Günaydın kızlar iki gündür giremedim okunacak sayfalar birikmiş.Çocuklar en sonunda bilgisayarı hallettiler tamire gitti yapıldı nihayet.
Nosee evet geldim cnm yorumun için teşekkür ederim cnm.
Fburcu hoşgeldin cnm plates için senin fotodan ilham aldım biliyor musunuzun zamandır kendimi zorluyodum plates yapmak için.
Video süper bu aralar kendime değişik hem eğlenceli hemde kardiyo ağırlıklı video bakıyodum iyi oldu.Bide ona el atayım.Arada bisiklet yerine ondan yaparım.
Derya'cım çok çok sıkısın sana farklı gelmeyebilir her gün vücudunu göre göre ama ilk resimlere göre çok iyisin abartı gelecek bi fazlalığın bile yok.Kalçan dikleşmiş bacakların da sıkı vede incelmiş eee daha ne olsun.Karnında bile diğer resimlerle kıyasladığımda bedenen küçüldüğünü fark etmemek mümkün değil.Moralini bozma bize göre daha doğrusu bana göre çok daha iyisin.Senin ince olan bacağının arkasında benim boğum gibi duran yağım var biraz azalattım o kadar çabaya,yanlardan çıkan basenlerim var,iç bacaklarım var yani bide beni düşün.Bence fburcu'nun dediği gibi platesle dümdüz olur.Kendim zorlanıyorum normal fitnese benzemiyo bu karın hareketleri.Dün Ebru'nun karın hareketlerini yaptım ama bugün bütün karın kaslarım acıyo hareket edemiyorum doğru dürüst yan kaslarım belim bile fark ediyo çalıştığı.
Günaydin kizlar mutlu haftasonlari dilerimm
Hip hop abs yi indirdim bu öglen deniycegim eger istedigim gibi cikmazsa leslieden bir program düzenliycem Hip hop abs güzel görünüyor programida var üstelik 30 günlük .Kilo vermede ise yarar diye düsünüyorum baslamadan önce resim cekicegim bu sefer öncesi sonrasi olucak :)) bugün degilde su 9 günlük tatilde cift video olarak ilerlicem pilates videolarida ekliycemyogun gecicek simdiden belli Bahanelere yer yok
Deryaccim pilates sende farkli etkiler yaraticak bence :)
Günaydin kizlar. Herkese iyi pazarlar!!! Inanilmaz ama gercek!!! Karnim 1 haftada 2 cm incelmis!!! Nihayet hep hayalini kurdugum 80cm e ulastim! Kardio da yaptim ama bu hafta her gün pilates yaptim yarim saat bu basariyi ona bagliyorum ancak. Pilatese son hizla devam.... Yeni hedef bir 10 cm daha...
45 dk leslie yaptim kizlar dahada yapardim ama ayakkabimda bi sorun cikti biraktim bende
Hic yorgun degilim acaba 1 2 saat sonrada ebru sallidan pilates mi yapsam uzun zamndir yapmiyordum :)
thalix cim 5 day slim down mi yaptin? Hafif geldiyse söyle yapabilirsin, isinma bölümünü ve ilk mili atla cünkü onlar oldukca yavas kollar icin olan milden baslayip sonuna kadar yap. Böylece kol, bacak ve karin calismis olursun, sondaki hizli mil de sana daha uygun gelir.
Yarin isten gelince yine yapicam deryacim cok güzelde videolar buldum zumba, oryantal filan ama denemek lazim hepsini birer kezde olsa neyse simdilik leslieden devam :)
Merhaba spor sever arkadaşlar bende brazil butt lift yapıyorum yarın 1. haftamı dolduracağım,vücut yapımdan dolayı slim&shape yapıyorum daha bir fayda yok gibi ama önümde kocaman bir 7 hafta daha var umarım vazgeçmem ilk 1 hafta eğlenceli geçti programa da uyuyorum hangi gün hangi egzersiz olursa yapıyorum. Üstüne bir de diyet yapıyorum aslında kilolu da değilim aksine zayıfım ama basenlerim var ve bundan çok şikayetçiyim. İnşallah bu program sayesinde ondan da kurtulacağım bu sefer çok kararlıyım basenlere savaş açtım, acımak yok basenlere ölüümmm
Sakin vazgecme programi birakmazda devam edersen herfi harfine 5. hafta ilk sonuclarini alacaksin emin ol :) Yorumlarini bekleriz
Brazil yapmiyorum mayista tamamlamistim daha önce... ama bende leslie yapiyorum malesef biraz kilo aldimda (ama kalcam nasi kaslandiysa yukarda valla hic düsmedi) 3 mill weight loss videosunu buldum eskiden yapardim dün hic zorlanmadan yaptim bugunde yapicam bakalim
Ay inşallah bırakmam canım ya ilk hafta bugün bitti 4 hafta kaldı geriye hadi hayırlısıay sende verirsin inşallah canım bunu bırakmadan devam etmek lazım yap tabi böyle böyle motive etsek birbirimizi çok iyi olur