Cnm iyi gidiyo şimdilik
Az kaldı yaz tatili yaklaşıyo.Cnm insan kendine muhakkak yarım saat bir saat ayırması gerekiyo.Bunu kendin için ruhunu beslemek için yapmalısın.Nasıl aç susuz beslenmeden yaşayamıyosak bazı ihtiyaçlarımız uyku vs otomatik olarak yapıyosak, ruhunda beslenmeye ihtiyacı var.Tüm stresler olumsuzluklar sıkıntılar bizi yıpratıyo aynı zamanda enerji kanallarınıda tıkıyo noluyo vücuda fazla yük bindiği için bi yerde patlak veriyo.Yapman gereken tek şey ben ruhumu beslemek için her zaman kendime zaman ayırıyorum de gerisi gelir.İnan bana kendi kendine telkin çok işe yarıyo gün içerisinde kendi içimden sesleniyorum ben enerji doluyum spor yapmayı seviyorum spor yaptıkça enerjim artıyo kendimi harika hissediyorum mutluyum pozitifim böyle kendine ait telkinler bul kısa ve öz olsun bilinçaltı karışık cümlelerden anlamaz.
Söylemeye korkuyorum nazara gelirim diye ruhumu beslemeye başladıkça kendimi iyi hissediyorum.Bişeyi zorunlu olarak yapınca yani zayıflamak için spor yapmalıyım gibi düşününce kilo vermeliyim az yemeliyim gibi kendini zorlanımlı iş yaptırınca olmuyo mümkün değil yapamıyosun bedenin beyninde bi o kadar zıtlaşıyo senle.Hiç düşünmüyorum kiloyu tartıyı bile attım.Şimdi daha iyiyim sporu kendimi beslemek enerji giriş çıkışını sağlamak daha enerjik olmak için yapıyorum seviyorum dediğimde beynim bana emrediyo hadi kalk yap diye.