bu acıya daha fazla dayanamayacagim

Ama atlayip gelemezmiydi yanina en azindan senin agzindan duymak icin herseyi..
Gelebilirdi hatta gelmeliydi neden gelmedi Evimi işimi biliyordu.
Kardeşim sonra hata yaptığını anlayıp hatasını onunla konuşarak duzeltebilirdi yada aramızda olanları anlatsa yeterdi
Ben kardeşimi takmayip yine gidebilirdim gitmedim
Bir çok kurtarıcı durum vardı ama hiçbiri olmadı
Ben nikah ta bile belki gelir basar diye aklımdan geciriyordum sonra biraz da çocukluk cahillik çokta umrunda degilmisim demek ki demiştim

Bu mesaj bana öyle iyi geldi ki
Evet sen çok haklısın yıllarca hep dedim ki Allahım isyan etmiyorum ama neden bunları yaşadım bana işaret göster En başta ki hatami göster bunları yasamama ceza olarak verdiğin.
Bu güzelliğe ulaşmak içindi demek ki
Gerçekten her kötülükte bile bir güzellik varmış
Bunu neden ben bulamadım bilmiyorum
Kızım icon hep sukrettim ama Allah onu bana mükafat olarak bunları ise bir bedel olarak yasattiginı düşünmemiştim teşekkür ederim

Lütfen kimse beni eleştirmesin kızmasın madem herkes düşüncesini söylemekte özgür ben de söyliyeyim. Bence ara o adamı. Ara bul yani. Ya da o dertleştiğin arkadaşından yardım iste bulmak görüşmek için. Kocanı bırakıp ona gitmesen bile oturup bi konuşun belki o zaman için rahatlar bi nebze de olsa rahat edersin. Bu yanlış anlaşılmalar bu acı ölene kadar böyle mi sürecek? Böyle nasıl yaşayacaksın arkadaş? Yemişsin bir halt. Yanlış şeyler yapmışsın. Sevdiğin insana beni arama demişsin hadi dedin ne diye ulaşmasını engeller hattı kullanmazsın yahu? Nasılsa o aradığı zaman senin de kızgınlığın geçmiş olacaktı ! Bütün bunları bu yanlış anlaşılmaları konuşun. Onu hala sevdiğini söyle. Ve anladığım kadarıyla kocan da seni aldatmış zaten ben öyle anladım. Git konuş bu adamla, belli mi olur belki de onunla kavuşursunuz tekrar? Kader değil mi bu? Belki ömrünüzün bundan sonrasını mutlu geçirirsiniz? Hiç olmadı en azından birbirinize içinizi döküp tekrar kendi hayatlarınıza dönersiniz ne bileyim. Ama görüş bence. Bu dünyaya bi kere geliyosun mutluluğu bazen hayat getirmez sen alırsın.

Önce kendi mutluluğunu düşün, çünkü mutsuz bi kadın kimseyi mutlu edemez. Sen mutsuz olursan kızını da mutlu edemezsin kocanı da. Hele ki sevmediğin bi koca. Bence dediklerimi bi düşün.

Ust uste bir suru hata yapilmis. Ama kocanizin sizi aldattigini da goz onune alirsak bence kendinizi bu evlilige hapsetmeyin. En basindan hersey yamuk. Icim daraldi cok kotu bir hikayeydi.

Eğer kismetinde o olsaydı ne yapar eder kavusurdunuz kismet boyleymis belki eski sevgilinizlede evlenseniz mutlu olamiyacaktiniz bilemezsiniz ki su anda çok mutsuz olduğunuz için onla olsaydım çok mutlu olacaktım diye düşünüyorsunuz ama bunu sadece Allah bilebilir belkide Allah sizi çok daha Hayırsız bi evlilikten korudu

bende ilk evlendiğim yıllarda senin gibi düşünüyordum 10 yıl oldu ve iyi ki kocamla evlenmişim çok şükür diyorum , emin ol rabbim herşeyi bilir, ama birkez karşı karya oturup konuşmak istiyorum dersen içinde kalmasın yap derim

Eski sevgiliye dönüp dönmemek değil mesele.
Ortada samimi olmayan bi evlilik var. Sanrım aldatılmışsınız da.
Eğer ekonomik olarak da sıkıntılı değilse boşanın bence yalnız yaşayın kimseye dönmeyin isterseniz.

