Cnm kalça için ek hareketler var onları jillian ile beraber yapabilirsin.Benim kalcada badende103 santim suanda jillian michaels 30 day shared yapiyorum bunu bitirdikten sonra sizce yapmalimiyim bemde dolgunlassin istiyorum kalcalarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm iyi gidiyo şimdilik
Az kaldı yaz tatili yaklaşıyo.Cnm insan kendine muhakkak yarım saat bir saat ayırması gerekiyo.Bunu kendin için ruhunu beslemek için yapmalısın.Nasıl aç susuz beslenmeden yaşayamıyosak bazı ihtiyaçlarımız uyku vs otomatik olarak yapıyosak, ruhunda beslenmeye ihtiyacı var.Tüm stresler olumsuzluklar sıkıntılar bizi yıpratıyo aynı zamanda enerji kanallarınıda tıkıyo noluyo vücuda fazla yük bindiği için bi yerde patlak veriyo.Yapman gereken tek şey ben ruhumu beslemek için her zaman kendime zaman ayırıyorum de gerisi gelir.İnan bana kendi kendine telkin çok işe yarıyo gün içerisinde kendi içimden sesleniyorum ben enerji doluyum spor yapmayı seviyorum spor yaptıkça enerjim artıyo kendimi harika hissediyorum mutluyum pozitifim böyle kendine ait telkinler bul kısa ve öz olsun bilinçaltı karışık cümlelerden anlamaz.
Söylemeye korkuyorum nazara gelirim diye ruhumu beslemeye başladıkça kendimi iyi hissediyorum.Bişeyi zorunlu olarak yapınca yani zayıflamak için spor yapmalıyım gibi düşününce kilo vermeliyim az yemeliyim gibi kendini zorlanımlı iş yaptırınca olmuyo mümkün değil yapamıyosun bedenin beyninde bi o kadar zıtlaşıyo senle.Hiç düşünmüyorum kiloyu tartıyı bile attım.Şimdi daha iyiyim sporu kendimi beslemek enerji giriş çıkışını sağlamak daha enerjik olmak için yapıyorum seviyorum dediğimde beynim bana emrediyo hadi kalk yap diye.
Cnm iyi gidiyo şimdilik
Az kaldı yaz tatili yaklaşıyo.Cnm insan kendine muhakkak yarım saat bir saat ayırması gerekiyo.Bunu kendin için ruhunu beslemek için yapmalısın.Nasıl aç susuz beslenmeden yaşayamıyosak bazı ihtiyaçlarımız uyku vs otomatik olarak yapıyosak, ruhunda beslenmeye ihtiyacı var.Tüm stresler olumsuzluklar sıkıntılar bizi yıpratıyo aynı zamanda enerji kanallarınıda tıkıyo noluyo vücuda fazla yük bindiği için bi yerde patlak veriyo.Yapman gereken tek şey ben ruhumu beslemek için her zaman kendime zaman ayırıyorum de gerisi gelir.İnan bana kendi kendine telkin çok işe yarıyo gün içerisinde kendi içimden sesleniyorum ben enerji doluyum spor yapmayı seviyorum spor yaptıkça enerjim artıyo kendimi harika hissediyorum mutluyum pozitifim böyle kendine ait telkinler bul kısa ve öz olsun bilinçaltı karışık cümlelerden anlamaz.
Söylemeye korkuyorum nazara gelirim diye ruhumu beslemeye başladıkça kendimi iyi hissediyorum.Bişeyi zorunlu olarak yapınca yani zayıflamak için spor yapmalıyım gibi düşününce kilo vermeliyim az yemeliyim gibi kendini zorlanımlı iş yaptırınca olmuyo mümkün değil yapamıyosun bedenin beyninde bi o kadar zıtlaşıyo senle.Hiç düşünmüyorum kiloyu tartıyı bile attım.Şimdi daha iyiyim sporu kendimi beslemek enerji giriş çıkışını sağlamak daha enerjik olmak için yapıyorum seviyorum dediğimde beynim bana emrediyo hadi kalk yap diye.
