- 3 Şubat 2009
- 9.751
- 16.538
- 44
Tekrar sorayım dedim =)
vala ben hiç raslamadım şahsen. Olsa da pahalı olur heralde. genelde nette daha ucuz oluyor bu tip ürünler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar sorayım dedim =)
deneyenlerin olumlu gelişmelerini bekliyoruzz lütfen yazmayı ihmal etmeyin KilicBaligi canım sen de dahil bu arada net konusunda yardımların için teşekkür ettim. ilerleme- gerileme herhangi bişey rapor edin kıslar
merhaba KilicBaligi..
umutla yazılarını okudum :) senin adına da çok sevindim.. işe gireyim ilk maaşımla bu kemeri alıcam :dance: umarım hap kullanmadan ben de etkisini görürüm.. şimdi sevinçten uyuyamam :sm_cool: umutluyum artık
Canlarım 2-3 gündür uğraşıodum kesinleşsin öyle yazıyım yanlış bilgilendirmiş olmıyım dedim. gg deki ürünü 85 tl ye satan satıcıya mesaj attım ürün elinizde var mı diye evet stokta var dedi sonra 100 den listeleyeceğini söyledi. ben de indirim yapamaz mısınız biz birkaç kişi düşünüyoruz dedim. neyse sonra başka bi kullanıcıdan mesaj geldi meğersem gg de iletişim bilgisi vermek yasakmış dolaylı olarak mailini verdi yani isteyene özel mesajla yazabilirim. sonuç olarak da bana posta yoluyla 85 tl ye gönderdi ben kapıda ödedim. tabi kargo ücretini de ödedim. ürünü bugün kullandım. hatta abarttım 1 saat falan çalıştırmışımdır toplamda. sevindirik oldum . işe yarıcak ya hissediyorum çünkü masaj yapmaya çooook üşeniyorum artık. zoraki yaptıkça da etkilemio diye düşünüyorum. ama bunla rahat ya bir sağa bir sola ikisini aynanda yavaş orta hızlı kademelerle yapıyor falan :))
1.si hangi üründen bahsediyorsunuz.. :?
2.si ben de almak istiyorum ama 18 den küçüğüm nasıl alabilirim?