Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

ben de yazıcam.. samantha cım senden msj bekliyorum...
KULLANIP DA SONUÇ ALAN (OLUMLU YA DA OLUMSUZ) VAR MI?

kılıçbalığı arkadaşımız olumlu sonuç almıştı bir o aklımda kalmış.

bu arada ben site üzerinden alıyorum, satıcı uğraşmayalım dedi bana da samantha'nın fiyatından vericek, hem de kredi kartıyla ödemiş olucam ve kargo indirimli olucak =) samantha'cım teşekkür ederim sana :)

Magic Massage Bra da bu tarz fakat o tamamen sütyen görünümünde ve giysi altından rahatça giyilir bunun gibi aşırı belli olacak kalınlıkta değil. Bunu kullanan var mı. seçenekli tek göğüse etki eden model çıkartsalar ya.

Magic Massage Bra da bu tarz fakat o tamamen sütyen görünümünde ve giysi altından rahatça giyilir bunun gibi aşırı belli olacak kalınlıkta değil. Bunu kullanan var mı. seçenekli tek göğüse etki eden model çıkartsalar ya.

sende tek gögsünü kemere koy kemeri capraz tak :KK66:

=))) koptum sempatiksalakcinni

moonshine'cım sen tekrar başlıcaktın. nasıl gidiyor?

iki gün kullanabildim sarji bitti, sarj aleti buradaki prizlere uygun degil. Esim ucuna normal fis takacak onu bekliyorum. Ama gercekten hissediliyor birgün sonra sizlama falan ben 1 saate yakin kullanmistim :)

ya kızlar bende almak istiyorum çok sağolun böyle kullananların yorumları çok rahatlatıyor gerçekten insanı kaydirigubbakcemile3

benim kredi kartında problem çıktığı için posta yoluyla alıcam ama ne zaman elime geçer bilmiyorum. heyecan dorukta =)

elime geçti kemer =) uygun fiş de aldım. şu anda şarjda. akşam kullanıcam ilk defa gelişmeleri yazarım =)

kızlar ben bugün iki defa kullandım. öğlen ve akşam üzerinde 30ar dakika çalıştırdım. tabi ki şu anda herhangi bir gelişme yok ama yazıcam olduuğnda.

sizlerde de böyle mi oldu bilmiyorum, masajın şekli değişiyor birkaç dakikada bir =)) bir de ben prizdeyken çalıştırdım daha bi şiddetli oluyo diğer türlü zayıf geldi bana

arkadaşlar son günlerde bir tek ben yazıyorum ama =) birkaç gündür günde 2 kere 30ar dakika uyguluyorum ben. hem de prize takıp en yüksek seviyede çalıştırıyorum. ama sanki daha da küçüldü ve yumuşadı :KK43:( kullananlar bana bi yardım etse yanlış mı yapıyorum :KK43:

canımmm geldimmmmm. ya ben sabah akşam 15 er dk yapıyorum. Kıvamında bir değişiklik yok fakat yumuşamasını tercih ederim neden dersen benim göğüslerim 3 cm büyümeden önce yumuşadılar. sonra büyümeye başladılar sonra tekrar sertleştiler.

bir de bu masajdan sonra göğüs gelişimine yardımcı olduğunu düşündüğümüz birşey içelim. çaylar olabilir; adaçayı, rezene vs. ben sonunda realde buldum üç gündür soya sütü içiyorum masajın üstüne dolgunlaşma var ciddi ciddi.

peki sence benim fişi takılıyken en şiddetli derecede çalıştırmam ve günde 2 kere 30ar dakika yapmam zararlı olabilir mi =))) ben bir an önce etkisini göstersin istiyorum da anla beni cicim bana yol göster =)))

bebeim valla bilmiyorum ki azar azar başlasan da sonra artırsan daha etkili olur gibime geliyor benim :S

samantha canım sen ne zamandır kullanıyorsun kemeri onunla mı oldu 3 cm büyüme?

canım kemer yeni henüz 12 gündür kullanıyorum. 3 cm lik büyüme 1 sene falan uğraştım küç çay ve masajla düzenli olmasa da aklıma geldikçe yaptım A cup takıyordum B oldu işte 1 senede anca. masaj bence en etkilisiydi ve ben masaja çok üşeniyordum kemeri o yüzden aldım. gözle görülür bir dolgunlaşma var şuan ben çok memnunum. cm olarak da artacağını düşünüyorum cm olarak birden artmıyor çünkü. 3 cm arttığında eni genişledi mesela süreç gerektiriyor o.

X