hayır kira da değiller
kendilerine ait 2 katlı müstakil bir evleri var
birinde kayınvalidem oturuyor diğerinde büyük kaynım
eğer bize söylenen ev alınırsa da küçük kaynım ve görümcem oturacakmış
bu sorunun cevabını eşimde çok iyi biliyor ama işte ailesi baskın geliyorgörümcenle kaynının oturacağı eve siz para vererek ne kaarınız olacakmış,eşine bunu sor
canım hiç konuşmadım dün akşam bu konuyu sadece güvenimi sarsacak bi şey yapma dedim inşallah anlaryok yok canım sakin ol eşin inş anlayacak yanlişini eşin seni ne kadar severse o kadar sana uyum için de olur o yüzden güzel ahlakından taviz verme çünkü bir kadın kendini kocasına ahlakıyla sevdiremedik ten sonra güzelliği beş para etmez
illaki tavır yaparsın ama öfken patlama derecesine gelirse sonra pişman olusun aranıza soğukluk girer ve birbirinizi çok yıpratırsınız daha çok yenisiniz zaman herşeyin ilacı biraz sabir
saçmalık ki ne saçmalık[/COLOR]
valls canimböylece kalakaldim...YOK ARTİK DAHA NELER.
MADEM EVLATLARİNİN EV SAHİBİ OLMALARİNİ İSTİYOR.
daha çoklu bir apartman alinsin herkesin dairesi olsun
hepiniz var gücünüzle çalişip ödeyin.NE ALAKA YAA senin para verdigin evde görümce oturacak.
Saçmalik
aynen öyle canımErkeklerin ne kadar akilli, mantikli, ileri goruslu oldugunu ortzya koyan carpici bir ornek..
çalışmayacağımı söyleyen eşim beni tehdit mi ediyorsun çalışma der biliyorumkvdenızın zaten evi varmıs ne gerek vardı ortalıgı karıstırmaya ya cok sınır bozucu.. Asla izin verme, eşin onların tarafını tutarsa, calismayacaginı sölersen belkii fıkrı degısır..
asgari ücretle çalışıyorlar gelirleri pek iyi değilGorumcen ve kayinbiraderin ne is yapiyor?
Onlar memur degil sanirim.
Bu tur cikarci menfaatci aileler genelde memur olan hangisi ise nasil olsa onun maasi duzenli yatiyor diye,
diger kardesler icin onu gunah kecisi seciyorlar.
Eger dedigim gibiyse yani digerleri memur degilse esine bunu soyleyebilirsin.
Ve ne olursa olsun sen haklisin.
Boyle bir seyin gerceklesmesine izin verme.
Bir de siz evlendikten sonra mi ya da ev alacaginiz zaman mi akillarina boyle bir fikir gelmis?
Sacmalik dizboyu.
dostla ye iç alışveriş yapma derler yaa o yüzden ben kesinlikle istemiyorumHerkesin ne kadar para vermesi gerektiği hesaplansın, verebilen versin, veremeyen fazla verene eksik verdiği tutarı kısa bir zaman içinde ödesin..
Eğer çok mecbur kalırsan, ki mecburiyetlerden nefret ederim, böyle bir şart öne sür...
4 kardeşler kayınpederimin 2 evi var şimdide bizlerden para istiyor 2 ev daha alacklarBen bişi anlamadım yada siz eksik anlatıyosunuz.
3 kardeşler sanırım 3üde para vericek ama 2si mal sahibi olucak
Böyle bir şeyi kafası az çalışan birisi bile idrak edebilir yani bir kullanılma enayilik durumu olduğunu.
Eşiniz nasıl ordan ev sahibi olabileceğini düşünüyo peki ? açıklaması ne?
