bu acıya daha fazla dayanamayacagim

kardeşinizde iyi kazık atmış yalnız... siz hatayı benim sevdiğim biri var demeyip yapmışsınız... sonrası olaylar zaten çorap söküğü gibi olmuş babanızın hatrına evlenmişsiniz yazık üzülüyorum gerçekten böyle aşkların bitmesine

Bir anda evlenmiş buldum dediginiz zaman 8 ay. Hiç de bir an sayılmaz. Istemissiniz olmus.
Evet belirttim orada da zaman zarfıni 8 ayda evlendim bir an diyorum çünkü hatırlamıyorum bile nasıl geçti ne yaptik nasıl hazirlandik ne vaat verdi hiçbirini doğru dürüst hatırlamıyorum bile. Anneme soruyorum bunu naptik bunu ne ettik o zaman diye.
Doğru dürüst arkadaşım bile yoktu kimseye söyleyip cagirmadim bile. Belki soyleseydim ne yapıyorsun yapma derlerdi belki kendime gelirdim Çok hata yaptım

Ama o kişiyle konuşma derim ben sakın ha sakın
Çünkü sonu yok anlıyor musun ?
Belki o konuşmadan sonra daha kötü olacak herşey ve bu yarayı daha fazla kasımak ne senin için ne de karşı taraf için iyi olmayacak.
Yarım kaldıgı için bu kadar derinden etkiliyor seni.
Kavuşsaydın belki de bu sorunları tekrar yaşayacaksın
Her şeyden önce annesin sen.
Silkelen artık geçti bitti gitti..
Kendin için bir şeyler yap ama bu maziye tekrar dönerek olmamalı.
İnsan merak ediyor anlıyorum ama düşün o sorulara cevap bulmak sana ne kazandıracak ?
Hayatına katacağı bir şey olmayacak acıdan başka.
Daha fazla depresif hallere bürünüp mazinin hatıraları arasında boguşacaksın.
Düşün ki bu olay duyulursa evladından bile ederler seni
Aklı melekelerini kaybedip bu hayatı daha fazla kendine zindan etmeye hakkın yok
O beden sana emanet o çocuk sana emanet
İyi bir egitim verebilmek için güçlü bir anne, psikolojisi saglam bir anne olmak zorundasın..
Yani işin özeti zorunda oldukların olmadıklarının önüne geçmeli.
Eşine dair, evliliğine dair bir ışık göremiyorsan o anlamda alınacak en uygun karara odaklanıp öyle hareket etmelisin.
Zaten sonunu kestiremedigom için konuşmuyorum
Ve yeni hatalara zemin olmasın diye. Dün gece onu konuştuk burada.
Ve.diyorum ki artık eğer bilmesi onun için de hayırlı olacaksa Allah ulastirsin bir şekil de
Beni değil arkadaşım aracılığıyla, imkansız değil .
Teşekkür ederim

Evet belirttim orada da zaman zarfıni 8 ayda evlendim bir an diyorum çünkü hatırlamıyorum bile nasıl geçti ne yaptik nasıl hazirlandik ne vaat verdi hiçbirini doğru dürüst hatırlamıyorum bile. Anneme soruyorum bunu naptik bunu ne ettik o zaman diye.
Doğru dürüst arkadaşım bile yoktu kimseye söyleyip cagirmadim bile. Belki soyleseydim ne yapıyorsun yapma derlerdi belki kendime gelirdim Çok hata yaptım
Hadi silkelen
Maziye zor olsa da bir sünger çek.
Aşkından kimse ölmüyor inan.
Ne sen Leyla'sın ne de o Ferhat..
Yaşandı bitti iyisiyle kötüsüyle.
Seni bu duruma iten kötü giden evliliginden kaynaklanıyor..
Mutlu olsaydın gram aklına gelmezdi geçmişte yaşadıkların.
Önce kendine dair ne istiyorsun onu sor, hayattan beklentilerin neler ?

2 yıl değil 3 yıl değil 6 yıl... Bir ömür geçmiş.

İki yıl da kız kardeşe küsülmüş halbuki hayatınızın aşkını aramak ve seni seviyorum demek 2 dk idi. O zaman ondan vazgeçmişsiniz evliliğinizden beklediğiniz şeyleri göremeyince geçmişte takılıp kalmışsınız.İyi analiz edin, duygusal baktıkça daha da dibe batacağınızdan eminim.

