Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bir haftadır ben de bu ürünü kullanıyorum. Aileden gizli aldığım için malesef yalnızca geceleri masaj yapabiliyorum. Kullanan arkadaşlar çok sesli dediği için biraz gözüm korkmuştu ama o kadar da değilmiş. Susturucu mahiyetine üzerine yastık koyunca hiç ses gitmiyo diğer odalara gecenin sessizliğinde bile. Uykumdan biraz feragat edebilsem sabah kimse kalkmadan yapıcam da..
Ürünü almadan önce en büyük endişem şuydu, benim göğüsler küçücük, şekillerde göğüs kısmı baya büyük gözüküyo, benimki onu doldurmazsa alet nası titreşim verecek, işe yaracak mı vs vs.. ama içi neredeyse dümdüz aletin. tamamen küçük göğüslüler için tasarlanmış. benim gibi endişesi olanlar varsa diye özellikle belirteyim dedim.
Henüz yeni olmasına rağmen ilk intibam olumlu. Gelişmeleri yazarım.
canm bi gelişme varmı.yazarsan sevnirim.sonuçta pahalı bir ürün parayı çöpe atmak zorunda kalmayalım.karar aşamasındayım hangi ilacı hangi kremi alsam da işe yarasa diye.bu kemer hakikaten işe yaradı mı bir de sonradan göğüslerde inme oldu mu.kullandğın kadaryla bilgilendirrsen sevinirim:1hug:
bu kemerin resmi filan varmı bir yerlerde?
bu reklamı bende daha bugn gördüm,benimde göğüslerim küçük,ama en önemlisi sert ve dolgun olsun istiyrm,acaba kılıçbalığı'nın(uzun zamandır uğramıyor sanırım) gögüsleri ne durumda , konuyu açan arkadaş aldı mı,kullanan var mı?
kendi sitesinde fiyatı 107 ytl yazıyor..
Evet uzun zmaandır uğrayamıyordum...Ben artık kullanmayı bıraktım kızlar, istediğim sonucu aldım çünkü.Cm bazında 88'de kaldı ama şu an son derece dolgun ve istediğim ölçüde bu yüzden daha fazla kullanmamın mantığı yok, sadece arada spor yapıyorum o kadar, tabletleride bıraktım...İtiraf etmek gerekirse bu sonucu alacağımı tahmin etmiyordum, çok mutluyum :)
canım çok sevindim..... ne mutlu bu gelişmeye ne kadar zamanda ulastın yasını sormamda bi sakınca varmı
şimdiden tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım benim ben kazık kadar 28 yaşında bir insanım, zayıfım ve omuzlarım çok geniş, mesela daha minyon kısa boylu bir kız benimle aynı cm de iken kızın göğüsleri bomba gibi duruyordu çünkü sporcu olduğum için sırtımda geniş bu yüzden işim çok zordu.Fenomen bilir çok ama çok azimliydim.O kadar memnun kalmıştım ki o ara yedeğini bile aldım...Ben hem bu kemer hem hap takviyesi ile sanıyorum 4,5 ayda istediğim ölçüye kalıcı olarak ulaştım ve artık hem tablet içmeyi hemde kemeri bıraktım.Ciddi manada cm bazında gelişme ve dolgunluk var , göğüslerin yalnız altı değil üst taraflarıda doldu şöyle bir baktığımda artık hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum ve cildimde gerilmiş durumda kısaca artık göğüsümü gere gere dolaşıyorum ve yapışkan silikon sütyenlere veda ettim oh be :)
Bu arada bendeki yedek masaj kemerini takaslıyorum, takas bölümüne bakabilirler almak isteyenler...
yok yaaa 28 yas hiçde büyük değil .....senin adına tekrar çok sevindim bu kemer acıtıyomu.... ve hangi hapları kullandın kusura bakma sorgu memuru gibi hissettim kendimi....
nede olsa 33 e basamak dayadık bizde....yardımve her bilgi ilgilendiriyor bizi.....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Peki bu masaj kemeri en fazla kaç beden göğüs için kullanılıyor acaba? Gerçi ben ölçmedim ama dümdüzmüş sanırım aletin içi. İşe yaramaz diye korkuyorum :/ Ama eğer bedenleri varsa ben de almak istiyorum...