bak o zaman sana cevap yazayım, fake'sen de Allah bilir artık
ben insanların çok ama çok saçmasapan hatalar yapabileceğini bilen biriyim, benim de yaptığım hatalar oldu, eşimin dostumun da
sen de hatalar yapmışsın evet ama ilk yapman gereken şey kendine kızmaktan vazgeçmek
o duygu, herşeyden öte yer bitirir insanı
demek ki o zamanlar öyle yapman gerekiyormuş, demek ki o zamanlar öyle yapmak istemişsin, önce bunu kabullenmelisin
belki öyle yapmasaydın, ileride o insandan da ayrılacaktın ve yalnız kalacaktın ve belki bugün kızın olmayacaktı, bilemezsin
ikincisi hemen boşanmalısın
çünkü eşin seni fiili olarak sen de onu beynen aldatıyorsunuz
seninkinin elinde olmadığını varsayıyorum, gönül bu insan kalbine söz geçiremiyor, fiiliyata döktüğün bir şey yok
ama eşininki tamamen elinde, iradesine sahip çıkamıyor, işi fiiliyata dökmüş
sana soruyormuş ya benim ne suçum var
çok suçu var
bilmiyor muydu seninle evlenirken senin onu sevmediğini? tabi ki biliyordu. evlemeseydi! ana baba vasıtasıyla sırf kendine eş olsun diye bir kadınla evlenmeseydi!
hala çalışıyor musun bilmiyorum, yazdıysan da okumadım
bu hayat senin, daha çok gençsin, şimdi yeni bir hayat kurabilirsin ama ilerde çok çok zor
eski sevgilinle ilgili olarak
eğer yazdıkların doğru ise onun yaşadıklarına çok üzüldüm
basit bir ayrılık ardından sevgilinin seninle görüşmeyi tamamen bitirip, gidip başkasıyla evlenmesi
çok acı çekmiştir, belki gerçekten hala da çekiyordur ama bence ondan sana yar olmaz
senin başkasıyla yaşamış oldukların onun canını hep yakar, sana söylemese de yakar
(yine de keşke senin de onu sevmiş olduğunu, senin de kahrolduğunu bilseydi, belki gururu kurtulur yarasına merhem olurdu demeden geçemiyor insan)
kardeşine gelince
çok "hain"miş, sanırım kelime bu, daha fazla yazmayayım ağır olur
son olarak,
şu anda hayatında olan 2 erkekten de, hatta baban da sorunsa babandan da vazgeç derim
kendine yepyeni bir hayat kur kızınla birlikte
mutlu olmak herkesin hakkı ve senin şu anki hayatınla, gelecekte dahi mutlu olma ihtimalin hiç yok gibi...