Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Program 8 hafta canim ama cok zor inan baslarken cok yorucu olucak pes diyceksin ama sankin birakma hergün dahada iyiye gidicek bir anda olmuyor sihirli degnek yok ama calisarak oluyor inan ve devam et :)

Aynen dediğin gibi sihirli bir değnek yok gerçi olsa ne güzel olurdu bugünde yapıcam birazdan bugünki programı yılmak yok

Merhaba hanımlar biraz burayı ihmal edicem ama dönüşüm hem kendime hemde sizlere çok faydası olacak.Şimdilik fazla açıklama yapmak istemiyorum zamanı geldiğinde yapıcam.İş görüşmelerim vardı.Ama benim için büyük umut olacak düşüncelerimi davranışlarımı hayatımı tamamen değiştirebileceğim bi eğitime katılıyorum Allahın izniyle.Bu eğitim hem zayıflamayla hemde kendi hayatım üzerindeki kontrolü sağlamakla ilgili.Ama öyle şu sporu yap bu diyeti yap şöyle zayıflanır böyle vs gibi değil.Tamamen zihne beyne bilincimizle alakalı kilo yapan sebeplerin düşüncelerin davranışların sebeplerini bulmak çözmek daha derine inmek bu sebepleri ortadan kaldırmak bu şekilde bi eğitim.Sonuç olarak zayıflama daha doğrusu yaşam koçunuz olarak aranıza dönmüş olucam.Bu kadar çabalarım sonucunda artık şu sporu yaparsam daha hızlı incelirim vs gibi işlerle ilgilenmek yerine ben bu kiloyu kökten beynen ve zihnen nasıl çözerim diye diye Rabbim karşıma tüm sorularımın cevaplarını alabileceğim aynı zamanda benim gibi olan bir çok kişiye fayda sağlayabileceğim bi fırsat çıkardı.Şükürler olsun.

Sporuma gelince hafta sonundan itibaren bugüne ne eliptik bisikletle çalıştım ne başka bişey yaptım.Çünkü moralim bozulmuştu kendimi ölçtüğümde kalça ve basenlerimin hala 105 kilomunda 67 olduğunu görünce büyük bi umutsuzluğa moral çöküntüsüne uğradım.Derken isyan ettim artık kötü olarak değil lanet olsun diye değilde niye niye niye ne var neden böyle bu sorunun kaynağı ne bu durumu sorunu nasıl çözerim diye sorularla uğraşırken bu eğitim karşıma çıktı.Rabbimin cevabı oldu çok çok şükür aynı zamanda bana da umut oldu.Danışanım yaşam koçum bana yardımcı ve destek olacağını sabırlı olmam gerektiğini herşeyin oluşum sürecine ihtiyaç olduğunu sabırla tavsiyelerini yerine getirmem gerektiğini beni istediğim kiloya ulaştıracağını söyledi.Destek almam şarttı yoksa bu sorunu aşamayacaktım çok yıprandım çok zorlandığımı sizlerde biliyorsunuz.Nasıl mücadele ettiğimi tüm olumsuz sonuçlara rağmen mücadele ettiğimide biliyorsunuz.Bu sorunum benim gençkızlık 13-14 yaşlarından itibaren belkide farkında değilim çocukluk çağımda bi şey yaşamışımdır o sebep olmuştur her ne ise o günden bu yana zayıflama takıntısı bu yaşıma kadar beni rahat bırakmadı.10 kilo ver geri al 16 ver geri al spor yap ilaçlar çaylar vssss bedenime çok zarar verdim.Sorunun bedenimde değil zihnimde bilinçaltımda olduğunu ancak farkına vardım.Neyseki geç kalmadım daha.Bundan sonraki yıllarımı bu takıntılarla sorunlarla heba etmek istemiyorum.Bedenimle ve zihnimle barışmak istiyorum.İşte çözümde burda başlıyo zaten.Ben ilk adımımı attım Allahın izniyle.

Öğrendiklerimi sizlerlede paylaşmak istiyorum.Yapacağım ilk iş içten bi temizlik olucak.

Yeni arkadaşa da hoşgeldin diyorum.Sen iste ve sahip ol.Sloganın bu senin istedikten sonra olmayacak hiçbişey yok.Sınırlarıda zorluğuda yaratan bizleriz bunu bilerek hareket et olur mu cnm.Bir şeyi defalarca tekrar edersen o yaptığın şeyi en iyi yapan sen olursun.İlk yapmanla sonraki yaptıkların arasında oldukça fark olucak.Yani ilk haftayı atlatmak önemli diğer günlerde daha iyi yapar hale geliceksin.Anlamışsındır umarım.Fedakarlık yapmadan sonuçlara ulaşılmıyo.Sana kolay gelsin.

Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs youtube videoları var mı oradan izleyip yapsam

Selam kizlar!!! Bugün hic spor yapasim yoktu ama 3 mil leslie yaptiktan sonra canlandim.

