Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Simdi meraklanip baktip sculpt videolarina. Fena görünmüyor, zaten ben schaun t nin tüm calismalarini begeniyorum ama insanity gibi ekstrem calismalar bana agir geliyor. Bu hip hop, rock your body serileri fena degil. Dayanilir siddette.

Simdi meraklanip baktip sculpt videolarina. Fena görünmüyor, zaten ben schaun t nin tüm calismalarini begeniyorum ama insanity gibi ekstrem calismalar bana agir geliyor. Bu hip hop, rock your body serileri fena degil. Dayanilir siddette.

insanty gibi zorlayici degil güzel hatta ben bi tanesini leslieye bile benzettim ama leslieye alistigimdan baska denemek istemedim kardiyo olarak. Ab sculpt baya güzel.. bakalim yarin ilk isin onu yapmak olcak
Birde 64 kg olmustum diyordum ya 4 kg gitmis bile 1 haftada galiba vucudumda ödem vardi?? bu kadar hizli kilo vermem mümkün degil :)) ama iyi gidiyor en azindan cünkü bu hafta 4 kez leslie ve 1 kez pilates yapabildim iyi sonuc almisim

Arada vücut sasirtmasi olarak yapilabilir. 4 kg fark gercekten fazla adet dönemin miydi? Ben de de adet öncesi 1-2 kg farkediyor.

Arada vücut sasirtmasi olarak yapilabilir. 4 kg fark gercekten fazla adet dönemin miydi? Ben de de adet öncesi 1-2 kg farkediyor.

Adet dönemimde bu haftaydi bilemiyorum bende sasirdim ama yemek düzenim yoktu onu düzenleyince gercekten fark oldu haftada 2 kez saf protein kalan günlerdede sebze yemekleri yiyorum aksamlari , normale döndüm bu sayede, 2 haftaya eger spor düzenimide bozmadan ins devam edersem eski halime kavusurum .Bu sefer aklim basima geldi gercekten kilo sorunu yasamak istemiyorum bunca zamanki cabalar bo$a gitmemeli

Kizlar hepinize saglikli ve huzurlu bir Bayram dilerim. Bayramda stres yapmayin, enerji toplayin bayram sonrasi görüsürüz. Sevgiyle kalin.

herkese iyi bayramlar,brazil butt çalışmalarına başladım bum bum ve secret weapon arka arkaya yaptım bacaklarım feci tutuldu nabzımı çok yükseltti nefes nefese kaldım ama devam edicem

herkese iyi bayramlar,brazil butt çalışmalarına başladım bum bum ve secret weapon arka arkaya yaptım bacaklarım feci tutuldu nabzımı çok yükseltti nefes nefese kaldım ama devam edicem

Ne yaptin sen canim ya? Secret weapon zaten basli basina bir iskence, bir de üstüne bum bum. Off of. Valla bravo. Istersen onlari ya tek tek yap ya da hafif cardiolarla beraber yap.

Ne yaptin sen canim ya? Secret weapon zaten basli basina bir iskence, bir de üstüne bum bum. Off of. Valla bravo. Istersen onlari ya tek tek yap ya da hafif cardiolarla beraber yap.

ahahahahhahaha napiyim çok kafama taktım neyse tek tek yapıyım bundan sonra bu arada fitnessblender diye bişey buldum youtubedan çok güzel videolar vardı onlardanda yükledim

ahahahahhahaha napiyim çok kafama taktım neyse tek tek yapıyım bundan sonra bu arada fitnessblender diye bişey buldum youtubedan çok güzel videolar vardı onlardanda yükledim

Evet canim fitness blender da cok iyi eskiden yapiyordum kisa kardiolardan ama o kadar cok secenek var ki sira gelmiyor.

Bacak inceltme için ne önerirsiniz ?

Bacaklarım feci kalın diğer bolgelerım iyi sayılır

selamlarrrrr yeniden
leslieden 4 millik bir video bitirdim süper durumdayim
Hight tight icin enerji topluyorum

kendime söyle bir sistem kurdum haftada 3 gün high tight videosun (ama birer gün ara ile) kalan diger günler leslie
birde ic bacak calismasi casseyden ( cok iyi videolari var)
5 hafta disimi sIkIp duruma göre bakicagim 15 kez hight tight yapmis oluyorum 5 hafta sonunda illaki sonc alirim kalcam 99 olmus cok kötü de degil yani :)

param olsa lazer lipoliz yaptırır kurtulurum yanlarımdan bi sürü egzersiz yaptım umarım zamanla işe yarar

param olsa lazer lipoliz yaptırır kurtulurum yanlarımdan bi sürü egzersiz yaptım umarım zamanla işe yarar

lazer lipolozde yaptirsan yine spor yapmak zorunda kaliyorsun.. Sabret 1 ayda cok farkedicektir

bugün 4 mil yapiyorummm gercekten cok iyi geliyorr

Brazili bitirip p90x yapan bir arkadasimiz vardi acaba nerelerde
Programi tamamlayabildimi bu yazimi okursa cevap yazarsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…