İnşallah cnm.Kendim için paylaşım yapmıyorum yani şu sporu yaptım bunu yaptım gibi.Yıldızım çok düşük çok çabuk nazara geliyorum.Dün nazara geldim yine akşama kadar esnemekten ağzım ayrıldı sporum akşama kaldı yine yapamıyodum ama yok dedim bu spor yapılacak zorladım kendimi.Böylesi daha iyi diğer işlerimde de hep aynı oldu iş buldum tam kesin ve net olacakken dile getirdiğimde bişey oluyo ve sihir bozuluyo.Artık dile getirmek istemiyorum gizli yapmak benim için daha hayırlı.Lioncum dogru yoldasin canim devam et böyle. Insallah iyi sonuclarini da paylasir seviniriz seninle. Canim tarti öyle yaniltici bir alet ki... Ben de bu ay cm olarak inceldim, görüntü olarak da fark ettim fakat tartida kilom fazla cikiyor. En iyisi gözümüze inanmak sanirim.
Bu arada nesle nesftteki samba vcdleri dikkatimi cekmiyor degil eglenceli kardio olamaz mi alan var mi acaba :) brazil iceren hersey hosuma gidergerci leonardo yok ama
Eki Görüntüle 457071 Eki Görüntüle 457072
Bu resimdeki benim popo Brazil Butt Lift egzersizleriyle şekle girmiş hali.Şimdi kendimi saldım tabi tekrar spora başlayarak toparlamaya çalışıcam.Şimdiki halimin resimlerinide ekleyecem.
Cnm kusura bakma yoğunum çalışıyorum ondan fırsat bulamıyorum yazmaya.Sağol cnm evet çok faydası var doğru.Canım tebrik ederim senibende yorumlarınızın çoğunu okudum bayağıda faydasını gören olmuş bende başlayıcam bu resmi Brazil Butt Lift ile yaptığını söylemişsin peki sadece linkini yazdığın Brazil Butt Lift 2 Bum Bum ilemi yaptın başka videolarlamı yaptın :44: ben hepsini açamadım da biraz yardımcı olabilir misin resmi kaç ayda yaptığın falan
Cnm kusura bakma yoğunum çalışıyorum ondan fırsat bulamıyorum yazmaya.Sağol cnm evet çok faydası var doğru.
Cnm ben brazil videolarından sadece bum bum ve high&thigh videosunu yaptım sadece.Başka video yapmadım kalça ve bacak videosu yaptım yani.Benim sorunlu bölgem bacaklarım basenler iç bacak arka bacak.Kalçamı da şekle soktu imrenilecek dikkat çekecek bi kalçaya dönüştü.Resimdeki halim 12 hafta yaptığım brazil sonrası halim.4.haftadan itibaren farkı görmeye başlıyosun 4.haftadan sonra şekillenmeye başlıyo.Şimdi kalçamın bombesi düştü aşağı doğru Brazil tam yukarı kaldırıyo yüksek ve sıkı bombeli bi kalça hala istiyorum yapmayı.Başka videolar da yaptım ama brazil gibi istediğim şekle sokmadı.
Jen Selter isimli bi kız var instagramda filen kızın kalçası geröekmi bilmiyorum ama inanılmaz ya JLo ne ki :)) böle bi kalça doğustan mı yoksa sonrada olabilrmi aklım almadıı
Eski fotoğrafını paylaşmıştı bi kere, 3 yıl önce falan böyle değilmiş kalçası. Gerçek yani :))
vay canına :)) 3 yıl çalıssam benimde böle olur mu ozamn
En öldürücü ic bacak calismasi secret weapon sanirdim ama bu blogilates beni mahvetti. 3 gün agri cektikten sonra ikinci kez yapmayi göze aldim. Bu kadar ic bacak kaslarinda hissedilen bir calisma da ise yaramazsa ben baska bir sey bilmiyorum. Yapacagiz artik mecbur ne yapalim.
Olur tabiki azmin elinden hiçbir şey kurtulmazAma aşırı tempolu bir çalışma gerekiyo bence gördüğüm kadarıyla squatı bile hep ağırlıklarla falan çekiyo baya zorlayıcı egzersizler yapıyor
agırşıkla calışmıs ama kızın bacakları o kadar kalın kaslı değil ben yapsam bunun 2 katı olur bunun bi formülü varmıki bacak kalınlaşmadan popo nası güzelleşir ki