Çok afedersiniz rahatsız ettim :/ gerçekten öyle harika gözüküyor sanırım birazda yapınızdan dolayı size çok yakışmış bu çalışmalar12 hafta çok iyi bi süreç beni çok hırslandırdınız yorumlarınızda sizde bi harikasınız eminim gerçekten istediğinizde kolay bi şekilde eskisi gibi olucaksınız fotoğrataki zamanlarınızı gördükten sonra
Selam kizlar herkese iyi pazarlar. Lioncum ise girdi baslik bos kaldi. Ben spora tam gaz devam ediyorum. Sevgili emelimin tavsiyesine uyarak agirlikli olarak kardio ve yan karin hareketleri ve tabii ki yogami yapiyorum. Kilom hala 57-58 arasi gidip gelse de kiyafetlerim bollasti ve cm de de farketti.
Selam kizlar herkese iyi pazarlar. Lioncum ise girdi baslik bos kaldi. Ben spora tam gaz devam ediyorum. Sevgili emelimin tavsiyesine uyarak agirlikli olarak kardio ve yan karin hareketleri ve tabii ki yogami yapiyorum. Kilom hala 57-58 arasi gidip gelse de kiyafetlerim bollasti ve cm de de farketti.
Günaydınnosee
Selam günaydın sana da derya abla, bugün cumartesi değil mi?
Evet evet lioncuğumuz geri dönsün, o olmadan olmuyor...
Ya bende Emelimin çalışmalarına başlamıştım hatta bayağı her tarafım ağrımıştı. sonra devam edemedim ama bayağı etkili gibiydi...yeniden başlamak istiyorum.
bende çok sevinçliyim çünkü bizim burada sadece spor yapılan çok güzel bir parkur buldum yeşillik falan...bu hafta hergün gittim neredeyse günde 5 km yürüyorum...ya ama çok yoruluyorum. (tempolu yürüyorum).. günde 10.000 adım diyorlar bu da 10 km eder...bu kadar nasıl yürünür ki....şimdilik böyle devam edeceğim. kilom da çok bir fark yok ama bu sefer sabırlı olacağım...azmin sonu selamet...
Günaydıncanlarım benim özledim sizleri geri döndüm işe gitmiyorum.Sabır sabır diyorum artık inşallah sonunda bu sabrımın mükafatı da büyük olur.1 hafta çalıştım normalde bi bayan çıkacaktı onun yerine ben girecektim.1 hafta işe alışma kavrama düzen neyse onu gördüm ama noldu o bayan çıkmadı.Diğer iş arkadaşları patrona baskı yapmışlar çıkmasın diye.Ben çıktım tabi.Neyse hayırlısı olsun yinede.Bi kapı kapanır başka bi kapı açılır elbet ben yine olumlu düşünmeye çalışıyorum.Şansım bi dönsün Allahım bi yürü ya kulum desin inşallah tüm kalbimle dua ediyorum.Herkese mahcup oluyorum çok üzülüyorum ailem soruyo işe girdim diyorum sonra nasıl diye arıyolar ben işten çıktım diyorum utanıyorum artık yani.Allah bahtımı şansımı basiretimi açsın engellerim kalksın hayırlı kapılar açsın amin.
Sabah erken gittim 08.00 de iş başı akşam 18.00 de çıkıyodum.Çok yoğun olduğum için akşam eve yorgun gelip bide üstüne yemek bulaşık toparlama ertesi günün çocukların hazırlı vs hiç bilgisayara da doğru dürüst giremedim.Spor yapmaya çalıştım 1.5 hafta Ebru Şallı skinny jeans yaptım ama 3 gündür onuda yapamadım.Dün arkadaşlar kilo verdiklerini anlatıyolar birisi 9 kilo vermiş banada dediler hadi tartıl eczanede tartıldım uzun zamandır tartıya bile bakmıyodum ki tartı 70.5 gösteriyo.Evdeki tartım 68 gösteriyodu onada baktım oda aynı 70 gösteriyo.Eeeee napiyim yani aman artık umursamıyorum bile.Bu tiroid mahfetti beni.Ben düzenli yiyeyim sporumu da ihmal etmeyeyim yeter bana.Eninde sonunda bu inatçı yağlar gidecek yani.
Evi temizliyorum şimdi birikti çamaşır herşey çocuklarda dağıtmış iyice bi dip köşe yapayım.Nasılsa şimdilik sizlerleyim yine yazışırız kızlar.
Selam günaydın sana da derya abla, bugün cumartesi değil mi?
Evet evet lioncuğumuz geri dönsün, o olmadan olmuyor...
Ya bende Emelimin çalışmalarına başlamıştım hatta bayağı her tarafım ağrımıştı. sonra devam edemedim ama bayağı etkili gibiydi...yeniden başlamak istiyorum.
bende çok sevinçliyimçünkü bizim burada sadece spor yapılan çok güzel bir parkur buldum yeşillik falan...bu hafta hergün gittim neredeyse günde 5 km yürüyorum...ya ama çok yoruluyorum. (tempolu yürüyorum).. günde 10.000 adım diyorlar bu da 10 km eder...bu kadar nasıl yürünür ki....şimdilik böyle devam edeceğim. kilom da çok bir fark yok ama bu sefer sabırlı olacağım...azmin sonu selamet...