2 aile bir arada yaşarız felanmı
4 kardeşler kayınpederimin 2 evi var şimdide bizlerden para istiyor 2 ev daha alacklar
yani sonuç olarak kayınvalide kayınpeder ölünce herkese 1 ev kalmış olacakmış
eşim çok iyi niyetli gerçektenKayınvalidenler ne kadar uyanıksa eşin de o kadar saf
Ortaklı malda illa pürüzler çıkar ve resmen niye babasının adına oluyo
Ayrıca niye abisi ile ablası oturacak beleşten, ne biçim bi aileler
Sen tamam desen dile hak bu mudur ? Nasıl içlerine siniyo
Teklif edilmesi bile çok saçma
Eşinin kabul etmesi daha saçma, kira geliriniz de elden uçacak hemde sorulsa babamın evi denebilir sonuçta resmiyette öyel geçecek
eşim çok iyi niyetli gerçekten
okurken ablam çalışıyordu benim harçlığımı yolluyordu şimdide o evde oturmak hakkı falan diyor
sanki garantimiz var kv kp ölecek biz kalacağız diyeEee onlar ölsün diye mi bekleyeceksiniz
Planlara bakar mısın
Töbe ya
Onlar yaşarken sefasını görümcenle kaynın sürecek
Hemde sizin de verdiğiniz paralarla
Kira da ödemeyecekler oh ne ala memleket
sanki garantimiz var kv kp ölecek biz kalacağız diye
hadi ben daha önce ölürsem dedim eşime Allah gecinden versin niye böyle konuşuyorsun diyor
bende ben bilmem ölürsem gözüm açık gider hakkımı da helal etmem dedim
evet işlenmiş dediğiniz gibiOna bakılırsa
Beni de büyük ablam büyüttü
Ben ablama son model bi araba mı çekeyim şimdi
Onu öyle işlemişler
O da mantığıyla hareket etmiyo
eğer eşim vazgeçmezse aynen dediğinizi yapacağımSizin yerinizde olsam aynı tepkiyi verirdim. Eşiniz sanırım ailesine itiraz edemiyor ya da etmek istemiyor o zaman siz kayınvalidenizle konuşmalısınız "anne biz bir ev alıp kiraya verip oradan alacağımız kirayla da oturduğumuz yerin kirasını vermek istiyoruz, henüz kendimize ait bir evimiz yokken ortak mala girmek gibi bir lüksümüz olamaz" deyin bence tavrınızı ve kararınızı bilmeleri gerekir. Kaynınız ya da görümceniz size kira vermeyeceğine göre neden siz zor durumda kalasınız ki.
4 kardeşler kayınpederimin 2 evi var şimdide bizlerden para istiyor 2 ev daha alacklar
yani sonuç olarak kayınvalide kayınpeder ölünce herkese 1 ev kalmış olacakmış
eşim çok iyi niyetli gerçekten
okurken ablam çalışıyordu benim harçlığımı yolluyordu şimdide o evde oturmak hakkı falan diyor
evet işlenmiş dediğiniz gibi
abim ablam çalıştı ben okudum bende onların çocuklarını okutacağım diyordu hep ama bana dilindedir sadece gibi geliyordu
ona kalırsa benim ailemde beni büyüttü okuttu iş sahibi etti o zaman bende kazandığımı onlara vereyim var mı böyle bi mantık
iyi de tüm evlerin degeri aynı mı?
aile buyuklerine birsey olmasın tabi ama ölünce mal satılır bankadaki paralar vs paylasılır.
evde oturmak isteyen de digerlerine parasını verir.
kv kp guzel ev buldular ise kaçırmak istemiyor olabilirler, ama kimler oturacaksa onlar versin parasını.
hatta evleri de o cocukların ustune yapsınlar ki ilerde torunlar bile mirasçı cıkıp ortalık karısmasın.
ablası kardesine para gondererek aslında kendi anne babasına destek cıkmıs.
oyleyse anne baba bizi okuttu diye kimse kendi esi cocugla oturacagı bir ev almasın, öncelikle aile buyuklerinin mulkunu cogaltsınlar. (anne babanın ihtiyacı olur yardım edilir, o ayrı konu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?