Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

kaç beden büyüdü peki canım senin bu aletle, önceden kaçtı şimdi kaç beden?

Şöyle söyleyeyim yukarıdada yazdığım gibi hem alet hem hap kullandım

başlangıç ölçüsü 85cm dolgusuz 75 B dolgulu 80 B
bitiş ölçüsü 89 cm dolgusuz 80 B dolgulu 80 C Kapların değişmesinden anlayacağınız gibi sadece cm bazında değil dolgunluk açısından büyüme söz konusu

bu tam benim aradığım ölçü idi bu yüzdende artık kullanmayı bıraktım vucudum çok ince olduğu için bundan büyük göğüs bir tuhaf durur çünkü.

Şöyle söyleyeyim yukarıdada yazdığım gibi hem alet hem hap kullandım

başlangıç ölçüsü 85cm dolgusuz 75 B dolgulu 80 B
bitiş ölçüsü 89 cm dolgusuz 80 B dolgulu 80 C Kapların değişmesinden anlayacağınız gibi sadece cm bazında değil dolgunluk açısından büyüme söz konusu

bu tam benim aradığım ölçü idi bu yüzdende artık kullanmayı bıraktım vucudum çok ince olduğu için bundan büyük göğüs bir tuhaf durur çünkü.

bu son sorum kahraman arkadasım:Saruboceq:
bu sonuca ne kadar sürede ulastın....
biliyosun sürede çok önemli ve bırakalı ne kadar zaman oldu....:hulya:

bu son sorum kahraman arkadasım:Saruboceq:
bu sonuca ne kadar sürede ulastın....
biliyosun sürede çok önemli ve bırakalı ne kadar zaman oldu....:hulya:

Yukarıda bir yerlerde yazmıştım zaten 4,5 ayda istediğim sonucu aldım 4 aydan fazla süredir de hiç bir şey kullanmıyorum :dance: :dance: :dance: Ben taa geçen yıl mayıs'ta başlamışım :)

Son düzenleme:
Yukarıda bir yerlerde yazmıştım zaten 4,5 ayda istediğim sonucu aldım 4 aydan fazla süredir de hiç bir şey kullanmıyorum :dance: :dance: :dance: Ben taa geçen yıl mayıs'ta başlamışım :)

tekrar tebrik ederim bide sen sonuca ulasmana rağmen buralarda bizle uğrsıyosun buna ne denir sağol varol kaydirigubbakcemile5

tekrar tebrik ederim bide sen sonuca ulasmana rağmen buralarda bizle uğrsıyosun buna ne denir sağol varol kaydirigubbakcemile5

Zamanında başka arkadaşlarda benim sorularıma böyle yanıt veriyorlardı :) Rica ederim...

Göğüs altım 72 cm, göğüs ölçüm 82 cm uygun mudur bana? Bir de ben pek bilmiyorum benim ölçülerim hangi bedene denk geliyor?

Göğüs altım 72 cm, göğüs ölçüm 82 cm uygun mudur bana? Bir de ben pek bilmiyorum benim ölçülerim hangi bedene denk geliyor?

Uygun tabiiki çünkü cırtcırtlı bant ile ayarlanıp ona göre daraltılabiliyor kemer.Senin göğüs ölçün 75 b sanırım...Bu arada diğer başlıktada yazdım ben benim yedek kemeri takasa koydum düşünürseniz konuşabiliriz...

Uygun tabiiki çünkü cırtcırtlı bant ile ayarlanıp ona göre daraltılabiliyor kemer.Senin göğüs ölçün 75 b sanırım...Bu arada diğer başlıktada yazdım ben benim yedek kemeri takasa koydum düşünürseniz konuşabiliriz...
canım senin adına çok sevindim kemerini takasa koydum derken direk satmıyomusun

canım kemeri satmıyor musun? kargo ücreti benden satın alabilirim senden. özelden mesaj atarsan konuşalım.

Kızlar takas meselesinin aslı şudur, ben bu kemeri ihtiyacı olan arkadaşların kullanmasını istiyorum ve paraya ihtiyacım yok sadece bir kaç malzemeye ihtiyacım var ve bunları alabilecek olan bir arkadaşla kemeri takas yapabileceğimi düşündüm ama galiba bu fikirden çok satın alınma mevzusu çok daha uygun görünüyor gözünüze benim için farketmez...isteyen özel mesaj atabilir

arkadaşlar g...g...da bu ürünü 85 e buldum. mesaj attım az önce toplu alırsak %10 indirim uygulıcakmış satıcı. ne dersiniz?

Ben de bakmıştım aynı siteden 139'a falan görmüştüm. Niye bu kadar ucuz acaba?

etkiliyse bende almak isterim
ama bir çok masaj aleti var
adı nedir hangisi gerçek fayda sağlıyor

Ben de bakmıştım aynı siteden 139'a falan görmüştüm. Niye bu kadar ucuz acaba?

Ben söyleyeyim neden ucuz olduğunu ÜRÜN SıPARıŞ ÜZERıNE GETıRıLıR. YURTDIŞINDAN GELME SÜRESı MAX. 20 ıŞ GÜNÜDÜR. diyor ilanda :) Bu da demek oluyorki standart posta servisi ile Çin'den gelecek ürün, ödemeyi yaptıktan yaklaşık 1 ay sonra elinizde olur tabii eğer gümrüğe takılmadı ise...Satıcı stoklu çalışmıyor...

Son düzenleme:
dahil değil zannedersem. ama kargo fazla tutmuyor ki 10 tl falan. ben de alacağım sanırım

alacak olan başka biri daha varsa arkadaşlar indirimi konuşalım satıcıyla karlı çıkarız

Ben söyleyeyim neden ucuz olduğunu ÜRÜN SİPARİŞ ÜZERİNE GETİRİLİR. YURTDIŞINDAN GELME SÜRESİ MAX. 20 İŞ GÜNÜDÜR. diyor ilanda :) Bu da demek oluyorki standart posta servisi ile Çin'den gelecek ürün, ödemeyi yaptıktan yaklaşık 1 ay sonra elinizde olur tabii eğer gümrüğe takılmadı ise...Satıcı stoklu çalışmıyor...

seninki de çin malı mı canım?

seninki de çin malı mı canım?

Aerofitin piyasadaki bütün ürünleri Çin malı, bu yüzden Hepsiburada'dan aldığımda Çİn malı idi, sağlamlık açısından çekinmeniz gereken bir şey yok gayet kaliteliler ama bu parayı bağladıktan sonra ürünün 1 ayda gelmesi sizi zorlar artı bu satıcı aynı anda 2 den fazla ürün getiremez çünkü 100$ üzeri gümrüğe takılacak o yüzden azıcık daha fazla verin ama hem ürün elinize 2 günde ulaşsın hemde sinir stress yapmayın derim.Ürünleri hazırda olan satıcılara bakın 98 e falan satan var bence daha mantıklı.Ama ne yapın edin alın vallahi üreticisine dua edeceksiniz kızlar :)

X