonuç olarak 35 yaşında bir kadınım. Gözlem yeteneğimde gayet iyidir.
İster abartıyor diyin, ister kendisi mükemmelleştiriyor diyin ne derseniz diyin ama bu adam eminim ki bir çok kadının elde etmek isteyeceği bir adam. Burada açılan konuları görüyoruz. Benim kocam şöyle hödük benim sevgilim böyle kalas bilmem ne böyle bir dönemde böyle bir adam benim için ve eminim buradaki bir çok kişi için mükemmeldir.
Altında yüzlerce personel çalışıp en ufak egosu olmayan, Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde kazanıp bir gram egosu olmayan, çaycısından tutun, temizlik personeline kadar herkesle şakalaşabilecek kadar mütevazı, çocuk parkına girip çocuklarla top oynayıp, eğlenecek kadar eğlenceli bir adamdan bahsediyoruz.
Bu adam sabah işe gelirken yolda kimi görürse görsün arabasına alıp işe getiren adamdır. Temizlik personeli ya da üst düzey yönetici ayrımı yapmaksızın.
Burada bir çok ayrımtıyı yazmadım. Çünkü istediğim bu ayrıntıların bilinmesi değil, benim ne yapabileceğimi öğrenmekti.
Yani yiğidi öldür ama hakkını ver demişler. Ben bu adamla bir yola çıksam da çıkmasam da, bu adamın hakkını yemem.
Yani ben bu adamdan 1 günde etkilenmedim arkadaşlar. Ya da parası malı mülkü itibarından etkilenmedim. Bu adamın İNSANLIĞINDAN mütevazı oluşundan, eğlenceli ve kimseye tepeden bakmayan huyundan etkilendim