- 11 Nisan 2013
- 1.658
- 2.364
Sevgili asbelove leslie tüm vücudu calistiriyor ama benim bacaklarim ince sadece ic bacak problemim var o yüzden o konuya pek yönelmedim. Sevgili lion bu konuda daha bilgili, mesajini görürse mutlaka önerilerde bulunur. Pilates icin iyi diyordu bacak inceltmede. Önce inceltip sonra kas calismalarina agirlik versen bence de daha iyi olur. Herhalde genel cardio calismalarinin faydasi olacaktir.
Benim derdim karin ve ic bacak oldugu icin hep oralara yöneliyorum.
Herkese merhaba nihayet döndüm.Geçmiş bayramınız kutlu olsun.Geçen hafta bayramı ailelerimizle geçirmek için memlekete gittik.Annem kayınvalidem ve tüm akrabalarımız orda.Bayram çok güzel geçti akraba ziyaretleri gezmeler derken bide her gittiğimiz yerde muhakkak bol ikramlarla birlikte yine şişmiş bi vaziyette evime geldim.Bide üstüne orda çoluk çocuk hasta olduk.Hastayım hiç spor yapacak halimde yok.Bugün bütün işlerimi toparlayıp yarında iş başı yapıyorum Allahın izniyle.
Bacak inceltmek isteyen arkadaşlar için Derya'cım sağolsun benden bahsetmiş bi kaç video ekliyorum yeni gördüm bende henüz başlama fırsatım olmadı ama izlediğim kadarıyla etkili görünüyo.
Tracey Mallett - Pilates Super Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Süper bi vücut için hızlı ve şekillendirici
Addominali e gambe con pilates Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için
Mandi Ingber - YOGALOSOPHY (34min) Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
10 Minute Solution - Slim Sculpt Pilates With Band Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için bantla yapılan hareketler
Bu videoları hem izleyebilir hemde rahatlıkla indirebilirsiniz.Sol köşedeki 240p/360p/480p yazan yerdeki rakamlara tıklarsanız video iner.
canım karın için hangi videoyu yapıyorsun.benimde göbüşüm çok fena sarkık.toparlamam lazım...
Herkese merhaba nihayet döndüm.Geçmiş bayramınız kutlu olsun.Geçen hafta bayramı ailelerimizle geçirmek için memlekete gittik.Annem kayınvalidem ve tüm akrabalarımız orda.Bayram çok güzel geçti akraba ziyaretleri gezmeler derken bide her gittiğimiz yerde muhakkak bol ikramlarla birlikte yine şişmiş bi vaziyette evime geldim.Bide üstüne orda çoluk çocuk hasta olduk.Hastayım hiç spor yapacak halimde yok.Bugün bütün işlerimi toparlayıp yarında iş başı yapıyorum Allahın izniyle.
Bacak inceltmek isteyen arkadaşlar için Derya'cım sağolsun benden bahsetmiş bi kaç video ekliyorum yeni gördüm bende henüz başlama fırsatım olmadı ama izlediğim kadarıyla etkili görünüyo.
Tracey Mallett - Pilates Super Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Süper bi vücut için hızlı ve şekillendirici
Addominali e gambe con pilates Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için
Mandi Ingber - YOGALOSOPHY (34min) Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
10 Minute Solution - Slim Sculpt Pilates With Band Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için bantla yapılan hareketler
Bu videoları hem izleyebilir hemde rahatlıkla indirebilirsiniz.Sol köşedeki 240p/360p/480p yazan yerdeki rakamlara tıklarsanız video iner.
Kizlar ben bu 2 saat kuralina kesinlikle uyamiyorum. Sabah 6.30-7.00 gibi kahvalti edince 8 de spora basliyorum cünkü o 2 saati bekleyecek zamanim yok arada. Ya da aksam yemeginden 1 saat filan sonra basliyorum.
Kizlar ben bu 2 saat kuralina kesinlikle uyamiyorum. Sabah 6.30-7.00 gibi kahvalti edince 8 de spora basliyorum cünkü o 2 saati bekleyecek zamanim yok arada. Ya da aksam yemeginden 1 saat filan sonra basliyorum.
Canım 2 saat kuralı ne anlayamadım?
Bende bayramda tozuttum.. paylaşımlarınız bekliyorum...sevgiler
Dünün hesabini bitireyim de bugüne geceyim kizlar. Dün o kadar kardionun üstüne bi de aksam kizimla bir saat yürüdüm. Bu sabah da 2 saate yakin yürüdüm. Ölüyorum bitiyorum yorgunluktan ama dünden bugüne yarin kg farketmis tartida. Bu kardio gercekten iyi geliyo, vücuttaki sislikler de gidiyo. Bu arada tisört bedenim de yavas yavas 40tan 38e inmeye basladi. Bu hafta 40 aldigim bütün herseyi degistirmek zorunda kaldim.
Merhaba canlarim kusura bakmayın foruma ugrayamadım çalışiyorum.tamda zayıflama merkezindeyim çok şey öğreniyorum.aslında herşey psikolojik kökten çözüm bilinç altındaki tüm inançlari değiştiren sistem.bende faydalanıyorum kaç gündür tatlı isteğimde azaldı kendi yanlışlarımı öğreniyorum.sayfamda sizlere daha faydalı olmak istiyorum hatta sonuç resimlerimi paylaşacam.