Zaten sonunu kestiremedigom için konuşmuyorum
Ve yeni hatalara zemin olmasın diye. Dün gece onu konuştuk burada.
Ve.diyorum ki artık eğer bilmesi onun için de hayırlı olacaksa Allah ulastirsin bir şekil de
Beni değil arkadaşım aracılığıyla, imkansız değil .
Teşekkür ederim
Nacizane bir tavsiye bunu sakın yapma !
Arkadasın aracılıgı ile bile olsa güvenme derim kimseye.
Gün geldiginde çıkarlar ters düştügünde sana bunu koz olarak kullanmayacagını bilemezsin.
Taşıyamacagın bir yükün altına girip daha kötü şeylere sebeb olabilir bu durum

" sen yaşanıp da bitseydin eğer inan hatırıma bile gelmezdin...seni böylesine vazgeçilmez yapan yarım kalmışlığındır ..." Demiş şair...sevgili konu sahibi yaşanmamış bir aşkın sahibi hiç ölmüyor yaşlanmıyor hiç çirkinleşmiyor şişmanlamıyor sanki küfretmiyor ne bileyim kötüleşmiyor hani yine demiş ya ozanın biri "seversin alırsın eşin olur seversin alamazsın kara sevdalın olur"
Ben sizi anlıyorum ama size boşanın diyemem o kişiyle asla görüşmeyin bakın hakkımızda tayin edilmiş bir yazgı var ve biz ne yaparsak yapalım o olacak...Allah'ın takdirine razı olun dua edin Allah'a sığının düşünmemeye çalışın yavrunuza odaklanın teslimiyette huzur vardır teslim olun Allah yardımcınız olsun

kardeşinizde iyi kazık atmış yalnız... siz hatayı benim sevdiğim biri var demeyip yapmışsınız... sonrası olaylar zaten çorap söküğü gibi olmuş babanızın hatrına evlenmişsiniz yazık üzülüyorum gerçekten böyle aşkların bitmesine
Hayatım boyunca ondan kaziktan başka bir şey yemedim zaten
Evet hatam itiraz etmemek.
Çok büyük aptallik oldu. Sonunu düşünmedim
Annem şehir dışına gitmiyim evlenip diye söylemedi
Babamın çıkarları vardı
Herkesin işine geldi ve bende alet oldum sanki ağzım yok dilim yok neden konusmadim yıllarca böyle yedim kendimi
Evlendiğim de 66 kiloydum doğum yaptığım halde 58 kiloyum artık kafam kocaman kalıyor vucudumda zayifliktan, resmen eridim yıllarca

Nacizane bir tavsiye bunu sakın yapma !
Arkadasın aracılıgı ile bile olsa güvenme derim kimseye.
Gün geldiginde çıkarlar ters düştügünde sana bunu koz olarak kullanmayacagını bilemezsin.
Taşıyamacagın bir yükün altına girip daha kötü şeylere sebeb olabilir bu durum
Yok o gün bana geldiğinde o anlatinca bende o an olanları anlattım birlikte idrak ettik sen yine bir şey söyleme dedim ona o gorusuyormus çünkü hala.
Söylemem dedi ana diyorum ki bilince daha iyi olacaksa Allah arkadaşıma soyletsin.
Ben duyunca beklemeye devam eder ve ya daha çok üzülür diye soylemeyecegim hiçbir şekilde iletişim kurmam numarasi hala ezberimde baktım whatsapp da kullanıyor ama yazmadım hiç yazmam da aramam da

