- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi meraklanip baktip sculpt videolarina. Fena görünmüyor, zaten ben schaun t nin tüm calismalarini begeniyorum ama insanity gibi ekstrem calismalar bana agir geliyor. Bu hip hop, rock your body serileri fena degil. Dayanilir siddette.
insanty gibi zorlayici degil güzel hatta ben bi tanesini leslieye bile benzettim ama leslieye alistigimdan baska denemek istemedim kardiyo olarak. Ab sculpt baya güzel.. bakalim yarin ilk isin onu yapmak olcak
Birde 64 kg olmustum diyordum ya 4 kg gitmis bile 1 haftada galiba vucudumda ödem vardi?? bu kadar hizli kilo vermem mümkün degil :)) ama iyi gidiyor en azindan cünkü bu hafta 4 kez leslie ve 1 kez pilates yapabildim iyi sonuc almisim
Arada vücut sasirtmasi olarak yapilabilir. 4 kg fark gercekten fazla adet dönemin miydi? Ben de de adet öncesi 1-2 kg farkediyor.
herkese iyi bayramlar,brazil butt çalışmalarına başladım bum bum ve secret weapon arka arkaya yaptım bacaklarım feci tutuldu nabzımı çok yükseltti nefes nefese kaldım ama devam edicem
Ne yaptin sen canim ya? Secret weapon zaten basli basina bir iskence, bir de üstüne bum bum. Off of. Valla bravo. Istersen onlari ya tek tek yap ya da hafif cardiolarla beraber yap.
ahahahahhahaha napiyim çok kafama taktım neyse tek tek yapıyım bundan sonra bu arada fitnessblender diye bişey buldum youtubedan çok güzel videolar vardı onlardanda yükledim
Bacak inceltme için ne önerirsiniz ?
Bacaklarım feci kalın diğer bolgelerım iyi sayılır
param olsa lazer lipoliz yaptırır kurtulurum yanlarımdan bi sürü egzersiz yaptım umarım zamanla işe yarar
lazer lipolozde yaptirsan yine spor yapmak zorunda kaliyorsun.. Sabret 1 ayda cok farkedicektir
bugün 4 mil yapiyorummm gercekten cok iyi geliyorr
lazer lipoliz yapsam yine o bölgeden kilo alır mıyım sence
Doktorlar kilo almazsiniz diyemiyorlar ama yari yariyada alinabilcegini söylüyorlar ... Acikcasi garantili bir yol degil