Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Şimdi bana gelince gündüz Ebru'nun platesi akşamlarıda 40 dk bazen 50 60 dk ya çıkabiliyo çalışıyorum.Kulağımda mp3 hayalimde yeni giyeceğim kıyafetlerin tasarımları kombinlerim yeni imajımı düşünerek nasıl zamanın geçtiğini anlamıyorum bile.Bi eksiğim benimde abur cubur atıştırmalarım.Yemek düşkünü değilim hatta damak zevki bile aramam karnımı doyurayımda nasıl olursa olsun.En büyük keyfim neskafe yanında çikolata bisküvi gibi atıştıracak yiyecekler.Uzun zamandır okumakla araştırmakla meşgulüm.Şimdi bu öğrendiğim bilgileri kendimde uygulamaya çalışıyorum.Kolay değil bilinçaltı neye inanırsanız ona göre hareket ediyo.Yaşadığımız kısır döngüler ise bilinaçaltımızdaki kayıtlardan inançlardan kaynaklanıyo.

İstediğim hayalini kurduğum vücudunu beğendiğim modelin resmini zihnimde canlandırıyorum.Zihin bilinçaltı gerçekle hayali ayırt edemediği için o resme ulaşmak adına seni yönlendiriyo bunun içinde önce kendimide inandırdım.

Telkinlerinde çok önemi var kendime bu telkinleri ısrarla tekrarlıyorum.Kelimelerin sihirli gücü olduğundan telkinlerden faydalanıyorum.Kendime söylediklerim; başarabilirim,ben güçlüyüm,disiplinliyim,ben kararlıyım,midemin büyüklüğü yumruğum kadar yumruğum kadar yemek yiyorum.Spor yapmayı çok seviyorum spor yaptığımda kendimi mutlu neşeli canlı enerjik hissediyorum gibi cümleler kuruyorum.
Sonra istediğim vücuda kavuştuğumda neler olacağını düşünüyorum.Mesela kendimi daha seksi çekici hissedeceğimi,etrafımdaki iltifatları beğenildiğimi ilgi gördüğümü,mağazalara gittiğimde her giydiğim kıyafetlerin üzerime nasıl yakıştığını hayalimde canlandırıyorum.Canlandırdıkça heyecanlanıyorum gerçekmiş gibi mutlu oluyorum.Bu şekilde motivasyonumuda artırmış oluyorum.Olumsuz düşüncelerden uzak durun.İmkansız diye hiçbişey yok buna inandırın kendinizi ben çözümün zihinde bilincimizde olduğunu tüm yaşadığım uğraşların kısır döngüyü aslında kendi kendime yaptığımı anladım.Düşüncelerimi değiştirince otomatik olarak herşey düzelmeye başladı.

Günaydın kızlar iki gündür giremedim okunacak sayfalar birikmiş.Çocuklar en sonunda bilgisayarı hallettiler tamire gitti yapıldı nihayet.

Nosee evet geldim cnm yorumun için teşekkür ederim cnm.

Fburcu hoşgeldin cnm plates için senin fotodan ilham aldım biliyor musun:KK9::KK9: uzun zamandır kendimi zorluyodum plates yapmak için.
Video süper bu aralar kendime değişik hem eğlenceli hemde kardiyo ağırlıklı video bakıyodum iyi oldu.Bide ona el atayım.Arada bisiklet yerine ondan yaparım.

Derya'cım çok çok sıkısın sana farklı gelmeyebilir her gün vücudunu göre göre ama ilk resimlere göre çok iyisin abartı gelecek bi fazlalığın bile yok.Kalçan dikleşmiş bacakların da sıkı vede incelmiş eee daha ne olsun.Karnında bile diğer resimlerle kıyasladığımda bedenen küçüldüğünü fark etmemek mümkün değil.Moralini bozma bize göre daha doğrusu bana göre çok daha iyisin.Senin ince olan bacağının arkasında benim boğum gibi duran yağım var biraz azalattım o kadar çabaya,yanlardan çıkan basenlerim var,iç bacaklarım var yani bide beni düşün.Bence fburcu'nun dediği gibi platesle dümdüz olur.Kendim zorlanıyorum normal fitnese benzemiyo bu karın hareketleri.Dün Ebru'nun karın hareketlerini yaptım ama bugün bütün karın kaslarım acıyo hareket edemiyorum doğru dürüst yan kaslarım belim bile fark ediyo çalıştığı.

Valla lioncum en büyük fayda bum buma oldu sayende. Inanilmaz derecede yuvarlaklasti, sertlesti ve evet havalandi. Orayi hedeflemeden calismis olmama ragmen brazilin icindeki hareketler cok iyi geldi. Selülitlerim de neredeyse yokoldu, popomda ve arka bacaklarimda hic kalmadi da ic bacaklar biraz problem. Ama karin ve ic bacaklar zaten illet yerler. Benim karnim da cok kaslandi aslinda ama midemdeki sislik yagdan mi bilemiyorum. Aldigim ilaclar da etki ediyor olabilir. Birkac cesit ilac aliyorum mecburen. Asiri bir gaz siskinligim oluyor her gün. Onun caresini bulursam belki biraz daha fark görürüm. Yoksa göbek deligimin alt kismi dümdüz oldu.