.................................
Günaydıncanlarım benim özledim sizleri geri döndüm işe gitmiyorum.Sabır sabır diyorum artık inşallah sonunda bu sabrımın mükafatı da büyük olur.1 hafta çalıştım normalde bi bayan çıkacaktı onun yerine ben girecektim.1 hafta işe alışma kavrama düzen neyse onu gördüm ama noldu o bayan çıkmadı.Diğer iş arkadaşları patrona baskı yapmışlar çıkmasın diye.Ben çıktım tabi.Neyse hayırlısı olsun yinede.Bi kapı kapanır başka bi kapı açılır elbet ben yine olumlu düşünmeye çalışıyorum.Şansım bi dönsün Allahım bi yürü ya kulum desin inşallah tüm kalbimle dua ediyorum.Herkese mahcup oluyorum çok üzülüyorum ailem soruyo işe girdim diyorum sonra nasıl diye arıyolar ben işten çıktım diyorum utanıyorum artık yani.Allah bahtımı şansımı basiretimi açsın engellerim kalksın hayırlı kapılar açsın amin.
Sabah erken gittim 08.00 de iş başı akşam 18.00 de çıkıyodum.Çok yoğun olduğum için akşam eve yorgun gelip bide üstüne yemek bulaşık toparlama ertesi günün çocukların hazırlı vs hiç bilgisayara da doğru dürüst giremedim.Spor yapmaya çalıştım 1.5 hafta Ebru Şallı skinny jeans yaptım ama 3 gündür onuda yapamadım.Dün arkadaşlar kilo verdiklerini anlatıyolar birisi 9 kilo vermiş banada dediler hadi tartıl eczanede tartıldım uzun zamandır tartıya bile bakmıyodum ki tartı 70.5 gösteriyo.Evdeki tartım 68 gösteriyodu onada baktım oda aynı 70 gösteriyo.Eeeee napiyim yani aman artık umursamıyorum bile.Bu tiroid mahfetti beni.Ben düzenli yiyeyim sporumu da ihmal etmeyeyim yeter bana.Eninde sonunda bu inatçı yağlar gidecek yani.
Evi temizliyorum şimdi birikti çamaşır herşey çocuklarda dağıtmış iyice bi dip köşe yapayım.Nasılsa şimdilik sizlerleyim yine yazışırız kızlar.
Amin cnm tabiki hayırlısı. Aynen fırsat bu fırsat spora devam. Allah kolaylık versin hepimize kendine bile zaman ayiramiyosun.İnşallah Allah gönlüne göre versin lioncum herşeyin hayırlısı. demek ki hayırlı değilmiş...moralini bozma.. sende fırsat bu fırsat sporunu yaparsın kafanı dağıtırsın...Bayanlar içinde çalışma hayatı çok zor gerçekten...ev işleri, iş işleri, kendinle mi ilgilencen... çok zor oluyor hepsini idare etmek...Allah yardım etsin bayanlara...
Cnm allah sevdiği kullarıni bekletirmis hemen isteğini vermezmiş ki daha güzellerini lutfedermis. Hiç üzülmedim ilahi zamana güveniyorum.Lioncum kismetinde mutlaka daha iyisi vardir. Hep ileriye bak arkadasim.
Cnm allah sevdiği kullarıni bekletirmis hemen isteğini vermezmiş ki daha güzellerini lutfedermis. Hiç üzülmedim ilahi zamana güveniyorum.
Ne kadar bosalmis bu topic
Brazil yapmak isteyenler olmamasi da üzücü
Ramazana 1 ay var sen bu 1 ayda neler yaparsın neler hadi başla.Bugün yapayım yok işim çıktı yarınOff bu sene dogru dürüst spor yapamicam demekki sinava hazirlik 1 ay sinav sonrasi ramazan spora baslayabilcegim en iyi tarih agustos offfff ben bir an önce spora baslamak istiyorummmmmmmmmmmmmmm özledim hemde cok özledimmmmmmmmmmmmmmm
En iyisi cnm evde istediğin saatte yapabiliyosun bende gittim bi müddet sonra motivasyon felan kalmıyo.Ben evi spor salonuna çevirdim.kızlar valla bende sizi özledim,en son salona üye olmuştum biliyosunuz evde yapmamaya başladım üyeliğim bitince devam etmiycem inanın evde yaptıklarım daha etkili
Hoşgeldin cnm bende haftanın iki gününe Brazilin iki videosunu ekliyorum.Bu hafta çok yoğun geçti başlayamadım henüz.Beraber devam ederiz.Bende aranıza katılmak isterim en azından birbirimize destek oluruz...
Bugünümde dışarıda geçti ama sporumu sabah yaptım.Ev telefonunu ve interneti iptal ettirdik.Her an internet gidebilir diye hemen yazayım dedim.Wires midir wifi midir ondan alıp kullanmayı düşünüyoruz 6 gb internet veriyo + bende telefonuma 2 gb internet yüklüyorum telden girebilirim.