Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

bende var ürünü kullandıgımda diklesme filan hissetmistim
sonra onu da attım bir kenara
bence fazla para verecegınıze bekleyın kızlar
benım aldıgım babyliss sac masası bıle cinde üretilmiş
artık herseyı cinde üretiyorlar ki

bende var ürünü kullandıgımda diklesme filan hissetmistim
sonra onu da attım bir kenara
bence fazla para verecegınıze bekleyın kızlar
benım aldıgım babyliss sac masası bıle cinde üretilmiş
artık herseyı cinde üretiyorlar ki

Yanlış anladın sanırım, burada ürünlerin Çin malı olmasını değil Çin'den buraya 1 ayda gelmesinden kaynaklı zaman kaybını tartışıyoruz, yoksa şu an evlerimizdeki aletlerin büyük çoğunluğu zaten Çin malı :)

bence de beklemeye değer satıcı birden fazla getirebileceğini söylüyor takılırsa gümrüğe işlemi iptal eder paramızı geri alırız benim bilmediğim bir güvenlik açığı mı var :S

bence de beklemeye değer satıcı birden fazla getirebileceğini söylüyor takılırsa gümrüğe işlemi iptal eder paramızı geri alırız benim bilmediğim bir güvenlik açığı mı var :S
canım bende baktım g,g ye ama bulamadım dediğin fiyata bende istiyorum yaaa ama gerçekten herkeste aynı etki ediyormu o önemli bence:uhm::uhm:

Evet uzun zmaandır uğrayamıyordum...Ben artık kullanmayı bıraktım kızlar, istediğim sonucu aldım çünkü.Cm bazında 88'de kaldı ama şu an son derece dolgun ve istediğim ölçüde bu yüzden daha fazla kullanmamın mantığı yok, sadece arada spor yapıyorum o kadar, tabletleride bıraktım...ıtiraf etmek gerekirse bu sonucu alacağımı tahmin etmiyordum, çok mutluyum :)

senin adına sevindim,benimde istediğim dolgunluk ,semsert olmasını istiyorum.

resmini soranlar için fotosunu yüklüyrm.

http://www.upload.gen.tr/resim.php/s10/hm524pkj/59545_buyuk_1.jpg.html
59545_buyuk_1.jpg.html

Son düzenleme:
ya ben aylarönce ebay den aldim 12 euroya ayni marka ama hala kullanmadim duruyor dolapta ama niyetliyim baslicam :hulya:

evet kemer, ya o siralar d.kontol hapina da baslamistim gögüslerime cok yaramisti ihtiyac hissetmemistim simdi biraktim yine ihtiyac hissetmeye basladim

canım bende baktım g,g ye ama bulamadım dediğin fiyata bende istiyorum yaaa ama gerçekten herkeste aynı etki ediyormu o önemli bence:uhm::uhm:

şimdi breast beauty yazdım baştan 4. sırada çıktı canım hala var ve 10 adet gözüküyor. ben de masaj baya etkiliyor ama masaj yapmaya üşeniyorum ve bunun işe yarayacağına baya inanıyorum o yüzden

şimdi breast beauty yazdım baştan 4. sırada çıktı canım hala var ve 10 adet gözüküyor. ben de masaj baya etkiliyor ama masaj yapmaya üşeniyorum ve bunun işe yarayacağına baya inanıyorum o yüzden
hımm tekrar bakıcam canım bende masaj yapmaya çok eriniyorum çörek otu yağı falan sürdüm ama yok hep kabardı sertleşti tenim o yüzden bıraktım inş etkili olur bu kemersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Anladım ben seni, sen gg de bu şekilde yurtdışı alışverişi yapmamışsın hiç :KK43: Dediğin gibi olmuyor tatlım, satıcı ilanında 20 iş günü dediği için ve ürün yurtdışından geldiğinden dolayı gg satıcıyı koruyor, satıcı iptali kabul etmediği sürece gg satışı iptal edip para iadesi yapmıyor çünkü satıcıda aldığı ürünü geri iade edemeyeceğini ve maddi zarara uğradığını iddia ediyor.Geçen yıl bir bot için 2,5 ay uğraştım maalesef neredeyse mahkemeye veriyordum o derece :KK43:

bak simdi bu sözün üzerine yarin baslicam insallah , kac dakika takmak gerekiyor ?

Ben sabah-akşam 20 dakika kullandım abarttım mı bilmiyorum ama :) Birde prize takılıyken titreşim çok yüksek geliyor bir kerede öyle dene süper oluyor

Bu kemeri sadece internet yoluyla mı alabiliyoruz acaba? Alışveriş merkezlerinde falan yok mudur?

taktim suan :) ölcümüalmayi unuttum cikarinca alicam hemen

Unutma 1,5-2 aydan evvel gözle görülür etki almaya başlayamazsın bu yüzden sabır şart, işe yaramıyor deyip 2 hafta sonra köşeye atma lütfen...

Son düzenleme:
deneyenlerin olumlu gelişmelerini bekliyoruzz lütfen yazmayı ihmal etmeyin KilicBaligi canım sen de dahil bu arada net konusunda yardımların için teşekkür ettim. ilerleme- gerileme herhangi bişey rapor edin kıslar :KK43:

X