Evet Aynen bum bum'lar güzelleşiyor brazille kesinlikle.Bende jillian'a devam, 4. gün bitti...kilo hemen alınıyor ama gitmesi o kadar zor ki... adaletsiz dünya.. her gün o kadar spor yapıcan yediğine içtiğine dikkat edicen, Thalix'in dediği çok doğru ufak bir alışkanlık bile kilo vermemizi engelleyebilir veya ileri atabilir , mesela çaya kahveye şeker atma , veya meyvayı fazla yeme gibi...

Son düzenleme:
Selam kizlar. Bugünüm cok hareketli gecti. Sabah 3 mil leslie, sonra disarda islerim vardi 2 saat yürümek zorunda kaldim, aksam da 40 dk pilates yaptim. Bu aralar tutturdugum pilates düzenini korursam cok sevinecegim.

Günaydin kizlar mutlu haftasonlari dilerimm
Hip hop abs yi indirdim bu öglen deniycegim eger istedigim gibi cikmazsa leslieden bir program düzenliycem Hip hop abs güzel görünüyor programida var üstelik 30 günlük .Kilo vermede ise yarar diye düsünüyorum baslamadan önce resim cekicegim bu sefer öncesi sonrasi olucak :)) bugün degilde su 9 günlük tatilde cift video olarak ilerlicem pilates videolarida ekliycem :KK70: yogun gecicek simdiden belli Bahanelere yer yok

Deryaccim pilates sende farkli etkiler yaraticak bence :)

Son düzenleme:
Günaydin kizlar mutlu haftasonlari dilerimm
Hip hop abs yi indirdim bu öglen deniycegim eger istedigim gibi cikmazsa leslieden bir program düzenliycem Hip hop abs güzel görünüyor programida var üstelik 30 günlük .Kilo vermede ise yarar diye düsünüyorum baslamadan önce resim cekicegim bu sefer öncesi sonrasi olucak :)) bugün degilde su 9 günlük tatilde cift video olarak ilerlicem pilates videolarida ekliycem :KK70: yogun gecicek simdiden belli Bahanelere yer yok

Deryaccim pilates sende farkli etkiler yaraticak bence :)

Sagolun kizlar moraliniz icin cok tesekkür ederim. Bu aralar pilatese mecburen agirlik verecegim galiba cünkü saka gibi gelecek ama bogazimdaki hassasiyet gecmiyor bir türlü.

Yarim saat karin pilates, 10 dk tiffany roth alt karin videosu. Kasiklarim agriyoooor.

Günaydin kizlar. Herkese iyi pazarlar!!! Inanilmaz ama gercek!!! Karnim 1 haftada 2 cm incelmis!!! Nihayet hep hayalini kurdugum 80cm e ulastim! Kardio da yaptim ama bu hafta her gün pilates yaptim yarim saat bu basariyi ona bagliyorum ancak. Pilatese son hizla devam.... Yeni hedef bir 10 cm daha...

Günaydin kizlar. Herkese iyi pazarlar!!! Inanilmaz ama gercek!!! Karnim 1 haftada 2 cm incelmis!!! Nihayet hep hayalini kurdugum 80cm e ulastim! Kardio da yaptim ama bu hafta her gün pilates yaptim yarim saat bu basariyi ona bagliyorum ancak. Pilatese son hizla devam.... Yeni hedef bir 10 cm daha...

Tebrik ederim deryacimmm ne güzel bir haber cok sevindim pilates fark yaraticak kesinliklikle :)
Dün baslangic yapamadim galiba tembel bir moddayim bu yüzden leslie ile baslamaya karar verdim bana önerdigin videoyu yapacagim

45 dk leslie yaptim kizlar dahada yapardim ama ayakkabimda bi sorun cikti biraktim bende
Hic yorgun degilim acaba 1 2 saat sonrada ebru sallidan pilates mi yapsam uzun zamndir yapmiyordum :)

45 dk leslie yaptim kizlar dahada yapardim ama ayakkabimda bi sorun cikti biraktim bende
Hic yorgun degilim acaba 1 2 saat sonrada ebru sallidan pilates mi yapsam uzun zamndir yapmiyordum :)

thalix cim 5 day slim down mi yaptin? Hafif geldiyse söyle yapabilirsin, isinma bölümünü ve ilk mili atla cünkü onlar oldukca yavas kollar icin olan milden baslayip sonuna kadar yap. Böylece kol, bacak ve karin calismis olursun, sondaki hizli mil de sana daha uygun gelir.

thalix cim 5 day slim down mi yaptin? Hafif geldiyse söyle yapabilirsin, isinma bölümünü ve ilk mili atla cünkü onlar oldukca yavas kollar icin olan milden baslayip sonuna kadar yap. Böylece kol, bacak ve karin calismis olursun, sondaki hizli mil de sana daha uygun gelir.

