Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Tabii canim yaz cok sevindim hareketlenmene. Bak ben sana radio remix göndereyim onu daha cok seversin daha hareketli ve daha cok kalori yaktiriyor.

kardiyoyu azalttım hatta hemen hemen hiç apmıyorum artık ben 2 kilo verdimmm çünkü şu an bölgesel cassey çalışıom ve 2 gündür böyle yapıyorum 2 günde birden vücudum sertleştii yeme içmeme de dikkat ediyorum sexy yüksek taş brezilya poposuna sahip olucam

Canim ben kendimden bir örnek verecegim, 55 kg a inince tamam artik daha fazla vermeyeyim ben kardioyu keseyim dedim ve tamamen bölgesele yöneldim. Sonuc, yine 2 kg aldim ve sistim. Surasi kesin ki ikisi bir arada olmali, kardio ve bölgesel. Kardiosuz olmuyor. Tabii sonucta karar yine senin.

hım yaparım gene haftada 2 kez en fazla

GÜNAYDIN bugün hava yine kapalı ve yağışlı kışı yaşıyoruz sanki yaz gelsin güneşi özledim.Dışarı çıkamıyorum yine deryacım bana verdiğin linkleri indiremedim onedrive çıkıyo o şekilde indirmeye çalıştım. Youtube da videosu varsa ordan indireyim kaç mil 3 mil ilemi başlayayım. Müzikle yapılması hoşuma gitti teşvik ediyo insanı.

Aa canim one drivedan indirdi arkadaslar evet 3 mil kilo vermek icin ideal. Dur tekrar göndereyim lioncum.

gobisimi eritinn selülitlerimii yok edin benimdeee .(

Gönderdim canim sana tekrar. Radio hits kilo vermek icin cok iyi. Agirliklarini da taktin mi tamamdir. Burn ve firm i de arada sasirtmaca olarak yaparsin canim. Firm bacaklarin icin de iyi.

Günaydın mübarek kandilimiz kutlu olsun.Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim gönlümüzden geçenleri kabul buyursun amin.

Güzel bi gün nihayet güneşi gördüm sabah güneşin doğduğunu görünce mutlu ve pozitif kalktım güne inşallah böylede geçer tüm günüm.Güzelce çocuklarla kahvaltımızı da yaptık yeşil çayımı kahvemi de içtim.Evi toplayayım çocuklar rahat bırakırsa tek stresim çocuklar.Bugün 1 mayıs tatil birbirlerine sataşmadan kavga etmeden 1 dk bile duramıyolar Allahım ne zaman şu çocukluk hallerini atacaklar.Sayelerinde bütün enerjim de gidiyo.Dışarı çıkıcam yürüyüşe kafamı dinleyecem sonrasında ek hareketlerime devam leslie yede zaman ayırmak istiyorum bu kadar enerjim varken tadını çıkarayım.

lion81 benim kalçam 118 cm basenlerim 113 cm , brazil butt la ne kadar da şekillenir sence ?

Kizlar aranizda brazil butt lifti anlatacak biri ciksin lutfen nasil yapilcak hangi videodan baslancak cok rica ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar aranizda brazil butt lifti anlatacak biri ciksin lutfen nasil yapilcak hangi videodan baslancak cok rica ediyorum

Sanırım ilk linkten başlanıp hepsi 10 ar gün yapılıp 1 aya tamamlancak

lion81 benim kalçam 118 cm basenlerim 113 cm , brazil butt la ne kadar da şekillenir sence ?
Cnm şimdi brazil yaparsan kalçan dahada dolgunlaşır.Yapmak istiyorsan düzenli beslenme ve kilo vererek yapmalısın.Yani kardiyoyada ağırlık ver yürüyüş bisiklet vs.Brazil seni sıkı dar bombeli vücudunun şekline göre toparlıyo.Bende Brazil videolarını yapmayı çok istiyorum ama kalça ve basenlerim 107-108 cm olduğu için yapamıyorum.Kalça kalktığı için cm lerde değişiyo.Ben Brazil yaptığımda 57 kilo 96 cm kalça iken brazil ile 12 haftalık sonuç 98 cm e ulaştı.Zayıflayarak pilates ile destek vererek yap.

Cnm ilk sayfada linkleri var onları indir önce.Her bölge için ayrı videoları var.Karın için tumy tuck, kalça için bum bum ve kısa olanı bum bum rapido,bacakların her tarafını şekillendiren high&thigh videosu, kardiyo için cardiyo exe, tüm vücut için sculpt ve rio extreme videoları var.Hangisine ihtiyacın varsa o videoları indir.Kendine program hazırla mesela bugün bacak high&thigh videosu yarın kalça bum bum videosunu yapabilirsin.Hatta kendi takvimide var takvime görede yapabilirsin.Ben sadece bacak ve kalça için olan videoyu yaptım.Bi gün birini bi gün diğer videosunu yaptım bazende o gün iki videoyuda aynı anda yaptım.

