- 22 Haziran 2008
- 1.587
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende var ürünü kullandıgımda diklesme filan hissetmistim
sonra onu da attım bir kenara
bence fazla para verecegınıze bekleyın kızlar
benım aldıgım babyliss sac masası bıle cinde üretilmiş
artık herseyı cinde üretiyorlar ki
canım bende baktım g,g ye ama bulamadım dediğin fiyata bende istiyorum yaaa ama gerçekten herkeste aynı etki ediyormu o önemli bence:uhm::uhm:bence de beklemeye değer satıcı birden fazla getirebileceğini söylüyor takılırsa gümrüğe işlemi iptal eder paramızı geri alırız benim bilmediğim bir güvenlik açığı mı var :S
Evet uzun zmaandır uğrayamıyordum...Ben artık kullanmayı bıraktım kızlar, istediğim sonucu aldım çünkü.Cm bazında 88'de kaldı ama şu an son derece dolgun ve istediğim ölçüde bu yüzden daha fazla kullanmamın mantığı yok, sadece arada spor yapıyorum o kadar, tabletleride bıraktım...ıtiraf etmek gerekirse bu sonucu alacağımı tahmin etmiyordum, çok mutluyum :)
canım kemerdenmi bahsediyosun neden kullanmadın ki merak ettimdebayanssulusmilebayanssulusmileya ben aylarönce ebay den aldim 12 euroya ayni marka ama hala kullanmadim duruyor dolapta ama niyetliyim baslicam :hulya:
canım bende baktım g,g ye ama bulamadım dediğin fiyata bende istiyorum yaaa ama gerçekten herkeste aynı etki ediyormu o önemli bence:uhm::uhm:
hımm tekrar bakıcam canım bende masaj yapmaya çok eriniyorum çörek otu yağı falan sürdüm ama yok hep kabardı sertleşti tenim o yüzden bıraktım inş etkili olur bu kemersempatiksalakcinnisempatiksalakcinnişimdi breast beauty yazdım baştan 4. sırada çıktı canım hala var ve 10 adet gözüküyor. ben de masaj baya etkiliyor ama masaj yapmaya üşeniyorum ve bunun işe yarayacağına baya inanıyorum o yüzden
bence de beklemeye değer satıcı birden fazla getirebileceğini söylüyor takılırsa gümrüğe işlemi iptal eder paramızı geri alırız benim bilmediğim bir güvenlik açığı mı var :S
ya ben aylarönce ebay den aldim 12 euroya ayni marka ama hala kullanmadim duruyor dolapta ama niyetliyim baslicam :hulya:
Aaaa olmadı ama canım bak ben işimi hallettim bile, aynı azmi senden de bekliyorum muhakkak, haydi bir gayret...
bak simdi bu sözün üzerine yarin baslicam insallah , kac dakika takmak gerekiyor ?
bak simdi bu sözün üzerine yarin baslicam insallah , kac dakika takmak gerekiyor ?
taktim suan :) ölcümüalmayi unuttum cikarinca alicam hemen
Bu kemeri sadece internet yoluyla mı alabiliyoruz acaba? Alışveriş merkezlerinde falan yok mudur?