Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

deneyenlerin olumlu gelişmelerini bekliyoruzz lütfen yazmayı ihmal etmeyin KilicBaligi canım sen de dahil bu arada net konusunda yardımların için teşekkür ettim. ilerleme- gerileme herhangi bişey rapor edin kıslar :KK43:

Tamam canım, eğer durumda bir değişiklik olursa haber vereceğim mutlaka.

merhaba KilicBaligi..
umutla yazılarını okudum :) senin adına da çok sevindim.. işe gireyim ilk maaşımla bu kemeri alıcam :dance: umarım hap kullanmadan ben de etkisini görürüm.. şimdi sevinçten uyuyamam :sm_cool: umutluyum artık

merhaba KilicBaligi..
umutla yazılarını okudum :) senin adına da çok sevindim.. işe gireyim ilk maaşımla bu kemeri alıcam :dance: umarım hap kullanmadan ben de etkisini görürüm.. şimdi sevinçten uyuyamam :sm_cool: umutluyum artık

İnşallah canım...Bu arada kızlar bir süre foruma sık giremeyeceğim kusura bakmayın.Ara ara uğrayıp soruları yanıtlarım, sitem etmeyin.Öptüm hepinizi

Canlarım 2-3 gündür uğraşıodum kesinleşsin öyle yazıyım yanlış bilgilendirmiş olmıyım dedim. gg deki ürünü 85 tl ye satan satıcıya mesaj attım ürün elinizde var mı diye evet stokta var dedi sonra 100 den listeleyeceğini söyledi. ben de indirim yapamaz mısınız biz birkaç kişi düşünüyoruz dedim. neyse sonra başka bi kullanıcıdan mesaj geldi meğersem gg de iletişim bilgisi vermek yasakmış dolaylı olarak mailini verdi yani isteyene özel mesajla yazabilirim. sonuç olarak da bana posta yoluyla 85 tl ye gönderdi ben kapıda ödedim. tabi kargo ücretini de ödedim. ürünü bugün kullandım. hatta abarttım 1 saat falan çalıştırmışımdır toplamda. sevindirik oldum :KK70:. işe yarıcak ya hissediyorum çünkü masaj yapmaya çooook üşeniyorum artık. zoraki yaptıkça da etkilemio diye düşünüyorum. ama bunla rahat ya bir sağa bir sola ikisini aynanda yavaş orta hızlı kademelerle yapıyor falan :))

Canlarım 2-3 gündür uğraşıodum kesinleşsin öyle yazıyım yanlış bilgilendirmiş olmıyım dedim. gg deki ürünü 85 tl ye satan satıcıya mesaj attım ürün elinizde var mı diye evet stokta var dedi sonra 100 den listeleyeceğini söyledi. ben de indirim yapamaz mısınız biz birkaç kişi düşünüyoruz dedim. neyse sonra başka bi kullanıcıdan mesaj geldi meğersem gg de iletişim bilgisi vermek yasakmış dolaylı olarak mailini verdi yani isteyene özel mesajla yazabilirim. sonuç olarak da bana posta yoluyla 85 tl ye gönderdi ben kapıda ödedim. tabi kargo ücretini de ödedim. ürünü bugün kullandım. hatta abarttım 1 saat falan çalıştırmışımdır toplamda. sevindirik oldum :KK70:. işe yarıcak ya hissediyorum çünkü masaj yapmaya çooook üşeniyorum artık. zoraki yaptıkça da etkilemio diye düşünüyorum. ama bunla rahat ya bir sağa bir sola ikisini aynanda yavaş orta hızlı kademelerle yapıyor falan :))

canım kaç tane varmış elinde? ben de almak istiyorum ama birkaç gün sonra alabilirim ancak. hayırlı olsun bu arada güle güle kullan, inşallah istediğin ölçüye kavuşursun =)

aminnnnn :)) onu sormadım tatlım ya. konuşmak istersen mailini atıyım özelden.

tamam canım olur. gerçi sanırım aynı satıcı ile mesajlaşmışız çünkü bana da benzer şeyler söyledi =)

birden fazla alırsanız 90a yollarım dedi ama 85 daha iyi tabi =)

Canım siteden almayınca 85 dedi. siteye belli bi komisyon veriyorlar zannedersem.

canım aldım mesajını teşekkürler. siteye %10 komisyon veriyorlar evet.

acaba ben de senin gibi alsam ödemeyi nasıl yapabilirim ki? sitede kredi kartına 3 taksit oluyor da.. neyse ben onu satıcı ile konuşayım en iyisi =)

daha çok yeni almışsın ama memnun kaldın mı? ölçülerin nedir? sanırım belli bir beden üstü kullanamıyor da...

1.si hangi üründen bahsediyorsunuz.. :?
2.si ben de almak istiyorum ama 18 den küçüğüm nasıl alabilirim?

1.si hangi üründen bahsediyorsunuz.. :?
2.si ben de almak istiyorum ama 18 den küçüğüm nasıl alabilirim?

google'a yaz ürünün ismini, bir sürü satan yer çıkıyor yaşınla ilgili bir sorun çıkıcağını sanmam. ürün konunun adı işte, breast beauty göğüs büyütücü kemer =)

vala memnunum öyle basit bişey değil gibi masaj konusunda bence fayda edicek gibi duruyor. bir 15 gün kullanıyım gelişmeleri yazarım. ben yaklaşık bir yılda kalıcı 3 cm büyüme elde ettim ama düzensiz yaptım yaptıklarımı küç çaylar masaj vs. en etkilisi de masaj bence. ki ben de masaja üşeniyorum. o yüzden bu aletten çok umutluyum.

evet havale de yapılabiliyor. ben kapıda ödedim canım nakit olarak bir de o şekilde olabilir. adam postayla yolluyor ürünü alıyorsun paranı ödüyorsun bu kadar. siteyle uğraşmaya da bilirsin kredi kartın yoksa. 18 den küçüğüm demişsin onun bir sorun yaratıcağını sanmam kalp rahatsızlığı olanlarda falan doktora danışılmalı zannedersem.

ya sanki biraz daha dolgunlaştılar :))) ya psikolojik heralde ama karıncalanmalar hissediyorum sürekli

bu kemer her iki göğüse de mi etki ediyor yani birini çalıştırmayı durdurup öteki çalışsa oluyor mu. seçenekli mi yani.

öyle bir sistemi yoktur bence. sütyen şeklinde çünkü kemer :/

samantha'cım ben bu adama mail attım ama kaç gündür cevap vermiyo =) gittigidiyor'dan attım şimdi, arkadaşım gibi almak istiyorum dedim bakalım anlıcak mı?

sana da kolay gelsin büyütürsün inş hemen :KK66: gelişmeleri yaz mutlaka

X