En iyisi cnm evde istediğin saatte yapabiliyosun bende gittim bi müddet sonra motivasyon felan kalmıyo.Ben evi spor salonuna çevirdim.
En iyisi cnm evde istediğin saatte yapabiliyosun bende gittim bi müddet sonra motivasyon felan kalmıyo.Ben evi spor salonuna çevirdim.
Öyle görünüyo cnmAyy canim daha mi az girceksin nete simdi
Benim spor olayi valla bilmiyorum kafam rahat degilki su kpss ve ramazan gecmeden bisi yapamam yorulursam ders calisamiyorum ama yürüyüs disarda yapmaya caliscam
Kullandım cnm kullanmadığım bişey kalmadı benim özellikle hardline ürünlerini kullandım.L-carnitini spor öncesi aldım sporla birlikte kullanıyosun vücuda enerji veriyo ve yağları enerjiye çeviriyo herhangi bi yan etkisine rastlamadım ben bünyeye göre değişebilir tabi.Cla one,krom pikolinat,burner,d-liboz du galiba adını hatırlayamadım,amino enerji yanlız bu ürünü kullanmamak gerekiyo kas yaptığı için yağlar yakılmadığından kaslar da şişiyo.İnsanıty yaptığımda kullanmıştım deli gibi çalışmama rağmen bacaklarım kalınlaştı.Tavsiye edende spor hocasıydı yani.lioncum sen l-carnitin kullanmışmıydın? salondan aldım kullanmaya başladım faydası olur mu acaba
Kullandım cnm kullanmadığım bişey kalmadı benim özellikle hardline ürünlerini kullandım.L-carnitini spor öncesi aldım sporla birlikte kullanıyosun vücuda enerji veriyo ve yağları enerjiye çeviriyo herhangi bi yan etkisine rastlamadım ben bünyeye göre değişebilir tabi.Cla one,krom pikolinat,burner,d-liboz du galiba adını hatırlayamadım,amino enerji yanlız bu ürünü kullanmamak gerekiyo kas yaptığı için yağlar yakılmadığından kaslar da şişiyo.İnsanıty yaptığımda kullanmıştım deli gibi çalışmama rağmen bacaklarım kalınlaştı.Tavsiye edende spor hocasıydı yani.
Cnm ilk zamanlar zorluk oluyor. Programı dinlene dinlene yap. Yoruldugunda videoyu durdur nefes al sonra devam et. Ben böyle alıştım.kızlar nolur bana yardım edin brazill butt lifte kafayı taktım.armut vücut için programı indirdim ama gel gör ki yapamıyorum gücüm yetmiyor.
bugün bum bum günümdü 10-15 dk anca yapabildim.spor geçmişim var her gün 5km yürüyorum,arada plates-callanetic-silim in 6 yapıyorum bunlar beni hiç zorlamıyor.
sizde ilk başladığınızda zorlandınız mı? alışmak için ne yaptınız?
Benim de öyle çıktı işte. Gelde çatlama. Seninle aynı şeyi düşünüyorum cnm bende bunaldim yağ aldiricam artik.Sporuma devam ediyordum hafta sonu dayımin oğlunun sünnet vardı kardeşim bile ay abla ne kadar şişmişsin sen öyle deyince moralim bozuldu.vücut analizi yaptırdım yine yağ oranı yüksek,kas oranı düşük ve metabolizma hızı düşük çıktı sinir oluyorum iyice
para durumumu ayarlayıp lazer lipoliz yaptırıcam artık yeter valla
Cnm ilk zamanlar zorluk oluyor. Programı dinlene dinlene yap. Yoruldugunda videoyu durdur nefes al sonra devam et. Ben böyle alıştım.
Benim de öyle çıktı işte. Gelde çatlama. Seninle aynı şeyi düşünüyorum cnm bende bunaldim yağ aldiricam artik.Sporuma devam ediyordum hafta sonu dayımin oğlunun sünnet vardı kardeşim bile ay abla ne kadar şişmişsin sen öyle deyince moralim bozuldu.
