Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

sen de iyi gelişme elde etmişsin canım ben de masaj yapıcam bundan sonra her gün zemuszemus

1 ay sıkılmadan yapmaya çalış masaj sende çok çabuk etki eder. çünkü zaten belli bi miktar göğüs dokun var. çok küçük göğüslerde o kadar çabuk tepki vermiyor.

1 ay sıkılmadan yapmaya çalış masaj sende çok çabuk etki eder. çünkü zaten belli bi miktar göğüs dokun var. çok küçük göğüslerde o kadar çabuk tepki vermiyor.

teşekkür ederim canım tavsiyelerin için sağol hemen bugün başlıyıcam kaydirigubbakcemile5

samantha hayatım ben masaja başladım ama sonra aklıma geldi de sarkmasınlar sakın her gün yapınca akannehir

yok tam tersine dikleştirir masaj
samantha'ya sormuşsun ama atladım ben =)

kızlar ürünün yorumlarını okudum aklıma yatı gibi yanlız anlamadıgım bir nokta var şimdi sarkık göğüslerde dikleştirici etki yapıyor ya sonuçta yağ dokusunu yakıyor peki nasıl büyütme amaçlı kullanılabilir benim bedenim 75B küçük geliyor bana ama olandan da olmak istemem kullananlar yardımcı olabilirler mi acaba ?

kızlar bu göğüs büyütücü kemer 90 beden takanlar için uygun mu
ben büyüklük için değil de sarkıklığı gidermek için etkilerini merek ediyorum
kullananlar yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ürünün yorumlarını okudum aklıma yatı gibi yanlız anlamadıgım bir nokta var şimdi sarkık göğüslerde dikleştirici etki yapıyor ya sonuçta yağ dokusunu yakıyor peki nasıl büyütme amaçlı kullanılabilir benim bedenim 75B küçük geliyor bana ama olandan da olmak istemem kullananlar yardımcı olabilirler mi acaba ?

canım yağ dokusunu yakmıyor ki bu kemer.. ben de kullanıyorum, çok küçük titreşimler veriyor,yağ yakacak kadar güçlü değil yani. eğer zayıflatıcı kemer kullandıysan bilirsin,onlar çok güçlüdür. bu sadece titreşmle uyarıyor,o sayede de büyütüyor, nasıl dikleştirdiğini bilemicem ama yağ yakmaz.zaten yağ yakılması dikleştiği anlamına gelmez ki... mesela kilo veren kişiler aynı anda göğüs egzersizi yapmaz ise malum sarkar, yani yağların gitmesi aksine sarkmaya davetiye çıkarır bence...

canım yağ dokusunu yakmıyor ki bu kemer.. ben de kullanıyorum, çok küçük titreşimler veriyor,yağ yakacak kadar güçlü değil yani. eğer zayıflatıcı kemer kullandıysan bilirsin,onlar çok güçlüdür. bu sadece titreşmle uyarıyor,o sayede de büyütüyor, nasıl dikleştirdiğini bilemicem ama yağ yakmaz.zaten yağ yakılması dikleştiği anlamına gelmez ki... mesela kilo veren kişiler aynı anda göğüs egzersizi yapmaz ise malum sarkar, yani yağların gitmesi aksine sarkmaya davetiye çıkarır bence...

anladım cnm ama sarkıklığı gidermek amacıyla kullananların nasıl büyümüyor onu anlamıyorum.tabii kullananlar yararlı diyorsa üstüne söyleyecek pek birşey yok.mesela göğüs egzersizleri olayını da hiç anlamam.göğüs yağdan ve bağ dokudan oluştuğuna göre;egzersiz kasları harekete geçiriyor ee bu da yağ yakmazmı yani olan göğüstende olmayalım diye soruyorum yaa.hiç yoktan bu kadar iyidir diyeceğim.hala çözemedim şu göğüs işini bir yanım boşver diyor bir yanımda dene ne çıkar diyor.3 gündür masaj yapıyorum çok fazla kaşıntım var

- Sarkma ve deformasyonları için minimum 4-6 hafta

- Gelişim için 6-8 hafta minimum kullanım süresi vardır.

Kullanıma düşük seviyede masaj ile günde iki kur ( sabah-akşam ) olarak başlanması ve 2 haftalık periodlarla masaj
seviyesinin yükseltilmesi önerilmektedir.

Önce dikleştiriyor sonra büyütüyor heralde :) ayrıca dikleştiğinde de büyüdüler gibi geliyor.

voltajı artmıyor ki direkt 220V gelse çarpar tabide arada adaptörü var ya aletin, trafosu o transformatör yani akımı düşürüyor.

85 e aldık canım en son

sağol cnm cevabın için

kensi sitesinde bu fiyat 109 tl yazıyor sizler nerden aldınız ki?

biz bir açık arttırma sitesinden aldık o paraya =)

bu arada psikolojik mi bilmiyorum
ama bende hafif de olsa bi dolgunluk oluştu
gerisi de gelir inş
yalnız kemer çalışırken arada kafasına göre duruyo
bugün 3 kere kendi kendine durdu ben yine başlattım
kafam bozuldu biraz ama neyse... inş hemen bozulmaz

X