Yok o gün bana geldiğinde o anlatinca bende o an olanları anlattım birlikte idrak ettik sen yine bir şey söyleme dedim ona o gorusuyormus çünkü hala.
Söylemem dedi ana diyorum ki bilince daha iyi olacaksa Allah arkadaşıma soyletsin.
Ben duyunca beklemeye devam eder ve ya daha çok üzülür diye soylemeyecegim hiçbir şekilde iletişim kurmam numarasi hala ezberimde baktım whatsapp da kullanıyor ama yazmadım hiç yazmam da aramam da
Arkadasım bu durumun inan hayırlısı yoktur.
Daha fazla acısı vardır.
Çünkü zaten durum senin açından ve ahlaki açıdan dogru olmadıgı için bilmesi senin ne yararına dokunacak düşün..
Koskoca bir hiç !
Diyelim bunu duydu arkadasın gitti konuştu..
Dönüp dese ki ; Onu hala bekliyorum...
Ve sen !
Duydugun bu cevap karşılıgında bir umide kapılıp kalbinin sesini dinlediginde ve hiç istenmeyen bir hataya daha davetiye çıkardıgında evladını alıp gidemezsin..
Bilmek varya bilmek işte duruma göre iyi ya da kötü bir hal alıyor..
Kanser hastasının suratına öleceksin dediklerinde bildigine bilecegine pişman oldugu anda hissetikleriyle aynı değerde senin bu durumu bilmen..
Arkadasına söyle asla bu konuyu açmasın

" sen yaşanıp da bitseydin eğer inan hatırıma bile gelmezdin...seni böylesine vazgeçilmez yapan yarım kalmışlığındır ..." Demiş şair...sevgili konu sahibi yaşanmamış bir aşkın sahibi hiç ölmüyor yaşlanmıyor hiç çirkinleşmiyor şişmanlamıyor sanki küfretmiyor ne bileyim kötüleşmiyor hani yine demiş ya ozanın biri "seversin alırsın eşin olur seversin alamazsın kara sevdalın olur"
Ben sizi anlıyorum ama size boşanın diyemem o kişiyle asla görüşmeyin bakın hakkımızda tayin edilmiş bir yazgı var ve biz ne yaparsak yapalım o olacak...Allah'ın takdirine razı olun dua edin Allah'a sığının düşünmemeye çalışın yavrunuza odaklanın teslimiyette huzur vardır teslim olun Allah yardımcınız olsun
Evet kavussaydik aşk olmazdı belki de
Evlilikte aşkı bitirdiği için onu da istemezdim
Ben ona hata ettim çok büyük bunu içimden atmak istiyorum beni affetsin benim yüzümden artık uzulmesin mutlu olsun o evlenmiş ve mutlu olsa bende mutlu olurdum

Arkadasım bu durumun inan hayırlısı yoktur.
Daha fazla acısı vardır.
Çünkü zaten durum senin açından ve ahlaki açıdan dogru olmadıgı için bilmesi senin ne yararına dokunacak düşün..
Koskoca bir hiç !
Diyelim bunu duydu arkadasın gitti konuştu..
Dönüp dese ki ; Onu hala bekliyorum...
Ve sen !
Duydugun bu cevap karşılıgında bir umide kapılıp kalbinin sesini dinlediginde ve hiç istenmeyen bir hataya daha davetiye çıkardıgında evladını alıp gidemezsin..
Bilmek varya bilmek işte duruma göre iyi ya da kötü bir hal alıyor..
Kanser hastasının suratına öleceksin dediklerinde bildigine bilecegine pişman oldugu anda hissetikleriyle aynı değerde senin bu durumu bilmen..
Arkadasına söyle asla bu konuyu açmasın
Zaten söyledim.
Evet is daha kötü yerlere gidebilir
Ben onunla hiçbir şekil de irtibat kurmam diyorum ama o kadar çok hata yaptım ki ve ona zaafim olduğu için bu ihtimali arttırmak istemiyorum

Zaten söyledim.
Evet is daha kötü yerlere gidebilir
Ben onunla hiçbir şekil de irtibat kurmam diyorum ama o kadar çok hata yaptım ki ve ona zaafim olduğu için bu ihtimali arttırmak istemiyorum
Hataydı,yaşandı bitti.
O evlenmek için belki fırsat bulamamıştır..
Sanıyor musun ki kimse ile bir ilişki kurmadı ya da denemedi..
O da olumsuz giden ilişki/ilişkilerinin sebebiyle yaşayamadıkları yüzünden geçmişe takılıp kalmış olamaz mı ?
Çünkü hayatını nasıl idame ettirdigine şahit degilsin, sadece arkadasına seninle alakalı birkaç şey anlatmış olması seni yanıltmasın
En nihayetinde erkek be canım..
Fıtratına ters..
Muhakkak senden sonra hayata dair maceraları oldu/olacakta.
Kendisini çilehaneye kapatıp nefsiyle mucadele eden bir erkek yok ki ortada..
Sadece evlenmek istememek gibi bir tercihini kullanmış ve nereye kadar böyle gidecegi de meçhul..
İnsan egosu olan bir varlıktır her şeyden önce
Meraklıdır da..
Merak eder, keşfeder ve hevesi geçince de arkasına bakmadan çekip gider.
Hayatında giden olumsuzlar hasebiyle senin geçmişe olan takıntın onunkiyle inan aynı..
O da olumsuz gidişatlarında sıgındıgı bir liman olmuşsun
Mutlugu yakalayan her canlı geçmişine karşı vefasızdır canım inan .
Tecrübe ile sabittir

