- 18 Şubat 2016
- 263
- 80
- 13
- 36
- Konu Sahibi acilaricinde
-
Anladım çok teşekkür ederimAnliyorum canim.
Seni elestirmek icin demedim.
Boyle bi konusma olmustu televizyonda demek icin yazdim.
Bunlari ve dahasini söylüyorum bak sende buralarda hata ettin
Bende burda ettim
Sonuç olarak bu evlilik hata
Ama o ısrarla sürdürüyor daha ne yapabilirim onun için
Zihninde çıkmayan şeyleri nasıl sileyim
Hafizami kaybetmem gerek
Zayıf animda böyle düşünüyorum evet gelse keşkesilemezsin
ancak bu duygulara alışabilirsin zamanla
ben seni anlıyorum eski sevgilinle ilgili
zaten onunla ilgili hayallerin yok çünkü sen bir erkekle birlikte oldun, ondan bir çocuk doğurdun, o ise evlenmedi, o yüzden onunla olamazsın diye düşünüyorsun
o yüzden ilişkinizi kirlettiğini düşünüyorsun
ama bir yandan da hayal kuruyorsundur keşke gelip beni bulsa, çekip alsa, herşeyimle kabul etse diye
durumun çok zor
Zaten ben biliyorum o öyle bir ah etti kisilemezsin
ancak bu duygulara alışabilirsin zamanla
ben seni anlıyorum eski sevgilinle ilgili
zaten onunla ilgili hayallerin yok çünkü sen bir erkekle birlikte oldun, ondan bir çocuk doğurdun, o ise evlenmedi, o yüzden onunla olamazsın diye düşünüyorsun
o yüzden ilişkinizi kirlettiğini düşünüyorsun
ama bir yandan da hayal kuruyorsundur keşke gelip beni bulsa, çekip alsa, herşeyimle kabul etse diye
durumun çok zor
aynı şeyi duşunmuşuz:)Tiramisu sen misin
Zayıf animda böyle düşünüyorum evet gelse keşke
Ama böyle olsa bile olmaz
Onun hayatında hiçbir şekilde yer almam
Sadece boş yere üzüldü oda bunu bitmesini isterdim
Bunu bilmek ona umut kapısı belki hala bekliyorsa bu yüzden bilmesi de olmaz.
Benden nefret ettiğini ilk duyduğum da gerçekten çok üzüldüm ama kaç gündür dua ediyorum Allahım onun içinden beni al o uzulmesin benden nefret etsin unuttun gitsin
Zaten ben biliyorum o öyle bir ah etti ki
Bu işte parmağı olan herkesin Allah belasını versin dedi hepimiz belamizi bulduk başta ben
Aynen öyle
evet ben de yazdım ya, bilse belki yarasına merhem olurdu, gururu kurtulmuş olurdu
ama evet umut kapısı da olabilir
iki ucu b..lu değnek misali...
Senden nefret ettiğini kardeşin sana demiş..nerden biliyorsun peki aynı kardesin onada ablam senden nefret ediyo evleniyo demedigini birde bu var..dusunmeye kalkarsak deli sorular hep...
Herşeyi demiş olabilir her ihtimali düşündüm kafam hep bunlarla mesguldu yıllarca. Artık Allaha havale ediyorum onlarıSenden nefret ettiğini kardeşin sana demiş..nerden biliyorsun peki aynı kardesin onada ablam senden nefret ediyo evleniyo demedigini birde bu var..dusunmeye kalkarsak deli sorular hep...
Yoko kısmı anladım zatende ya kardesi o delikanliya ablam senden nefret ediyo evlinecek seklinde dediyse demeden demeye fark var..cunku atlayip gelmezmiydi kizi gormeye ben erkek olsam gelirdim sanirim..ama nefret ediyo numarasini ondan kapatti evleniyo dediyseo da var yani..demiş zaten
ablam evleniyo demiş, adam ondan sonra bırakmış konu sahibinin peşini
yoksa barışacaklarmış işte...
ben mi yanlış anladım
bende aynı şeyi düşünüyorumTiramisu sen misin
Doğru anladın. Evleniyor diyince iletisime geçmedi.demiş zaten
ablam evleniyo demiş, adam ondan sonra bırakmış konu sahibinin peşini
yoksa barışacaklarmış işte...
ben mi yanlış anladım
Yoko kısmı anladım zatende ya kardesi o delikanliya ablam senden nefret ediyo evlinecek seklinde dediyse demeden demeye fark var..cunku atlayip gelmezmiydi kizi gormeye ben erkek olsam gelirdim sanirim..ama nefret ediyo numarasini ondan kapatti evleniyo dediyseo da var yani..
Öyle dediyse de kardeşim, ona çok inanmamistjr çünkü biz çok büyük bir meselede ayrilmamistik o an. Anlam veremezdi birden nasıl öyle nefret edecek derdiYoko kısmı anladım zatende ya kardesi o delikanliya ablam senden nefret ediyo evlinecek seklinde dediyse demeden demeye fark var..cunku atlayip gelmezmiydi kizi gormeye ben erkek olsam gelirdim sanirim..ama nefret ediyo numarasini ondan kapatti evleniyo dediyseo da var yani..
Zaten ben biliyorum o öyle bir ah etti ki
Bu işte parmağı olan herkesin Allah belasını versin dedi hepimiz belamizi bulduk başta ben
böyle düşünme!!!
senin böyle düşünmen Allah'a isyan neredeyse
kızın...hiç mi sevmiyorsun onu da belamı buldum diye düşünüyorsun??? geçmişe dair en ufak birşey değişse o olmayacaktı hayatında...
Ama atlayip gelemezmiydi yanina en azindan senin agzindan duymak icin herseyi..Öyle dediyse de kardeşim, ona çok inanmamistjr çünkü biz çok büyük bir meselede ayrilmamistik o an. Anlam veremezdi birden nasıl öyle nefret edecek derdi
Evlilik bana zulüm haline geliyordu o yüzden sevmeye çalıştım inan ama demin birine örnek verdim burdaEvlendiginden beri aklindan hic cikaramadigin icin esinle aranda mesafe olmus hep..o da disarida bulmus teselliyi erkek aklinca sanirim..hic esini sevmeyi dusundun mu ilk zamanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?