Biraz uzak kaldım sayfamdan ama bu gerekli benim için.Takip ediyorum cevap isteyenlere cevap veriyorum fazla takılamıyorum ama topiğe.Yanlız kalmak gerek bazen.

Bazen de herşeyi bırakmak fazlasını zorlamadan çok fazla hırsa kapılmadan anı yaşamak o günü dolu dolu değerlendirmek.İşte bunu yapıyorum bende.Serbest bıraktım kendi bedenimi sevmeyi kendimle barışık olmayı iç huzura kavuşmanın mutluluğu daha başkaymış.Ne kadar güzelmiş arınmak serbest bırakmak herşeyi.Belki abartı abest olacak ama çoğu bilgeler ulaşırlar ya nirvana dedikleri sonsuz yola.Meğer ne kadar körleşmişim gözlerimle beraber ruhumuda kapatmışım dünyaya şimdi göremediklerimi görmenin hayatın yaşamın varlığımı hissetmenin verdiği duyguyla beraber içimde kıpır kıpır oldu. Sporumu bazen ihmal ederken bazen düşmek te gerekmiş.Şimdi daha iyi anladım çoğu şeyi.İç coşkusuna ulaştığında sevgiye kendi içine döndüğünde hissettiğin enerji seni çok farklı yerlere götürüyomuş meğer.Vücudumdaki kiloyu ağırlığı yaratan benim eksikliğim benim boşluğumdu biliyorum.Sonunda aradığımı buldum daha gidecek çok yolum var yürüdüğüm bu yolun keyfine varmak her adımda farklı şeyler keşfetmek öğrenmek ise çektiğim sıkıntıya değer.Yaşadığım zorluklar sayesinde bu noktaya geldim nankörlük etmeyeyim.İyiki canım yanmış iyiki düşmüşüm iyiki her düştüğümde dizim kanamış.Şimdi bu sonsuzluğa ulaşamazdım hepsinin bi nedeni var beni eğiten olgunlaştıran bi yolculuktu benim için.

Bana destek veren moral veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız sizleri seviyorum.Şimdi biraz kendi kabuğuma çekilmek istiyorum.Takip etmeye devam.

Teşekkür ederim canım , ben de çok yapmak istiyorum videoları sonuçları baya güzel gözüküyor ama eriyip şekillensin istiyorum ben .s

Canim benim nasilsin nasil gidiyor :)
Off su sinavdan kurtulsamda spor yapsam
Aslinda baslayabilirim bile cok sIkImaya basladim derslerden

Benim kalcada badende103 santim suanda jillian michaels 30 day shared yapiyorum bunu bitirdikten sonra sizce yapmalimiyim bemde dolgunlassin istiyorum kalcalarim

Canim benim nasilsin nasil gidiyor :)
Off su sinavdan kurtulsamda spor yapsam
Aslinda baslayabilirim bile cok sIkImaya basladim derslerden
Cnm iyi gidiyo şimdilik
Az kaldı yaz tatili yaklaşıyo.Cnm insan kendine muhakkak yarım saat bir saat ayırması gerekiyo.Bunu kendin için ruhunu beslemek için yapmalısın.Nasıl aç susuz beslenmeden yaşayamıyosak bazı ihtiyaçlarımız uyku vs otomatik olarak yapıyosak, ruhunda beslenmeye ihtiyacı var.Tüm stresler olumsuzluklar sıkıntılar bizi yıpratıyo aynı zamanda enerji kanallarınıda tıkıyo noluyo vücuda fazla yük bindiği için bi yerde patlak veriyo.Yapman gereken tek şey ben ruhumu beslemek için her zaman kendime zaman ayırıyorum de gerisi gelir.İnan bana kendi kendine telkin çok işe yarıyo gün içerisinde kendi içimden sesleniyorum ben enerji doluyum spor yapmayı seviyorum spor yaptıkça enerjim artıyo kendimi harika hissediyorum mutluyum pozitifim böyle kendine ait telkinler bul kısa ve öz olsun bilinçaltı karışık cümlelerden anlamaz.

Söylemeye korkuyorum nazara gelirim diye ruhumu beslemeye başladıkça kendimi iyi hissediyorum.Bişeyi zorunlu olarak yapınca yani zayıflamak için spor yapmalıyım gibi düşününce kilo vermeliyim az yemeliyim gibi kendini zorlanımlı iş yaptırınca olmuyo mümkün değil yapamıyosun bedenin beyninde bi o kadar zıtlaşıyo senle.Hiç düşünmüyorum kiloyu tartıyı bile attım.Şimdi daha iyiyim sporu kendimi beslemek enerji giriş çıkışını sağlamak daha enerjik olmak için yapıyorum seviyorum dediğimde beynim bana emrediyo hadi kalk yap diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…