benimde tam tersi canım evde yapmak üşendiriyo evde savsaklıyorum ama oraya gidince hoca ne dediyse şak şak yaptım kaç set kaç sayı kaç dk dediyse bana disiplinli yapıcakmışım gibi geldi senin bebeler kurtarmış artık maşallah benimkiler küçük olduğu için onlarsız ilk kez bişey yapıyorum ve buna nefes aldığımı hissettirdi çünkü 24 saatim onlarla geçiyo bana da değişiklik oldu bahane oldu anlayacağın... haziran sonuna kadar 3-4 kilo verirmiyim kızlar dün 16.30 dan sonra da hiç bişey yememiştim şimdi de saat 16.30 demin ayran içtim tamam daha akşam yemek yemem. dün spordan geldiğimde sadece aşırı susadığımı farkettim öyle bi ter döktüm ki ama acıkırım da sanmıştım aksine hiç bişey yemek istemedi canım inşallah istemesin saat 18:00 den sonra yemek yok ben onu 16:30 dan sonraya çektim
seni çocuk konusunda çok iyi anlıyorum ilksencim.benimkilerde küçük biri 2 diğeri 4 yaşında onlar öğlen uykusundayken sporumu yapıyorum.yoksa sürekli ayağımın altınnda dolanıyorlar.özellikle o tekmelerde hareketlerinde allah göstermesin duvara yapışacaklar:))