Selam bende jilliana devam ama kendimi dün kötü hissettim , spor yapamadım.acil kilo vermem lazım ya bir anda geliyor kilolar bir anda gitmiyor...Normal yemek düzeniyle (yani normalden az yemekten bahsediyorum) insan kilo almıyor ama veremiyor da... spor yapmak lazım en az 1 saat ve az yemek... ama gerçekten çalışanlar için çok zor...hele yoğun tempoda...Hem iş, hem ev işleri , hem eşinle ilgilen zor..bir de bakımlı olmak ve sağlıklı yaşam için spor... o yüzden baştan boğazı tutup kilo almamak lazım... sonra da çok yoğun spor yapmasan da normal yemenle en azından formunu korursun...yoksa zayıflamak için x3 efor sarfetmek gerekiyor ne yazık ki...

brazil butt nasıl indirebilirim youtube da 10 dklık egzersizler buldum normalde DVD 40 dakikaymış galiba doğru mu

Bulamadım hangı sayfada lınkler
Torrentsız ındırılmıyor mu

Hic bir sey gerekmiyor indirmek icin kendi iniyor, bu basligin icinde ama birkac sayfa araman lazim tabii. Bende de hazirda yok benim de ayni sekilde sayfalari taramam lazim. Google a yaz istersen belki o sekilde forumdaki yeri cikar.

Selam kizlar
Muayyen dönem icindeyim bugün kendimi cok yorgun hissediyorum sag ayagimdada bir incinme var gerci dün leslie yaptim spor ayakkabi ile hic bisi hissetmiyorum. Bugün bisi yapmadim leslie hafif geliyor Hip hip absye yarin gecicem bakalim yapabiliyomuyum hosuma giderse ne ala full programa uymaya calisirim bi kendime geleyimde :) Ama yemek düzenim oturdum ve cok mutluyum önemli olan ruh halimizinde iyi olmasi ve stres durumunu yasamamak yoksa basaramayiz ..

Al benden de o kadar canim. Bugün sabah leslie yaptim 3 mil ama aksam baska bir sey yapmaya ne halim kaldi ne sabrim. Bu aralar ilkokula yeni baslayan oglumla ugrasiyorum. Her gün beni sinirlarimin ucuna getiriyor. Bu aksam beyin kanamasi geciriyorum sandim. Insanin sinirleri yipraninca halsiz de hissediyor ister istemez.

ben sürekli plates yapıyorum kendi kendime geçen gün bir spor hocasıyla konuştum vücudunu şaşırtıp squat ağırlıklı çalıp üstüne şekerli yiyecekler yemeği kesersen vücuduna sen bile inanamazsın dedi bende brazil butt videolarına baktım onlardan yapmayı düşünüyorum,tayt giydiğimde güzel bi kalçam olsun çok istiyorum ya

dün akşam sayfalarda brazil butt videolarını buldum indirdim nasip olursa bayramda fırsat buldukça yapıcam paylaşanlara teşekkür ederim,çok umutluyum

Hafta sonu tembelleri nasilsiniz? Ben bugün kizimla 2 saat yürüdüm, ögleden sonra da yarim saat pilates yaptim. Bugünlük yeter sanirim. Daha camasir katlayip etrafi toplamam lazim biraz enerjim kalsin.

Yine formundasin deryacim bende ebru salidan pilates yaptim simdi yemek yedik 2 saat sonra leslie yapicagim _

Yine formundasin deryacim bende ebru salidan pilates yaptim simdi yemek yedik 2 saat sonra leslie yapicagim _

Ben de hep hevesleniyorum aksam cocuklar yatinca leslie yapicam diye ama halim kalmiyo bu aralar. Insan günlük yedigini hazmeder hic olmazsa.

Selam kizlar, ben bugün 1 saat cocuklarla yürüdüm, 1 saat bahcede calistim kisa bir de karin videosu yaptim. Aksam pilates planliyordum ama isler de beklemez deyip mutfak dolaplarini temizledim.

Of OF bugün cok yorucu gecti niyetim yine cift video yapmakti leslie+ebru salli pilates ama olmadi maalesef yarina kaldi yarin sabah hareketli gececek..
Arife günü hem ise gittim yarim gün hemde evde temizlik vs is yaptim gercekten bugün bir garip gecti :/

Deryacim hip hop abs de ab sculpt diye bir video var hem kardiyo hemde karin calismasi iceriyor 24 dakika cok güzele benziyor .Henüz denemedim yarin deniycegim bi bakmani tavsiye ederim

Son düzenleme:

valla thalixcim you tube da olan hip hop videolarindan bir liste yaptim ama daha bakmak da uygulamak da kismet olmadi. Bu hafta biraz yogunum haftaya bakacagim insallah. Ben de bir temizlik bir kisa videolar yapiyorum ama bugün cok yürümek zorunda kaldim artik bacaklarimi nereye uzatacagimi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…