bu acıya daha fazla dayanamayacagim

Bacım içim daraldı hanı derler ya ıcıme okuz otrdu dıye aynen ıcıme okuz otrdu ya umarım mutlu olrsn ne dıyeyım

Benim anlamadığım sizin sevgilinizin nosu kardeşinizde ne arıyor?
Mesajlarla ulaşamadığı için yanınıza geleceğinde kardeşinizin nasıl haberi oluyor da engel oluyor?
Hadi siz unutamadınız diyelim, 6 yıl boyunca o erkeğin sizi beklediğini hiç sanmıyorum dile kolay 6 yıl.
Tek önerim boşanın, eşiniz nasıl biri olursa olsun duygusal açıdan aldatılıyor şu an, hazır sevmiyorken sizi aldattığında haklı gerekçeyle boşanabilirdiniz siz sadece oracıkta durup mutsuz olmayı seçmişsiniz.
Msn de konuşmuşlar.
Bosanip gelmemi beklemiyor zaten

Seven insan bırakmaz.
Siz en küçük hatayla silmişsiniz birbirinizi.
Bence evliliğinize adapte olun.

Benim anlamadığım sizin sevgilinizin nosu kardeşinizde ne arıyor?
Mesajlarla ulaşamadığı için yanınıza geleceğinde kardeşinizin nasıl haberi oluyor da engel oluyor?
Hadi siz unutamadınız diyelim, 6 yıl boyunca o erkeğin sizi beklediğini hiç sanmıyorum dile kolay 6 yıl.
Tek önerim boşanın, eşiniz nasıl biri olursa olsun duygusal açıdan aldatılıyor şu an, hazır sevmiyorken sizi aldattığında haklı gerekçeyle boşanabilirdiniz siz sadece oracıkta durup mutsuz olmayı seçmişsiniz.
Esi de konu sahibini aldatmis zaten.

Sana boşan diyoruz yok diyorsun, adamı ara diyoruz aramam diyorsun, arama diyenlere de zaafıma yenik düşmekten korkuyorum vs vs diyorsun. hiçbirimizin tavsiyesini kaale almıyorsun, sen ne istiyorsun çözemedim ki ben seni?

sen bi anlat bakalım öncelikle, kocan nasıl biri? kocanla aranız nasıl? senin soğukluğundan kaynaklı bi uzaklık mı var aranızda? sen adım atsan sen biraz çabalasan evliliğin mutlu bi evliliğe, kocan da iyi bi eşe dönüşür mü?

''ailemin pisliklerini biliyor'' derken neyi kastettin? ne olursa olsun o senin kocan değil mi tabiki de soracaksın ''nerdesin, kimlesin, ne halt ediyosun, hemen eve gel !! '' bunları söylemek en doğal hakkın. ailenin pislikleri ne seni ne de onu ilgilendirir ! sana ailenle ilgili en ufak imada bulunduğu an sen diyeceksin ki ''benim hatamı gördün mü? benim bi pisliğimi gördün mü? ailemde olsa başka bi bireyin yanlışıyla beni yargılayamazsın! ayrıca ailemin pislikleri sana da pislik yapma beni üzme hakkını vermiyor! vermez! '' diyeceksin. kocana karşı ne bu pısırıklığın senin? zaten sevmiyorsun bile biraz hakkını savunsan ne kaybedersin ki seni boşamasından mı korkuyosun sanki?

sen önce şuan evliliğinde neler yaşıyosun onu bi anlat, ve ben hala diyorum ki eski sevgilinle bi kere de olsa adam akıllı bi konuş. sana ona dön demiyorum kaç onla evlen demiyorum, (en azından şimdilik, onun ne düşündüğünü bilmediğimizden) ama bi konuşsan şu içinde kalan herşeyi bi konuşsan, içindeki tüm zehri bi akıtsan belki de sana çok iyi gelecek bu. haaa derse ki ''madem böyle böyle olmuş boşan gel ben senle evlenirim kızına da bakarım'' bunu diyecek kadar seviyorsa ve derse hiç düşünme git derim. boşanma bitene kadar görüşmezsiniz, kocanın bi haltını bahane eder boşanırsın, ondan sonra da ver elini mutluluk. herkes kızını düşün güçlü ol deyip durmuş da ben sana sanki kızını ortada bırak mı diyorum? hayır. ama böyle mutsuz bi aile ortamında büyüdüğünden daha iyi bi hayatı olur belki de o zaman. tabi eski sevgilin kızını kabul etmezse o iş orda noktalanır biter gider zaten.

konuşacak çok detay var çook. bize içini dökebilirsin hatta bişey yapmaya karar verirsen planlamanda yardımcı da oluruz.

Ayy hangi filmden cikma bu allah askina anca filmlerde biri arayipta evleniyor gelme filan der. oda safoz hic dusunmemis mi asli astari var mi diye bu evlilik mevzusunun? 20 yasinda daha genc kiz denilcek yasta sevmissin, belki onunla evlensen mutlu olamayacaktin. askiniz yarim kaldigi icin bu kadar uzuluyorsun belkide aslinda devam etseydiniz evlenmeyecektiniz bile! Kocani bosayacaksan bosa, bosamam diyorsan otur totona kizini buyut ask mesk konularinida kapat!

Konu bana hiç gerçek gelmedi. Üniversite okuyorsun,şirket hattı kullanabildiğin sağlam görünen bir işe giriyorsun, 8 aylık süreç sonunda evleniyorsun ve hala 20 yaşında oluyorsun. Dayatmacı bir baban, kıskanç bir kız kardeşin var. konu başlığın ve üyelik adın buram buram dram kokuyor. Yazının sonunu tam bir Sözlükçü gibi editliyorsun.

Bence en önemlisi de hiç bir anne evladından önemsiz bir ayrıntıymış gibi satır arasında bahsetmez.

Haaa eğer ben yanılıyorsam ve herşey gerçekse yaşadıklarınız korkunç derecede acı ama asıl yazık olan çocuğunuz...

Back
X