• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle mal sahibi olmak istemiyorum!!!

arkadaşlar hepinizin benimle hemfikir olduğunu gördüm kararım netleşti
acaba ben fesat mı düşünüyorum diyordum
eşime asla rızamın olmadığını söyleyeceğim

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizin benimle hemfikir olduğunu gördüm kararım netleşti
acaba ben fesat mı düşünüyorum diyordum
eşime asla rızamın olmadığını söyleyeceğim

asla fesat değilsiniz çok mantıklısınız umarım dilediğiniz gibi olur

görümcenle kaynının oturacağı eve siz para vererek ne kaarınız olacakmış,eşine bunu sor:34:

canım ben zaten tatlı dille anlattım hep eşime ama artık bizim menfaatimiz doğrultusunda karar vermediği için sinirleniyorum
ben kimseyle para mal mülk yüzünden yüz göz olmak istemiyorum ama eşime de anlatamıyorum
inşallah beni anlar dediğin gibi şu an susuyorum ama patlamam an meselesi

evet ben bunların hepsini tek tek izah ettim muhtemelen tamda bu şekilde düşündü eşim
umarım bu haksızlığı eşimde idrak eder

yok yok canım sakin ol eşin inş anlayacak yanlişini eşin seni ne kadar severse o kadar sana uyum için de olur o yüzden güzel ahlakından taviz verme çünkü bir kadın kendini kocasına ahlakıyla sevdiremedik ten sonra güzelliği beş para etmez
illaki tavır yaparsın ama öfken patlama derecesine gelirse sonra pişman olusun aranıza soğukluk girer ve birbirinizi çok yıpratırsınız daha çok yenisiniz zaman herşeyin ilacı biraz sabir

bence siz direkt ev almaktan vazgeçin
İkinizinde dediği olmasın diretirse
Siz ev almaktan vazgeçin konuda kapansın onlarında kursaklarında kalsın bu fesatlık

[/COLOR]
benim kendime ait evim olsa içinde oturuyor olsam bu alınacak ev ekstra olsa neyse diyeceğim ama daha biz kirada oturuyoruz
en çokta bu yüzden istemiyorum
zaten yerleştiler mi bi daha çıkacaklarını da düşünmüyorum

valls canim :53:böylece kalakaldim...YOK ARTİK DAHA NELER.
MADEM EVLATLARİNİN EV SAHİBİ OLMALARİNİ İSTİYOR.
daha çoklu bir apartman alinsin herkesin dairesi olsun
hepiniz var gücünüzle çalişip ödeyin.NE ALAKA YAA senin para verdigin evde görümce oturacak.

Saçmalik:47:

ortak mal olayina kesinlikle girmezdim, ilerde bu yuzden esimin kardesleriyle arasinin acilmasini istemezdim.

Asla kabul etmeyin geri adım atmayın o evi siz öder öldüklerindede havanızı alırsınız gibi geliyor bana
Nasıl iş bu içinde oturamayacağınız evin parasını niye ödeyesiniz kv diğer kardeşler için sizi harcıyor gibi..

bence siz direkt ev almaktan vazgeçin
İkinizinde dediği olmasın diretirse
Siz ev almaktan vazgeçin konuda kapansın onlarında kursaklarında kalsın bu fesatlık

Bence de şimdilik bu daha mantıklı gözüküyor. Ama kesinlikle ne olursa olsun böyle bir şeyi kabullenme. Asla kabul etme.Sen kayınlar gorumceler rahat etsin diye mi çalışıyorsun canım.

Gercekten de mantikli bir plan. Esini ve akil kupu ailesini tebrik ediyorum buradan.

Benim kayinvalidem de gecenlerde ev almaya karar vermis. Kenarda parasi mi var? Hayir aksine 40000 kadar odenmeyi bekleyen bir borc var. Peki nasil olacak bu is? Esim kredi cekecekmis 20 seneligine. E tabi 20 sene kredi cekemiyoruz. Ha birde biz de kiradayiz. Ilerde evimiz olurmus meslegimizle ilgili is bulamayacagimiz son derece alakasiz bir yerde... Biraz yumusak davransam bu gerceklesecekti maalesef. Parlak fikirler hic bitmez.

Sorunuza ise soyle cevap veriyorum. Asla asla asla...

kvdenızın zaten evi varmıs ne gerek vardı ortalıgı karıstırmaya ya cok sınır bozucu.. Asla izin verme, eşin onların tarafını tutarsa, calismayacaginı sölersen belkii fıkrı degısır..

kesinlikle diren kabuletme asla çok pişman olursun kabuledersen asla asla asla :50::50::50:

e zaten demişler biz ölünce size kalacak diye ama allah gecinden versin öyle birşey olduğunda da birinde abla birinde abi oturacakmış size de birşey kalmıyor ki zaten? neden paranızı bağlıyorsunuz ayrıca da insanların ölmesi durumuna göre yatırım planı yapıyorsunuz, bunu eşine anlat bence bu şekilde, belki anlar

Gorumcen ve kayinbiraderin ne is yapiyor?
Onlar memur degil sanirim.
Bu tur cikarci menfaatci aileler genelde memur olan hangisi ise nasil olsa onun maasi duzenli yatiyor diye,
diger kardesler icin onu gunah kecisi seciyorlar.
Eger dedigim gibiyse yani digerleri memur degilse esine bunu soyleyebilirsin.

Ve ne olursa olsun sen haklisin.
Boyle bir seyin gerceklesmesine izin verme.

Bir de siz evlendikten sonra mi ya da ev alacaginiz zaman mi akillarina boyle bir fikir gelmis?
Sacmalik dizboyu.

Son düzenleme:
Herkesin ne kadar para vermesi gerektiği hesaplansın, verebilen versin, veremeyen fazla verene eksik verdiği tutarı kısa bir zaman içinde ödesin..

Eğer çok mecbur kalırsan, ki mecburiyetlerden nefret ederim, böyle bir şart öne sür...

kayınlarım ve görümcemin eşi asgari ücretle çalışıyorlar eltilerim çalışmıyor
zaten onların ne kadar birikimi olacak ki
biz ikimizde çalışıyoruz diye yolunacak kaz gibi görüldüğümüzü düşünüyorum ve onlardan soğuyorum :27:

Gerekirse isten cik ama asla kabul etme. Tamamen sacmalik, kabul etmen icin elle tutulur tek bir gerekce yok.

Ne kadar da dahiyane fikirler yaa, beyinleri nasil calisiyor bu insanlarin boyle :))

Onlarin ne is yaptigini yazmışsın.
Ahan da bak nasil da dediğime geldi :51:

Sizin paranizla diğerlerini mal mulk sahibi yapma pesindeler.

Es dost akraba ile ye ic ama alisveris yapma.Ozellikle de para alisverisi.Cunku arada kan bagi var,isler bir sure sonra sarpa sariyor..Hem neden onlarin oturacagi eve para vereyim ki? Millet kendini saglama almaya bayiliyor.Kvniz de bir alem,kimin once olup gidecegini haber mi almis?.Yasal olarak hicbir hakkiniz olmayacak.

Kendi birikiminizi yapıyormuşsunuz az çok, kendi birikiminizle kendi evinizi almanız daha mantıklı. Bende olsam karşı çıkardım. Belki o evde sizin daha çok payınız olacak ama hak da iddia edemezsiniz, etseniz lafını ediyor başa kakıyor gibi söylemlerde bulunurlar... Bende olsam kabul etmezdim...

Back