Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Benim kalcada badende103 santim suanda jillian michaels 30 day shared yapiyorum bunu bitirdikten sonra sizce yapmalimiyim bemde dolgunlassin istiyorum kalcalarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm kalça için ek hareketler var onları jillian ile beraber yapabilirsin.

Squat etkili,köprü hareketi, sonra masa pozisyonu bacakları yukarı kaldır ve indir resimleri bulup ekleyebilirsem daha iyi anlarsın.

Aman canim nazar degmesin maasallah insan psikolojisi rahat stressiz olmadan bisilere baslayamiyor gercekten. Bakalim bende baslayacagim bu gidisle hemen olmasada sporsuz gecen günler gercekten sIkIcI brazil yaptigim dönemki gibi hergün spor olmali insanin hayatinda mutluluk veriyor gercekten...
Sende kolay kolya bu hale gelmedin biliyorum ama yavas yavas olsada olacak eminim domates suyunun cok faydasini görüyorum dümdüz göbek sislikleri indiriyor acayip tavsiye ederim öglenleri icmek cok isime yaradi fazlaliklarim kayboldu kendiliginden. Ama tabiki sporla destek istiyor Yinede cok faydali tropicana domastes suyunu incelersen seker katki hicbisi yok saf domates suyu baska markada yok. öneririm siddetle :)

Bu arada nesle nesftteki samba vcdleri dikkatimi cekmiyor degil eglenceli kardio olamaz mi alan var mi acaba :) brazil iceren hersey hosuma gider gerci leonardo yok ama

Lioncum dogru yoldasin canim devam et böyle. Insallah iyi sonuclarini da paylasir seviniriz seninle. Canim tarti öyle yaniltici bir alet ki... Ben de bu ay cm olarak inceldim, görüntü olarak da fark ettim fakat tartida kilom fazla cikiyor. En iyisi gözümüze inanmak sanirim.

İnşallah cnm.Kendim için paylaşım yapmıyorum yani şu sporu yaptım bunu yaptım gibi.Yıldızım çok düşük çok çabuk nazara geliyorum.Dün nazara geldim yine akşama kadar esnemekten ağzım ayrıldı sporum akşama kaldı yine yapamıyodum ama yok dedim bu spor yapılacak zorladım kendimi.Böylesi daha iyi diğer işlerimde de hep aynı oldu iş buldum tam kesin ve net olacakken dile getirdiğimde bişey oluyo ve sihir bozuluyo.Artık dile getirmek istemiyorum gizli yapmak benim için daha hayırlı.

Aynen cnm bende moralimi bozmaktansa; kıyafetler ve ayna gösteriyo zaten sonucu.

Bu arada nesle nesftteki samba vcdleri dikkatimi cekmiyor degil eglenceli kardio olamaz mi alan var mi acaba :) brazil iceren hersey hosuma gider gerci leonardo yok ama

Aaa ben aldım yaptım bir kere.. onlar 2 taneymiş benimki street dance mı neydi..güzel bayağı bence ama öyle çok hareketleri yavaş yavaşta anlatmıyorlar...pek hareketlere yetişemedim sonlara doğru karışıyor herşey. ama zevkli bayağı bence...tavsiye ederim...

Canım tebrik ederim seni bende yorumlarınızın çoğunu okudum bayağıda faydasını gören olmuş bende başlayıcam bu resmi Brazil Butt Lift ile yaptığını söylemişsin peki sadece linkini yazdığın Brazil Butt Lift 2 Bum Bum ilemi yaptın başka videolarlamı yaptın :44: ben hepsini açamadım da biraz yardımcı olabilir misin resmi kaç ayda yaptığın falan

Cnm kusura bakma yoğunum çalışıyorum ondan fırsat bulamıyorum yazmaya.Sağol cnm evet çok faydası var doğru.

Cnm ben brazil videolarından sadece bum bum ve high&thigh videosunu yaptım sadece.Başka video yapmadım kalça ve bacak videosu yaptım yani.Benim sorunlu bölgem bacaklarım basenler iç bacak arka bacak.Kalçamı da şekle soktu imrenilecek dikkat çekecek bi kalçaya dönüştü.Resimdeki halim 12 hafta yaptığım brazil sonrası halim.4.haftadan itibaren farkı görmeye başlıyosun 4.haftadan sonra şekillenmeye başlıyo.Şimdi kalçamın bombesi düştü aşağı doğru Brazil tam yukarı kaldırıyo yüksek ve sıkı bombeli bi kalça hala istiyorum yapmayı.Başka videolar da yaptım ama brazil gibi istediğim şekle sokmadı.

Çok afedersiniz rahatsız ettim :/ gerçekten öyle harika gözüküyor sanırım birazda yapınızdan dolayı size çok yakışmış bu çalışmalar 12 hafta çok iyi bi süreç beni çok hırslandırdınız yorumlarınızda sizde bi harikasınız eminim gerçekten istediğinizde kolay bi şekilde eskisi gibi olucaksınız fotoğrataki zamanlarınızı gördükten sonra

Jen Selter isimli bi kız var instagramda filen kızın kalçası geröekmi bilmiyorum ama inanılmaz ya JLo ne ki :)) böle bi kalça doğustan mı yoksa sonrada olabilrmi aklım almadıı

vay canına :)) 3 yıl çalıssam benimde böle olur mu ozamn

Olur tabiki azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz Ama aşırı tempolu bir çalışma gerekiyo bence gördüğüm kadarıyla squatı bile hep ağırlıklarla falan çekiyo baya zorlayıcı egzersizler yapıyor

bu dedğin blogilatesi nerden bulcaz linki varmı :)) konu okadar poüler ki onca yorumu teker teker okuyamadım afedersiniz kızlar bi bası bide sonu okudum bide ortalardan buldum :))

agırşıkla calışmıs ama kızın bacakları o kadar kalın kaslı değil ben yapsam bunun 2 katı olur bunun bi formülü varmıki bacak kalınlaşmadan popo nası güzelleşir ki

agırşıkla calışmıs ama kızın bacakları o kadar kalın kaslı değil ben yapsam bunun 2 katı olur bunun bi formülü varmıki bacak kalınlaşmadan popo nası güzelleşir ki

bacaklar illaki kalınlaşacak çok az da olsa kalınlaşır ama pilates kalınlaştırmıyormus sanırsam ama ztn yağları eritmeden kas yapmaya girişirseniz kalınlaşır

Arkadaşlar bende görmüştüm o kızı Jen Selter bayağı araştırdım yabancı sitelere baktım onu gerçek hayatta görenler falan varmış resimlerdeki gibi değil diyorlar ve o Brazilian butt lift yaptırmış bu bizim yaptığımız spor değil bi ameliyat izledim internettede bulabilirsiniz vucudun diğer yerlerinden fazla yağı çekiyorlar ve bel kemiğinin yanından kocaman birşeyle kalçaya aktarıyorlar canlı yapılıyor ve gerçekten çok korkunç internettede bulabilirsiniz:120:

ayrıca kızın tek doğal yeri göğüsleri heryerinde ameliyat var burnuna dikkatli bakarsanız anlarsınız internette eski halleri de vardı bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…