İçimde kaldı zaten yıllardır ama iletişim kurmadim hep yakışmaz doğru olmaz diye
Eşime karşı zihnimdeki şeylere engel olmasam da buna engel olabilirim diye hep geri durdum.
Şimdi bakıyorum kocama o arkamdan kim bilir neler cevirmistir de ben bilmiyorum ..

Yani bu kadar önemli ise intihar, ilk ilişkide kanama şu bu.. İnsan merak ediyor silah mı dayadılar?

Yaşadığınıza göre gösterdiğiniz tepki cok hafif kalmış da ..

Ekonomik olarak gelirim yok
Ama açlıktan ölecek halim de yok illa bir şekilde ilerlerim
Ama boşanmayi kabul etmiyor cirkinlesiyor o konuda.
Bende ona olan mahcubiyetimi ona yemek yaparak ütü yaparak oduyorum içimde. Yani resmen köle oluyorum

Yani bu kadar önemli ise intihar, ilk ilişkide kanama şu bu.. İnsan merak ediyor silah mı dayadılar?

Yaşadığınıza göre gösterdiğiniz tepki cok hafif kalmış da ..
Bir silah yoktu başıma dayanmış ama insanın basireti mi bağlanıyor dilimi tutuluyor bilmiyorum
Zaten çokta farkında değildim evlenirken böyle büyük hata yaptigimin oysa bir çok işaret çıkmıştı karşıma
Sonrasında onun suçu ne dedim seveyim yasiyim onunla dedim (esim) olmadı. Ve zaman ilerledikçe oda kötülükleri sergilemeye başladı tek tek sonra da ayrilmama izin vermedi

Kıyamam sana neden bilmiyorum sarılasım geldi
Durumuna çok üzüldüm nedendir bilmiyorum,sabah sabah etkilendigim bir konu oldu bu
Ama sakın yanlış bir şey yapma
Eşine katlanamıyorsan boşanmanı tavsiye ederim

Aramak istiyorum ama yapmıyorum bu sefer de yeni hatalara imza atmamak için.
Sonra neler olur kestiremiyorum
Ona dönmek değil
Belki daha çok üzülür ya da beklemeye devam eder diye korkuyorum

Teşekkür ederim ama olmuyor işte. .artık ondan da geçtim ben içimdeki sesleri susturmak her gün üzülmek keşke demek istemiyorum bunlar önemli benim için kocama bağlanıp giden hayatım inan çokta umrumda değil belki bu sıkıntıları çözünce bu sefer sıra ona gelecek bosanmakta ısrarcı olucam bilemiyorum. .

Ama o kişiyle konuşma derim ben sakın ha sakın
Çünkü sonu yok anlıyor musun ?
Belki o konuşmadan sonra daha kötü olacak herşey ve bu yarayı daha fazla kasımak ne senin için ne de karşı taraf için iyi olmayacak.
Yarım kaldıgı için bu kadar derinden etkiliyor seni.
Kavuşsaydın belki de bu sorunları tekrar yaşayacaksın
Her şeyden önce annesin sen.
Silkelen artık geçti bitti gitti..
Kendin için bir şeyler yap ama bu maziye tekrar dönerek olmamalı.
İnsan merak ediyor anlıyorum ama düşün o sorulara cevap bulmak sana ne kazandıracak ?
Hayatına katacağı bir şey olmayacak acıdan başka.
Daha fazla depresif hallere bürünüp mazinin hatıraları arasında boguşacaksın.
Düşün ki bu olay duyulursa evladından bile ederler seni
Aklı melekelerini kaybedip bu hayatı daha fazla kendine zindan etmeye hakkın yok
O beden sana emanet o çocuk sana emanet
İyi bir egitim verebilmek için güçlü bir anne, psikolojisi saglam bir anne olmak zorundasın..
Yani işin özeti zorunda oldukların olmadıklarının önüne geçmeli.
Eşine dair, evliliğine dair bir ışık göremiyorsan o anlamda alınacak en uygun karara odaklanıp öyle hareket etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…