Deryacim gunaydin oglen oldu ama. Cocuklar bilgisayari bozdu giremiyorum telden yaziyorum. Su sinav okul donemini atlatsinlar da ondan sonra yeni bilgisayar. Bagimlisi oldular. Ay cnm benim durtuklersen cok sevinirim valla. Ben telefona adim sayar indirdim onun hevesine cuma gunu yuruyus ve ek haretlerimi yaptim. Excelde rapor olusturuyorum gunluk adim sayisini 10.000 e cikartmayi hedefliyorum. Simdilik 5000 ile basladim. Bugun yagmurlu hava evde leslie yuruyusu yaparim adimsayarla kac kalori yaktigimi gorurum. İster e mail ister faced e ekleyeyim ozelden yazarim.
kardiyoyu azalttım hatta hemen hemen hiç apmıyorum artık ben 2 kilo verdimmm çünkü şu an bölgesel cassey çalışıom ve 2 gündür böyle yapıyorum 2 günde birden vücudum sertleştiiyeme içmeme de dikkat ediyorum sexy yüksek taş brezilya poposuna sahip olucam
Canim ben kendimden bir örnek verecegim, 55 kg a inince tamam artik daha fazla vermeyeyim ben kardioyu keseyim dedim ve tamamen bölgesele yöneldim. Sonuc, yine 2 kg aldim ve sistim. Surasi kesin ki ikisi bir arada olmali, kardio ve bölgesel. Kardiosuz olmuyor. Tabii sonucta karar yine senin.
GÜNAYDINbugün hava yine kapalı ve yağışlı kışı yaşıyoruz sanki yaz gelsin güneşi özledim.Dışarı çıkamıyorum yine deryacım bana verdiğin linkleri indiremedim onedrive çıkıyo o şekilde indirmeye çalıştım. Youtube da videosu varsa ordan indireyim kaç mil 3 mil ilemi başlayayım. Müzikle yapılması hoşuma gitti teşvik ediyo insanı.
GÜNAYDINbugün hava yine kapalı ve yağışlı kışı yaşıyoruz sanki yaz gelsin güneşi özledim.Dışarı çıkamıyorum yine deryacım bana verdiğin linkleri indiremedim onedrive çıkıyo o şekilde indirmeye çalıştım. Youtube da videosu varsa ordan indireyim kaç mil 3 mil ilemi başlayayım. Müzikle yapılması hoşuma gitti teşvik ediyo insanı.
Kizlar aranizda brazil butt lifti anlatacak biri ciksin lutfen nasil yapilcak hangi videodan baslancak cok rica ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm şimdi brazil yaparsan kalçan dahada dolgunlaşır.Yapmak istiyorsan düzenli beslenme ve kilo vererek yapmalısın.Yani kardiyoyada ağırlık ver yürüyüş bisiklet vs.Brazil seni sıkı dar bombeli vücudunun şekline göre toparlıyo.Bende Brazil videolarını yapmayı çok istiyorum ama kalça ve basenlerim 107-108 cm olduğu için yapamıyorum.Kalça kalktığı için cm lerde değişiyo.Ben Brazil yaptığımda 57 kilo 96 cm kalça iken brazil ile 12 haftalık sonuç 98 cm e ulaştı.Zayıflayarak pilates ile destek vererek yap.lion81 benim kalçam 118 cm basenlerim 113 cm , brazil butt la ne kadar da şekillenir sence ?
Cnm ilk sayfada linkleri var onları indir önce.Her bölge için ayrı videoları var.Karın için tumy tuck, kalça için bum bum ve kısa olanı bum bum rapido,bacakların her tarafını şekillendiren high&thigh videosu, kardiyo için cardiyo exe, tüm vücut için sculpt ve rio extreme videoları var.Hangisine ihtiyacın varsa o videoları indir.Kendine program hazırla mesela bugün bacak high&thigh videosu yarın kalça bum bum videosunu yapabilirsin.Hatta kendi takvimide var takvime görede yapabilirsin.Ben sadece bacak ve kalça için olan videoyu yaptım.Bi gün birini bi gün diğer videosunu yaptım bazende o gün iki videoyuda aynı anda yaptım.Kizlar aranizda brazil butt lifti anlatacak biri ciksin lutfen nasil yapilcak hangi videodan baslancak cok rica ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm şimdi brazil yaparsan kalçan dahada dolgunlaşır.Yapmak istiyorsan düzenli beslenme ve kilo vererek yapmalısın.Yani kardiyoyada ağırlık ver yürüyüş bisiklet vs.Brazil seni sıkı dar bombeli vücudunun şekline göre toparlıyo.Bende Brazil videolarını yapmayı çok istiyorum ama kalça ve basenlerim 107-108 cm olduğu için yapamıyorum.Kalça kalktığı için cm lerde değişiyo.Ben Brazil yaptığımda 57 kilo 96 cm kalça iken brazil ile 12 haftalık sonuç 98 cm e ulaştı.Zayıflayarak pilates ile destek vererek yap.
Biraz uzak kaldım sayfamdan ama bu gerekli benim için.Takip ediyorum cevap isteyenlere cevap veriyorum fazla takılamıyorum ama topiğe.Yanlız kalmak gerek bazen.
Bazen de herşeyi bırakmak fazlasını zorlamadan çok fazla hırsa kapılmadan anı yaşamak o günü dolu dolu değerlendirmek.İşte bunu yapıyorum bende.Serbest bıraktım kendi bedenimi sevmeyi kendimle barışık olmayı iç huzura kavuşmanın mutluluğu daha başkaymış.Ne kadar güzelmiş arınmak serbest bırakmak herşeyi.Belki abartı abest olacak ama çoğu bilgeler ulaşırlar ya nirvana dedikleri sonsuz yola.Meğer ne kadar körleşmişim gözlerimle beraber ruhumuda kapatmışım dünyaya şimdi göremediklerimi görmenin hayatın yaşamın varlığımı hissetmenin verdiği duyguyla beraber içimde kıpır kıpır oldu. Sporumu bazen ihmal ederken bazen düşmek te gerekmiş.Şimdi daha iyi anladım çoğu şeyi.İç coşkusuna ulaştığında sevgiye kendi içine döndüğünde hissettiğin enerji seni çok farklı yerlere götürüyomuş meğer.Vücudumdaki kiloyu ağırlığı yaratan benim eksikliğim benim boşluğumdu biliyorum.Sonunda aradığımı buldum daha gidecek çok yolum var yürüdüğüm bu yolun keyfine varmak her adımda farklı şeyler keşfetmek öğrenmek ise çektiğim sıkıntıya değer.Yaşadığım zorluklar sayesinde bu noktaya geldim nankörlük etmeyeyim.İyiki canım yanmış iyiki düşmüşüm iyiki her düştüğümde dizim kanamış.Şimdi bu sonsuzluğa ulaşamazdım hepsinin bi nedeni var beni eğiten olgunlaştıran bi yolculuktu benim için.
Bana destek veren moral veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız sizleri seviyorum.Şimdi biraz kendi kabuğuma çekilmek istiyorum.Takip etmeye devam.
Cnm iyi gidiyo şimdilikCanim benim nasilsin nasil gidiyor :)
Off su sinavdan kurtulsamda spor yapsam
Aslinda baslayabilirim bile cok sIkImaya basladim derslerden