Yarin isten gelince yine yapicam deryacim cok güzelde videolar buldum zumba, oryantal filan ama denemek lazim hepsini birer kezde olsa neyse simdilik leslieden devam :)

Yarin isten gelince yine yapicam deryacim cok güzelde videolar buldum zumba, oryantal filan ama denemek lazim hepsini birer kezde olsa neyse simdilik leslieden devam :)

Ben de sana tarif ettigim sekilde yapicam leslie yi yoksa 75 dk cok uzun geliyo. Ben de sabah tummy tuck yaptim, sonra cocuklarla yarim saat yürüdük. Aksam vaktim kalirsa biraz da pilates yapicam. Devamlilik cok önemli bir iki gün ara da verse insan fazla salmadan hemen devam etmek lazim. Böylece kisa calismalar da yeterli olabiliyor.

Günaydin uykucu tembeller, ben iki gün ara veriyorum Carsamba günü görüsürüz.

Günaydın kızlar bende jillian 1 level 7'yi yaptım. 1 level bile zorluyor beni hala her tarafım ağrıyor.yaparken fazla kendimi zorluyorum galiba ondan oluyor.2. level'le geçersem iyi olacak insan sıkılıyor her gün aynı aynı..kızlar basenlerim de çok kalın ya moralim bozuluyor.. popsugarfit'te ve befit'te bazı videolar var yapmak istiyorum..

Merhaba spor sever arkadaşlar bende brazil butt lift yapıyorum yarın 1. haftamı dolduracağım,vücut yapımdan dolayı slim&shape yapıyorum daha bir fayda yok gibi ama önümde kocaman bir 7 hafta daha var umarım vazgeçmem ilk 1 hafta eğlenceli geçti programa da uyuyorum hangi gün hangi egzersiz olursa yapıyorum. Üstüne bir de diyet yapıyorum aslında kilolu da değilim aksine zayıfım ama basenlerim var ve bundan çok şikayetçiyim. İnşallah bu program sayesinde ondan da kurtulacağım bu sefer çok kararlıyım basenlere savaş açtım, acımak yok basenlere ölüümmm :KK9::KK52::KK47:

Dün yapamadım sporumu suçluyum..:KK43:( neyse kaslar dinlenirken uzuyordu sanki öyle diyelim bu 1 günlük araya..

Son düzenleme:
Merhaba spor sever arkadaşlar bende brazil butt lift yapıyorum yarın 1. haftamı dolduracağım,vücut yapımdan dolayı slim&shape yapıyorum daha bir fayda yok gibi ama önümde kocaman bir 7 hafta daha var umarım vazgeçmem ilk 1 hafta eğlenceli geçti programa da uyuyorum hangi gün hangi egzersiz olursa yapıyorum. Üstüne bir de diyet yapıyorum aslında kilolu da değilim aksine zayıfım ama basenlerim var ve bundan çok şikayetçiyim. İnşallah bu program sayesinde ondan da kurtulacağım bu sefer çok kararlıyım basenlere savaş açtım, acımak yok basenlere ölüümmm :KK9::KK52::KK47:

Sakin vazgecme programi birakmazda devam edersen herfi harfine 5. hafta ilk sonuclarini alacaksin emin ol :) Yorumlarini bekleriz

Brazil yapmiyorum mayista tamamlamistim daha önce... ama bende leslie yapiyorum malesef biraz kilo aldimda (ama kalcam nasi kaslandiysa yukarda valla hic düsmedi :KK52:) 3 mill weight loss videosunu buldum eskiden yapardim dün hic zorlanmadan yaptim bugunde yapicam bakalim

Sakin vazgecme programi birakmazda devam edersen herfi harfine 5. hafta ilk sonuclarini alacaksin emin ol :) Yorumlarini bekleriz

Brazil yapmiyorum mayista tamamlamistim daha önce... ama bende leslie yapiyorum malesef biraz kilo aldimda (ama kalcam nasi kaslandiysa yukarda valla hic düsmedi :KK52:) 3 mill weight loss videosunu buldum eskiden yapardim dün hic zorlanmadan yaptim bugunde yapicam bakalim

Ay inşallah bırakmam canım ya ilk hafta bugün bitti 4 hafta kaldı geriye hadi hayırlısı :KK70: ay sende verirsin inşallah canım bunu bırakmadan devam etmek lazım yap tabi böyle böyle motive etsek birbirimizi çok iyi olur:KK9:

Ay inşallah bırakmam canım ya ilk hafta bugün bitti 4 hafta kaldı geriye hadi hayırlısı :KK70: ay sende verirsin inşallah canım bunu bırakmadan devam etmek lazım yap tabi böyle böyle motive etsek birbirimizi çok iyi olur:KK9:

Program 8 hafta canim ama cok zor inan baslarken cok yorucu olucak pes diyceksin ama sankin birakma hergün dahada iyiye gidicek bir anda olmuyor sihirli degnek yok ama calisarak oluyor inan ve devam et :)

X