Kocandan boşan, eski sevgilinle evlen, hayatının sonuna kadar mutlu ol; kızkardeşin boşandığın kocanla evlensin.

Bu filme mutlu son yakışır.

Eskis sevgilinin işi yok diye evlenmek için babanızın dedinizi yapmışssınız.
bu sorunun yanıtınımı arıyordunuz?

Nasip istenen degil hep verilen nasip ise gelirmis cinden yemenden nasip degilse senin bile olsa kayar gidermis elinden...

Esiniz iyiyse bosanmayin ki.zaten.dusunmuyormussunuz ,sevmeye calisin eski sevdiginizide dusunmeyin artik siz evlisiniz mantikli.dusunun kalple her zaman haraket edilmez o adam.biraktiginiz kisi degildir muhtemelen artik unutun aradan yillar gecmis yani hemen unutulmaz sevgi zordur ama su asamada yapacak.birsey yok onun dogumgununu kutlamaya falan niyetlenmeyin icinizden dahi olsa hos degil unutmaya calisin icinizde yasatmaya degil.elini ayagini yuzunu gozunu hic dusunmeyin ..kismet olmadi diyip kapatin zira bu isin sonu iyi olmaz iyice uzaklasirsiniz esinizden yanlis yapabilirsiniz karsi taraf madem.seviyormus yillar once 3 gun boyunca beklemeseymis.. durup dururken kendini geri cekmeseymis kardes sozuyle.cok.asik.olan insan hareket edermi?cok seven adam ne olursa olsun karsiniza dikilirdi degilmi ne evlenmesi bu diye...

Evet kavussaydik aşk olmazdı belki de
Evlilikte aşkı bitirdiği için onu da istemezdim
Ben ona hata ettim çok büyük bunu içimden atmak istiyorum beni affetsin benim yüzümden artık uzulmesin mutlu olsun o evlenmiş ve mutlu olsa bende mutlu olurdum
Sevgili konu sahibesi hatayi nerede yaptiniz acaba?

Sevmediğim adamla gebertseler isteğimle birlikte olamam. Adı tecavüz olur. Çok ciddi sormuştum gerçekten ...

Bu durum bir tek bana mı tuhaf geliyor?

Seks yapmak için deli divane aşık olmaya gerek yok. Sevmeden de yapılır. Karşındaki sana değer veriyodur, temizdir, artık kocan da olmuştur; ee yatak odasına girince olur yani.
Tuhaf bir durum olmadığına emin ol.
İlla duygu gerekmez. Çok var böyle.
Eski nesil evlenenleri düşün; çok severek evlenmedi birçoğu ama hemen çocuk doğururdu insanlar. Görev gibi biraz da. Herkes işini yapıp geçiyor.

Aramak istiyorum ama yapmıyorum bu sefer de yeni hatalara imza atmamak için.
Sonra neler olur kestiremiyorum
Ona dönmek değil
Belki daha çok üzülür ya da beklemeye devam eder diye korkuyorum

Bence fazla abartıyorsunuz. O kadar da ölüp bitmez. Ne diye beklesin? Onun da kendi hayatı var. Çok arabesk bakmayın. Zaman her acıyı ya tamamen bitirir ya da yok denecek kadar azalır hale getirir.
Bi görüşseniz zaten anlarsınız bence kafanızda büyüttüğünüz gibi bir mesele olmadığını. Seven insan bırakamaz. Siz sadece kavuşamadınız diye hırs yapmışsınız. Üstüne mutsuz bi evlilik de gelince egonuzu aşk zannediyorsunuz.
Hepsi duygusal boşluktan.

Back
X