Merhaba,
Öncelikle böyle bilgileri bizimle de paylaştıgınız için teşekkür ederim.İnanılmaz gaza geldim şu an
1.69 boyunda ve 62 kiloyum.erkek arkadaşımın zayıflasan biraz iyi olur demesiyle vücudumu şekle sokmaya karar verdim ben de. evde çalışmanın spor salonlarındandaha etkili oldugunu düşünüyorum.
kalçam vücuduma göre normal yağlarım genelde karında özellikle de yanlarda toplanıyor.sinir oluyorum tshirt giyince yanlara direk yapışmasından. heleki düşük belli pantolonum varsa off ki ne of. Ben de jillian michaels 30 day shred programına başladım level 2 bitmek üzere.hergün 6-7 kilometre yürüyorum. boğazımdan da kesmeye gayret ediyorum.incecik ve kaslı görünmeye takmış durumdayım hedefim 55-56 kg.ama kendimi bildim bileli balık etliydim ben de.ilk sayfaya yazdıklarınız çok tanıdık geldi duygulandım biraz da
30 day shredden sonra ripped in 30 a geçmeyi düşünüyodum ama yazdıklarınıza bakınca programı değiştirmeye karar verdim.
daha iyi olacak gibi sanırım? bir de şu entrylerde adı geçen "bum bum" videosu hangisi onu anlamadım??bir de yine yan karın için bu simit dediğimiz bölgeler için bildiğiniz videolar var mı?