Cnm azaltiyorum yavaş yavaş. Stres te var yeni işe girdim arkadaşımla 5 yıldızlı otele psikopat şef yüzünden ikimizde çıktık yıne. Müdüre şikayet ettik ne macera yaşadık o şefi bayan çıkartmışlar bizi arıyor şimdi :-Lioncum zararli karbondidrat ve sekeri azaltmayi denedin mi canim. Bazen baska cozumler hemen bicak altina yatmaktan daha cok basari getiriyor. Senin tiroid tedavin de sonuc verince hersey yoluna girecek. Tabii sporu da ihmal etmemek lazim.
Cnm azaltiyorum yavaş yavaş. Stres te var yeni işe girdim arkadaşımla 5 yıldızlı otele psikopat şef yüzünden ikimizde çıktık yıne. Müdüre şikayet ettik ne macera yaşadık o şefi bayan çıkartmışlar bizi arıyor şimdi :--!
inşallah tedavi sonuç verir ama benim için güzel bi süreç aslında yeni şeyler kesfediyorum araştırıyorum öğreniyorum.
selam dediğim gibi bugün diyetimin 5. günü revaniye dayanamadım.yine yine diyet konusunda başarısız oldum.offff çok iradesizim yaaa
neyse gelelim severek yaptığım spora;
bugün 5km yürüyüş, cardio axe, tummy tuck yaptım.
sizce sadece sporla zayıflanır mı? ben boğazımı tutamıyorum.
Bu tamamen senin negatif dusunup beynine o sinyalleri gondermenden oluyor. Baslarken ben zaten 5. Gunde bozarim diye baslarsan beyin onu komut olarak algiliyor. Ben beslenme duzenimi degistirmeye kararliyim dersen beyin o zaman o yonde calisiyor. Spor ve dengeli beslenme ne yazik ki el ele yasayan 2 kardes.
evet canım haklısın ama tatlı krizini engelleyemiyorum.birde sanırım diyet deyince abartıyorum az karbonhidrat aldığım için spor yaparken gücüm kalmıyor,mutsuz uyuyup mutsuz uyanıyorum.aslında sağlıklı beslenip tatlıyı da abartmasam olacak.
Cnm ilk zamanlar zorluk oluyor. Programı dinlene dinlene yap. Yoruldugunda videoyu durdur nefes al sonra devam et. Ben böyle alıştım.
Merhaba cnm rica ederim. Ah bu erkekler yokmu benim kocam da damacana hafif kalir varil gibi olmuşsun deyip duruyo. Bıraktım herseyi sanki bütün hirsimi yemeklerden cikarircasina yiyorum. Halada araştırıyorum bicok kitabi okudum okumaya devam ediyorum. Bu işi çözmeye de kararliyim.Merhaba,
Öncelikle böyle bilgileri bizimle de paylaştıgınız için teşekkür ederim.İnanılmaz gaza geldim şu an
1.69 boyunda ve 62 kiloyum.erkek arkadaşımın zayıflasan biraz iyi olur demesiyle vücudumu şekle sokmaya karar verdim ben de. evde çalışmanın spor salonlarındandaha etkili oldugunu düşünüyorum.
kalçam vücuduma göre normal yağlarım genelde karında özellikle de yanlarda toplanıyor.sinir oluyorum tshirt giyince yanlara direk yapışmasından. heleki düşük belli pantolonum varsa off ki ne of. Ben de jillian michaels 30 day shred programına başladım level 2 bitmek üzere.hergün 6-7 kilometre yürüyorum. boğazımdan da kesmeye gayret ediyorum.incecik ve kaslı görünmeye takmış durumdayım hedefim 55-56 kg.ama kendimi bildim bileli balık etliydim ben de.ilk sayfaya yazdıklarınız çok tanıdık geldi duygulandım biraz da
30 day shredden sonra ripped in 30 a geçmeyi düşünüyodum ama yazdıklarınıza bakınca programı değiştirmeye karar verdim.
daha iyi olacak gibi sanırım? bir de şu entrylerde adı geçen "bum bum" videosu hangisi onu anlamadım??bir de yine yan karın için bu simit dediğimiz bölgeler için bildiğiniz videolar var mı?